Kızlar bana yardımcı olur musunuz?

elif_koray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
4
0
86
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıla yakın bi ilişkim var gayet de güzel gidiyo çok şükür hatta geçen hafta buluştuk sevgilimle ramazan bayramından sonra istemeye gelicez seni falan dedi bana hem de ben evlilik konusunu açmadığım halde benden telefon bekle o zamana kadar da annemle tanıştırıcam dedi.Tabi ben çok sevindim neyse uzatmayayım bugün telefonda konuşurken çok güzel konuşuyoduk ben ona dedim ki annenin kandilini kutlamak istiyorum cümlesini kullandım.Aynen aldığım cevap şu oldu erken dedi.Başka da bişey sölemedi konuşamazsın ,olmaz falan demedi ama ben tek bu kelimeyi kafama çok taktım neden öyle sölemiş olabilir sizce yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

erken diyorsa erkendir...
ne yapacaksınız kandilini kutlayıp...
sizde çok gerekli bir şeymiş gibi söz yok, nişan yok...
ağırdan alması gereken sizsiniz...
tamam deyip bir daha da böyle bir şeyi asla teklif etmeyin...

Valla bence de erken...
Ne gerek var ki tanımadığınız insanların kandilini kutlamaya..:delphin:

Doğru zaman olmadığını düşünebiliyor olabilir.
Bu gayet normal
Sonuçta onun ailesi ve en iyi tanıyan o
Erken diyorsa erkendir
Bekleyin o gelsin size
Kafanıza takıalacak bir şey göremedim ben
Kendisi için doğru olanı söylemiş sadece erkek arkadaşınız

erken diyorsa erkendir...
ne yapacaksınız kandilini kutlayıp...
sizde çok gerekli bir şeymiş gibi söz yok, nişan yok...
ağırdan alması gereken sizsiniz...
tamam deyip bir daha da böyle bir şeyi asla teklif etmeyin...

bencede o erken diyosa yapacak birşey yok

belki daha sizi anlatmadı ve hazır değil
bence çok takmayın ve bekleyin,
sonuçta çocuğu o doğru zamanıda o biliryerimseniben

yaklaşık 3 yıldır ilişkim var.
önümüzdeki ay istemeye geliyorlar.
Anne ve babası ile telefonda konuştum daha önce ama bugün kandil ve aramadım.
daha önceki kandillerde de aramadım.
Annesi aradı bugün beni,o arayınca kutladım kandilini..
Arada ciddi birşeyler olmadan pek sıcak bakmıyorum bende,bu kadar kafaya takılacak birşey değil sevgilinin lafı..
zamana bırak,önüne bak,gereksiz arıza çıkartma bence
..

e adam haklı erken tabii.. daha tanışma olmadan ne o öyle hevesliler gibi aramak falan.. sonra da böyle gelinlerin bi ağırlığı olmuyo işte.. naza çek kendini biraz ailesine karşı.....:kahve:

bence de erken
once bır tanıs aılesıyle ıs cıddıye dokulsun
onlar senınle tanısıp konusabılmek ıcın caba sarfetsın bosver agırlagında kal
kız evı naz evı unutma

doğru demiş bencede erken
önce bi görüşün tanısın
tanımadığın insanın kandilini neden kutlucan ki

zaten ilerde kaynanan olunca sesini dahi duymak istemiceksin

siz kızlar neden böylesiniz anlamıyorum,sevgiliyken ve nişanlıyken erkek tarafına taparsınız,samimi olmaya çalışırsınız ama evlenince düşman olursunuz.neden böyle düşündüğümü sorarsanız,çevremde bu şekilde o kadar çok kişi tanıdım ki anlatamam.bence herşeyi tavında zamanında yapın:olmaz:

Bende öyle çok şahit oluyorum kız hevesleniyor birden ailenin içine girmeye çalışıyor tabi antipatik oluyor. Zaten seni düşünüyorsa evlilik için kafasında bir plan yapmıştır. Hem daha karşılaşmamışsın bile arayacaksın hangi sıfatla kutlayacaksın. Tabi özeniyorsun biraz yakınlaşmak istiyorsun ama erkek anneleri oğullarının bulduğu kızlara biraz olumsuz yaklaşır dolayısıyla daha dikkatli olmalısın. Ağır ailesinin isteyebileceği tarzda olsan senin için artı olur.

önce bi tanış onlarla ...bunamı kırıldın yani belki kadının senden bile haberi yok...

tanısmadan kutlama bılmem ne yapma evet dediği gibi erken... bak daha aılesını tanımıyorsun annesı su sekıldede düşünebılır bu kız kım ne alaka bırden kandılımı kutluyor bu ne lavbalılık aslında senınkı çok kıbarca düşünce ama yanlış düşünülebılınıyorda kız kızmı ağır nazlı olur bişey yokken ortada sankı çok ıstıyormussun havası yaratma tavsıye ;)

bazi erkeklerde annelerinden utanir sevgili konusunda ....ona göre erken gelmis olabilir evlenmeden sevgilinin ailesiyle görüsmek birazda gereksiz aslinda..bekle söz olsun o zaman ararsin bence..

Back
X