Kızlar bana yardım edin geri dönmemeliyim

Milletin kocasi yola gelmiyor diye senin nisanlin da yola gelmeyecek diye bir sey yok. Nisanlini tanimiyoruz ama herkes sallamis. Sen nisanlini tanirsin eger duzelecegine dair bir umudun varsa konus. Yok vazgecmez diyorsan hic orali olma. Sadece hangisini secmen gerektigini bil. Yapman gerekeni zatenn bilirsin ondan snra.

Böyle ana kuzusu adamlara da ifrit oluyorum resmen. Dönme bacım, geri dönüp napcan, boşuna sinir stres sahibi olma yani. Zor olur nitekim ama unutursun elbet, kimler unutulmuyor ki

Bızde nısan attık senınle aynı sekılde aile yuzunden o attı nısanı ogun bugun ölüm sessızlıgınde sanırım beni hic sevmemıs keske bir kere pişman olsa diyoum cok kotüyum suan buradan bu memleketten gitmke iistiyorum nereye baksam onun hatırası Tayın istedim dua et olsunda gideyim buralardan.

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygulardayi ve benim 10 ay oldu biteli arıyor msj atıyor ama ne kıymeti var ki

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygulardayi ve benim 10 ay oldu biteli arıyor msj atıyor ama ne kıymeti var ki
18 gün oldu benim adam ölüm sessizliğinde çok özledim ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım unutacak mıyım bilmiyorum nasıl alısacam bilmiyorum ama ben onun eksikliğini iliklerime kadar hissediyorum o ise beni unuttu bile.

Kullanmış olduğun telefon servisinden(online islemlerden)gelen arama ve mesajlarını engelleyebilirsin.
Sosyal medyadan da engelledin mi yazdığı mesajları gormezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…