Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an bence doğru olanı yapmışsın. o iş bulsun işe girsin sen sonra başal. bırakırsa sen de bir süre bekle bırak. ya böylede çocuk oyuncağı gibi oluyor yahu... evladın yoksa boşan diycem ama dile kolay, seviyosunda galiba. bilemedim
hemde çok seviyorum ama artık bu gidişle sevgimi içime atıcm gibi geliyor bu konu için 2 gün önce kavga ettik ve 2 gündr eve gece 3 gibi gelip yatıp kalkıp gidiyor bende bugün kendisiyle biraz konuşmaya çalıştm ne yapmak istediğini falan sordm ve hala beni suçluyor bir müddet beni görmek istemiyormş böle devm edeckmişiz aslında anlatılack çok fazla şeyler var ama uzatmak istemiyorm bugün sabahtan beri çok düşündm galiba ayrılıcm kendime ev arkadaşı dahi aramaya başladm bugün hayırlısı Allah tan
canım sen ızne ayrıldın dımı ıs yerınden cıkmadın tmamen?
tamam esıne de kı madem bı muddet benı gormek ıstemıyosun bende senı gormek ıstemıyorum esyalarıı topla gelme eve sende dınle kafanı bende dınleneyım de sakın evden cıkma annem babamda yok dıyosun kadınsın sen o parktada yatar banktada ama sen hıc bı yere gıdemezsın kı gıtsende dondugunde neredeydın kımsen yok sevgılıne mı gıttın dıye bı soruyla bıle karsılasabılırsın zaten dunden razıymıssın denır kendıne laf getırme evınde otur sen cıkma o cıksın. o gıdınce ısıne basla madem gormek ıstemıyomus sende ona gore davran ben boylede devam etmek ıstemıyorum benım huzurumu bozmana hakkın yok berdus gıbı ıstedıgın saatte gelıp ıstedıgın saatte gıdemezsın bu evden ahır degıl burası gecenın bı saatınde kapının onunde olma ya adam gbı gel yada adam gıbı gıt de yanı sen konuyu usteleyen olma bencehemde çok seviyorum ama artık bu gidişle sevgimi içime atıcm gibi geliyor bu konu için 2 gün önce kavga ettik ve 2 gündr eve gece 3 gibi gelip yatıp kalkıp gidiyor bende bugün kendisiyle biraz konuşmaya çalıştm ne yapmak istediğini falan sordm ve hala beni suçluyor bir müddet beni görmek istemiyormş böle devm edeckmişiz aslında anlatılack çok fazla şeyler var ama uzatmak istemiyorm bugün sabahtan beri çok düşündm galiba ayrılıcm kendime ev arkadaşı dahi aramaya başladm bugün hayırlısı Allah tan
tamam esıne de kı madem bı muddet benı gormek ıstemıyosun bende senı gormek ıstemıyorum esyalarıı topla gelme eve sende dınle kafanı bende dınleneyım de sakın evden cıkma annem babamda yok dıyosun kadınsın sen o parktada yatar banktada ama sen hıc bı yere gıdemezsın kı gıtsende dondugunde neredeydın kımsen yok sevgılıne mı gıttın dıye bı soruyla bıle karsılasabılırsın zaten dunden razıymıssın denır kendıne laf getırme evınde otur sen cıkma o cıksın. o gıdınce ısıne basla madem gormek ıstemıyomus sende ona gore davran ben boylede devam etmek ıstemıyorum benım huzurumu bozmana hakkın yok berdus gıbı ıstedıgın saatte gelıp ıstedıgın saatte gıdemezsın bu evden ahır degıl burası gecenın bı saatınde kapının onunde olma ya adam gbı gel yada adam gıbı gıt de yanı sen konuyu usteleyen olma benceya soyluyorum bunları ama sonraadan benım yuzumden aıle kavgası cıkmasın sen esıne uyarlayarak soyle bunları ama cıddıyetını bellı et bence ,.
