Kızlar 3 ay sonra geri döndü.

aykiz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
69
24
3
31
Merhabalar kızlar. 3 ay önce mezhep farklılığından dolayı evlilik kararı almakta zorlandığım biri vardı hatırlarsanız. Ben her şeye rağmen evliliğe gitmeyi kabul ediyordum. Fakat kendisi ailesine karşı dik duramamış beni terk etmişti. 3 ay sonra çıktı geldi. Ben unutamıyorum, dayanamıyorum dedi. Arkadaşları ile vakit geçirmeye çalışmış, eni sonunda konu bana geliyormuş, bir sürü yere gitmiş kafa dağıtmak için yine olmamış, ayrıldığımız günden beridir mektup yazmiş anlayacağınız perişan olmuş.bu arada ailesi ile konuşmuş, ikna etmiş, bir kere görüştük ablası aradı, abisi aradı kendisini selamlarımızı söyle dedi. Tüm arkadaşları teker teker beni aradılar. Ne kadar perişan olduğunu söylemek için. Ailem beni manipüle etti dedi. Bunu o zaman fark edemedim. Senin memleketinde yaşamayı da kabul ediyorum. Ne dersen her şeyimle burada varım diyor. Kafam allak bullak. Ne yapmalıyım?

Merhabalar kızlar. 3 ay önce mezhep farklılığından dolayı evlilik kararı almakta zorlandığım biri vardı hatırlarsanız. Ben her şeye rağmen evliliğe gitmeyi kabul ediyordum. Fakat kendisi ailesine karşı dik duramamış beni terk etmişti. 3 ay sonra çıktı geldi. Ben unutamıyorum, dayanamıyorum dedi. Arkadaşları ile vakit geçirmeye çalışmış, eni sonunda konu bana geliyormuş, bir sürü yere gitmiş kafa dağıtmak için yine olmamış, ayrıldığımız günden beridir mektup yazmiş anlayacağınız perişan olmuş.bu arada ailesi ile konuşmuş, ikna etmiş, bir kere görüştük ablası aradı, abisi aradı kendisini selamlarımızı söyle dedi. Tüm arkadaşları teker teker beni aradılar. Ne kadar perişan olduğunu söylemek için. Ailem beni manipüle etti dedi. Bunu o zaman fark edemedim. Senin memleketinde yaşamayı da kabul ediyorum. Ne dersen her şeyimle burada varım diyor. Kafam allak bullak. Ne
Gerçekten buna inanıyor musunuz ? Yok perişan olmuş yok bilmem ne olmuş.Emin olun çok kişiyle konuşmuştur olmayınca geri dönüş yapmıştır buna kanmayın

Zaman verin kendinize kesinlikle hemen bir şeye kalkışmayın. O süre içinde anlarsınız zaten avcı psikolojisiyle sadece kaybettiğini tekrar kazanıp eski tas eski hamam mı olacak, gerçekten değişmiş mi ? Ben birinin değiştiğine hiç inanmam ama inşallah diyeyim

Vah vah perişan mı olmuş sizde buna inandinizmi? Şimdilik hem kendisi hem ailesi tamam der ya 2 sene 3 sene sonra herkes birbirinden artik tat almis doyuma ulasmisken ortada olan aşk sevgiye dönusmez ki esin yine dik duramayacak bu sefer ailesi yuzuden hep huzursuzluk olmuyorsa oldurmayin bu işleri lutfen ya

Iyyy igrenc ya 21. Yy da mezhep farkliligi gibi bir konu hakkinda sizi terk eden bi adam dönmeye calistiginda kabul ederseniz cok gecmis olsun size . Kisiliginizi gururunuzu kaldirip rafa koymussunuz demektir. Anne babasi iki farkli mezhepten biri olarak yaziyorum zamaninda da annem ve babama karsi cikmislar bu yaklaşık 35 yil onceymis iki tarafta ailesini silme raddesine gelmisler hep birlikte durmuslar. Suan herkesin gipta ettigi bir cift. Birbirlerini cok sevdikleri icin bizi de hep cok sevdiler şükürler olsun hep cok sevgi dolu bir ailede büyüdüm ve tüm sülalemde de bizim aile parmakla gösterilir özenilir tektir. Zamaninda arkanizda duramayan adama tekmeyi bu sefer siz basin

Önceki yazdıklarını adam hakkındaki düşüncelerini ve başka konulara yazdığın yorumları dön de bir oku👍

Eşimle benim aramda da mezhep farklılığı var hatta kültür farklılığımız da var.
9.senemiz bitiyor evlilikte.. 14 yıldırda birlikteyiz ben bir gün bu konuda tartıştığımızı bilmem 2 tane de evladımız var.
İnsanın yeterki geçinmeye gönlü olsun.. saygının olduğu yere hiçbir şey olmaz.
Eşimle benim nereli olduğumuzu duyan hala şaşırıyor.. biz de yıl olmuş bilmem kaç hala bu şaşırmalara şaşırıyoruz.

Back
X