eşimden ayrılmak istiyorm gidecek hiç kimsem yok yanlız başıma ne yaparm mesleğimde yok..boşanmayı istememdeki sebep şu eşim 3;5 aydır çalışmıyor bende evimin hemen karşısında tekstil atölyesnde çok az bi fiyata çalışıyordm sabah erkenden kalkıp işe gidip eve geliyip yemek yapmak benm çok zoruma gidiyordu çünkü eşim sağlıklı olduğu halde evde yatması beni çok çok üzmeye başladı ben keyfimdenmi üç kuruş için hergün 11 saat çalışıyorm die çok zorma gitmeye başladı he hasta olur çalışamick durumda olur ozaman böle zoruma gitmez ama sapa sağlam ve evde boş yere yatması beni çok üzüyor herneyse geçen ay bende eşime ben iş yerinden 1 ay izin alıp evde dinlenicm dedim bu başaldı vay efendm ben nasıl evi geçindiririm die sölenmeye başladneyse ben işten çıkalı 1;5 ay oldu ve bana dün gece bu pazartesi git işine başla bende p.tesi gidip kendime iş bakayım dedi bende tabii ben nie hemen gidip işe başlıyorm sen 3;5 aydr evde yatıyorsn bu zamana kadar nie bakmadn bide şimdi iş bakıyorm die yatacaksın falan dedim ama baya tartıştk yeter ama artk ben dayanamıyorm.annem babam falan olsa asla düşünmem anında giderm ama kahretsnki kimsem yok ben şimdi kimden yardm bekliyeym dertleşecek kimsem dahi yok kafayı yicm dayanamıyorum ne olur bana bir akıl vern çok kötü haldeym.......he bundan 1 sene öncede aynı böle sorunumuz oldu ve ben kendime çok kötü zarar verdm ama aynı duruma düşmek istemiyorm napıcamıda bilemiyorm.kusura bakmayın biraz uzun oldu...he bu arada başka hiç bir sorunumuz asla yok başka konularda benm 1 dediğimi asla 2 yapmaz ama bu çalışmaması çok kötü
Son düzenleme: