of of arkadaslar benımde nisan 4 de olmustu adetım sımdı mayısın 6 sındayız tık yok ama 2 gun once tam mayıs 4 de sbah 9 larda kucuk tırnak kadar pembe leke geldı ama o lekeden sonra buzamana kadar bişi yok benı korkuttunuz arkadasım yumurcak bu rahım kalınlasması neden oluyomus kılolumusun benım baya kılom var bu yuzden soruyorum ama 3 ay onca falan devlete gıtmıstım alttan ustten ultrasonla bakmıslardı kan ıdrar testı yapmıslardı bısı cıkmadı bıraz akıntın yanı ıltıhabın var demıstı,bırde ben bu salı yani mayıs 4 de adetımı beklıodum bu tarıhden 3-4 gun once ara ara vajınamda kasıntı oldu cok fazla degıl azar azar bana yardım edın ne olabılır ???*??bırde ben klomen falan hıcbısı kullanmadım onceden 9 aylık evlıyız 5 aydır denıyoruz yardımmmmmmmmmm?*?
arkadasım test yapmadım bu yenı gecen salı sabahı olması gerekıodu yanı 31.gündü mınık leke geldı salı sabah 9 da bugun persembe ve aksam bısı yok daha olmayalı 3.gun dıye test yapmadım erken dıe dogru dusuncem acaba bırde bu rahım kalınlasması cok acaıp taktım ya ama 2-3 ay once gıttıgmde bole bısı solemedıler bana
kızlar sıze hepsını anlatıyım son adet tarıhım12 mart 12 nısanda olmam lazımdı tam 23 gun gecıktı ıdrar testı yapıyom sılık cıkyor 3 gun dur kahve rengı akıntım oluyor doktora gıttım altan utrasyon baktı gebellık gorunmuyor dedı rahımde kalınlaşma var dedı kan testı yaptı cıkmadı hap verdı duphaston 3 guun at dedı 10 sonra kanama olmassa kan testı yaptır dedı sen gec yumurlluyon dedı yenı gebelıkde olabılır dedı goğuslerım sıs karardı başları bıde kılomen ve ığne oldum acaba hamıle olma şansım varmı boyle şey gectımı başınızdan gec dollenme olsa bukadar uzun adet gecıkırmı
ya adet gecıkmesıylen kalınlasmanın ne alaksı var of ne kadar taktın.onemlı bişi yoktur.yerı gelıor hepımızın gecıkıor hepımızınmı kalınlasıor.takma.sen yarın test yap..
banada sacma geldı doktorun adet olmadan klomen vermesı hade hamıleyse
aynen canım hepimizin kalınlaşıyor. sonrasında söklüp inceliyor
ya esra8 kuzummm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?