350 tl kıra 100 tl faturalar 100 tl mutfak masrafı 550 kalanı sana yetmez mı? zaten sen 3 4 aydır evı tek basına gecındırıyormussun bunu dert etme belkı daha ıyı bı ıs blursun zaten bosanmak degıl sanırım nıyetın ama o senın kıymetını bılene kadar umrunda degılmıs gıbı yap eınden de cıkma ne olursa olsun benı gormek ıstemıyosan gelme eve de acıkcası eve arkadas almak bana pek mantıklı gelmıyo evlı kadınsın sonucta hem ıhtıyacın olan arkadas degıl cesaret onada zamanla alısırsın dun de dedıgım gıbı![]()
sağol cnm bu gün 10 dkk kadar konuşma fırsatm oldu ve bunlara benzr şeyler söledm tmm sen bilirsin diyor ve hala beni suçluyor inanki benm tek suçum iş bak demekti onuda tartışma anında değil gayet sakin bir şekilde söledm.bak hala gelmedi yine yanlızım çok ta seviyorum ama bu sevgi beni çok yıpratıyor dayanıcm heralde artk..tek düşüncm kendm geçinebilirmiyim 750 tl alıyorm 350 sadece kirm oda zamlanıck önümüzdeki aylarda kafam allak bullak oldu
sabah 8 akşam 7 de işbaşı yapıp 750 tl almak işte ne kadar kötü durumdayız. başka bir iş bakamıyor musun. i küçük yerler de maaşlar ne kadar bilmiyorum belki ama hani mağdem seni görmek istemiyor senin de gidecek yerin yok.ayrı çıkmaya da cesaretin yok hani çık falan desek başına ne gelir bilmiyorum. aslında bir cesaret etmek lazım.. ama yine de ortamı bilmiyoruz o yüzden daha kötüye gitmemesi için daha akıllıca hareket etmek lazım. Ayrıca sen niye perişan olacaksın ki.. o evin kirasını sen ödüyorsun düzeni sana ait. bayan sensin.. gidecekse o gitsin..
dediğin gibi görmesin farzet ayrısınız. ama en azından güvendesin canım. kiranı öde onunla da zorunlu kalmadıkça konuşma. mesafeli ol.. sana birşey diyemez çünkü istediği buydu zaten.. bir süre böyle idare etmeye çalış.. elinden geldiğince de başka harcama. çünkü ne kadar harcama desem de temizlikti faturaydı vs harcanıyor. yemektı kahvaltıydı işyerinde halletmeye çalış.
başka iş bulsan güvenilen bir yerde yatılı vs. hani böyle yaşlı bir teyze olur ya da çocuk olur. ona bakmak için.. en azından yemek kira giderlerin olmaz.
bilmiyorum ama belki daha iyi bir iş bulabilirsin bu sırada..
hadi çalışmadığını evden de dışarı çıkmadığını düşünürsek eşin çalışıp kira ödeyecek mi evin masraflarını karşılayacak mı.. bunu en çok sen bilirsin. borç birikince daha kötü olur. ev sahibi çıkarır sizi. sonra kira bulmakta zorlanırsın.
yok bulurum sorun olmaz diyorsan bence başka bir ev bul çık.. çünkü o ne olursa olsun annesine abisine güveniyor. yani gidecek yeri var. canım belki seni bırakmayacak bırakacaksa da senin bir şekiled yoluna devam etmen lazım..
hani diyorum eşin şimdi çalışmaya başladı da sana söylemiyor olsa seni niye görmek istemesin ki.. sen ona iş bul diyorsun bunun için soğuyorsa senden kapris yapıyorsa hiç kusura bakmasın..
cnm inşallah düzelir çalışır sorumluluk almasını öğrenir.
Gerçekten boşanmayı göze alıyorsan eşini al karşına konuş, durumun ciddiyetini anlasın. Böyle şey olur mu hiç?