kızlar bana yardım edin 6 ay oldu..

Hastaneye gitmeniz gerekiyor farkındasınızdır umarım. İnsanları terslemenin bir anlamı yok,onlar doğru söylüyorlar. Sorun sizde olup bu zamana kadar çözüme kavuşturamamanız saçma,adam daha ne kadar bekleyecek sizi?

Kesinlikle alkolle olmaz helal yola haramla gidilmez. Duanizi okuyun besmelenizi cekin Allah rast getirir islerinizi ve evladiniz olsa o iliskiden hayirli evlat olur. Alkol alinan yahut besmelesiz bi iliskiden olan evlat nasil hayirli bir evlat olabilit. Hastaliksa bu tedavisi var tip herseye cozum bulmuss siz dogru yoldan ayrilmayin dua edin duzelir
Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Alkol size göre haram belki başkasına göre haram değil. Bunun kararını siz veremezsiniz.

Hastaneye gitmeniz gerekiyor farkındasınızdır umarım. İnsanları terslemenin bir anlamı yok,onlar doğru söylüyorlar. Sorun sizde olup bu zamana kadar çözüme kavuşturamamanız saçma,adam daha ne kadar bekleyecek sizi?
Tatlıl konuyu 2017 de açmış bayan sanırım yeni değil yani

Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Alkol size göre haram belki başkasına göre haram değil. Bunun kararını siz veremezsiniz.
Anaa alkolle olan evlat hayırsızmış :D
Annemler duymasın çok üzülürler, 29 yaşındayım bu gerçekle yüzleştirmek istemiyorum ahahah daha neler duyacağım acaba :D
Hayır yazık onlar da benden memnunlar bir de. Acaba ne zaman hayırsızlaşacağım merakla bekliyoruz :skandal:

Anaa alkolle olan evlat hayırsızmış :KK70:
Annemler duymasın çok üzülürler, 29 yaşındayım bu gerçekle yüzleştirmek istemiyorum ahahah daha neler duyacağım acaba :KK70:
Hayır yazık onlar da benden memnunlar bir de. Acaba ne zaman hayırsızlaşacağım merakla bekliyoruz :skandal:
Bu zamana kadar hayırsızlaşmadıysan dikkatli ol,her an herşey olabilir :D annenle babana üzüldüm ama hanımefendi gelip uygun bir dille anlatır diye düşünüyorum,iletişime geçin siz ahaha :D

Anaa alkolle olan evlat hayırsızmış :KK70:
Annemler duymasın çok üzülürler, 29 yaşındayım bu gerçekle yüzleştirmek istemiyorum ahahah daha neler duyacağım acaba :KK70:
Iki kadehin çözemeyeceği şey yok. Bence tabi ;)

2016 da evlenip 6 ay nasil ollmuiyor hemde annenizin evinden ciktiginiz gibiyseniz.

Vajinismussunuz. Bence .

Valla ben çok yüksek ihtimal alkolle oldum babam ramazan ve bayram dışında hep içerdi çünkü.Gayette hayırlı bir evladım.Babam da çok hayırlı bir babaydı neyse ki.Alkol günah evet siz de bu konuda çok net olabilirsiniz.Ama şu tutum çok yanlış.
Herkezin dusuncesi kendine tabiki.

Son düzenleme:
vajinusmus çok kolay tedavisi olan bir hastalık sakın korkmayın. ama ertelemeyin. cinsel terapistler yardımcı oluyorlar.

Yani şöyle söyliyim ben de korkuyorum biraz ama o da nasıl olacağını pek bilmiyo sanırım.. girdi sanıyo boşalıyo ama yok
Ooo bu baya fena. Bak ben bunu yaşadım. Bu vajinanın zaten girişi acıyor sonrası kolay. Giriş acıyor diye itiyorsan o sadece girişte git gel yapmıştır ondan hem acı hem girdi sanma durumu. Tavsiyem sen üstte ol kendini bırak xaten giriveriyor. Sonrası hareket ettikçe açılıyor

Hımm nick güle güle23 olunca farklı bi çağrışım yaptı bende
Güle güle degil " gule" bizim yörelerde canim ,arkdasim anlaminda kullanilan soz birde "gödem" var oda ayni anlamlda kullanilir sizin görenin yokmu dur.?

Back
X