Esim hasta diyor ben napabilirim diyor bu kiz biraadikca beb uyuyorum bu aklimda uyaniyorum bu kafamda kuruyrum esimin beni sevdigini biliyorum hisssettiyoe cunku oglumuz bile var ama bu kiz algilaymiyorüçbuçuk yıldır vazgeçmediyse ya ruh sağlığı bozuk yada günahını almak gibi olmasın ama eşiniz de boş değil birşeyler olmuş ki o kadın da böyle cesur davranabiliyor...bence eşinizi yakın takibe alın gizlice anlamaya çalışın aldatılıyor da olabilirsiniz..ondan sonra düşünün ne yapacağınızı..
Esim hasta diyor ben napabilirim diyor bu kiz biraadikca beb uyuyorum bu aklimda uyaniyorum bu kafamda kuruyrum esimin beni sevdigini biliyorum hisssettiyoe cunku oglumuz bile var ama bu kiz algilaymiyorüçbuçuk yıldır vazgeçmediyse ya ruh sağlığı bozuk yada günahını almak gibi olmasın ama eşiniz de boş değil birşeyler olmuş ki o kadın da böyle cesur davranabiliyor...bence eşinizi yakın takibe alın gizlice anlamaya çalışın aldatılıyor da olabilirsiniz..ondan sonra düşünün ne yapacağınızı..
Yapma arkadaşım.Kizlar esimin eski nisanlisi biz nisanlandik devamli bizle ugrasdi esimin dukkkanin onunden gecer surekli esimin calisdgi yerlerde ise baslar sosyal medyada hep esimi iceren seler paylasir zorla kiskirtir bana yazar unutamiyorum o bana gelcek bekliyorum ozledim diyor esim ben nabiyim elimden gelen bisi yok diyor ama rahatsiz oluyorum beni anlarsiniz kadinsiz bir gun bir yerde esimn karsina cikar sarilir oper die korkuyorum esimi kandirr die korkuyorum esime asigim oglumuz vat oda beni seviyor ama bu kiz uc bucuk yildir asla vazgecmedi...gecmeyecekde biliyorum nabayimmmm
Nasil basariyorsun allah askina ben basaramiyorum cok seviyorum cok hergub kaybetme korkusu var beni birakirda ona giderse aklina girerse mutlu giden bir evliligigm varYok ben kurmam.
Kurmuyorum da.
Kocamın eskiden görüştüğü kadın neler neler yapıyor ayrıca hergün karşılaşıyorlar,biliyorum.
Umrumda değil.
esimn karsina cikar sarilir oper die korkuyorum esimi kandirr die korkuyorum
Surekli ugrasiyor ozledim unutamiyorum ucup gitti mutlugumuz gelecegini biliyorum bole seyler paylasiyor surekli gelir die beklio ama biz evliyiz cocugumz var...insan korkuoeşiniz sizi kaybetme korkusu yaşasın,bu korkularla kaybedersiniz zaten...kendinize güvenin azıcık..Neden siz acaba?
Ole seyler yapinca bende ister istemez arastirdiorum yasadigimiz sehir cok kucukayyy yok artık. bu kadar paranoyak olmayın. neşer ğaylaşıyor nasıl görüyosunuz hem? araştırıyosunuz heralde. araştırmayın. bırakın.
Beni bu seviyeye o geitirdi korkutucu bir kiz tehlikeliKadın anormal ve takıntılı
korkma arkadaşım,belli ki saplantı yapmış...Ama korkular,endişelerle mutluysanız da korkun!ben olsam yok sayarım;en nihayetinde sizinle evli!Bir gün gidecek adam,gider her halukarda....Önce kendinize ve ilişkinize güvenin sonra da eşinize!Surekli ugrasiyor ozledim unutamiyorum ucup gitti mutlugumuz gelecegini biliyorum bole seyler paylasiyor surekli gelir die beklio ama biz evliyiz cocugumz var...insan korkuo
Niye aklına girsin ayol?Nasil basariyorsun allah askina ben basaramiyorum cok seviyorum cok hergub kaybetme korkusu var beni birakirda ona giderse aklina girerse mutlu giden bir evliligigm var
Ole seyler yapinca bende ister istemez arastirdiorum yasadigimiz sehir cok kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?