Kizlar bana yardim edin...fikir akil verin

Kızın sosyal medya hesabını takip etmeyin engelleyin.

Elimden gelen bisey yok iste......
Niye aklına girsin ayol?
Çocuk kandırmak bile kolay değil bu zamanda.
Adamın işi gücü var,benimle zar zor uğraşıyor bir de eskileri takılacaksa yandı artık!!!

Dogru diosun da acaba yine ne yapiyor yine ne paylasdi diyw bakiyorum
Baktığınızı düşünerek yapıyor. Eşinin de aklını celecek diye düşünme boş yere. Benim eşimin böyle bir takıntilisi yok. Ama birden karşısına biri çıkma ihtimali var her insan gibi. Eğer aklı celinecek biri ise bu olmaz başkası olur. Hayatını evliliğini boşuna heba etme. Engelle ve yok say.

Saolun kizlae icimi serinletttiniz inannki

Muhtemelen laf taşıyan bir tanıdık vs var zira o artık sizi ve eşinizi sinir etmeye odaklanmış işsiz kalmış sanki

Sıkıştırıp öpse ne olur ki ha eşinizi ha cansız mankeni öpmüş

Önemli olan eşinin ne düşündüğü

Kapat o kadın ile ilgili herşeyi görme duyma hatta megafon ile aşkını ilan etse kaç yazar

Olemi dusunuyorsunuz kizlar ama ben kiskaniyorummmmmm bazen neden ewlendim dedigim oluo esimi cokkkkkk seviorum ama bu kizin bole oldugunh bilmiodhm nisanlandik nisanldgmizi anlamadim hep ugrasdi illla tartusdik evlendik hala ayni cocugumz oldu hala ayni bzm hc tattsmayz bir o konuda tartsdik birbirmizin uzerine titrerz bes dkkka kus durmayz birbirmize yapisik.gibiyiz kiz guzelllll baya ama kilolu ondan da canim sikilio isde nabayim

eşin onun hakkında ne düşünüyomuş. dükkanın önünde gördü diyelim napıyo
Hic bisey yapmiyor allaha dua ediyorum allahim karsilasmasinlar die mesela gecio yada carsida goruyoruz ya kafani kaldirma derim kaldirmaz ama disardayken gordugunde birini gorunce bir kere bakilir ya ole bakar ikinci kez bakmaz

Ama eşinin aklına sokma

Bunun için adam ile huzurunu bozma

Görme duyma

Kız takıntılı ama yakında sen de takıntılı olacaksın

Millet 10 yıllık çoluk çocukları olan eşlerinden boşanıyor yeni hayat kuruyor o kişiler ile de görüşüyor hatta beraber çocuklara doğum günü partisi düğün vs yapıyor

Takmayın kendi hayatınıza bakın

Sevgi olduğunu sanmıyorum kaybetme hırsı intikam öfke.. Bence boşu bosuna günlerini harap etme. Bişey olmaz. Eşine güven ama farkettirmeden takipte ol. O artık senin esin üzülmemi gereken kişi sen değilsin boşuna üzme kendini evliliginin tadını çıkar. Ve kocana da bu mevzulardan bahsetme zorla kafasına akıl sokma dusunuverir hakkaten kızı bi süre sonra.

Vallla dogru dusunuyorsunuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…