Kızlar bana yardımcı olur musunuz?

oooo kendinizi azcık ağırdan satın be güzelim.....

ben evliyim aramadım bile kayınvalidemi daha :sm_confused:

hem erken diyorsa vardır bir bildiği, iyi ki vermemiş telefonu.:delphin:

amaaaaaaaaaannnn yılısma. salla ne kutlucan kandilini. biz zamanında kutladıkda noldu.

adım atan sen olma. erkense erkendir. zamanı gelince kutlarlar onlar seninkini o zaman. takma böyle şeleri kafana. anlıcaksın zamanla ne kadar gereksiz oldugunu.

tanışmadan ne sıfatla kandil kutlayacaksın ki
ben oğlunun sevgilisiyim mi diyeceksin
hem belki daha bahsetmemiştir
gereksiz kuruntular ve atılımlar yapma bence

Ben öyle düşünmüyorum.. Bence 2 yıllık ve evliliğe giden bir ilişki varsa ailesiyle tanışmalı ve onları tanımalısın.. Nişanlandıktan sonra tanışma fikrine sıcak bakmıyorum ben.. Düşün ki nişanlandığın zaman annesiyle tanıştın ve sana çok ters gelen davranışları, fikirleri var.. Nişanı bozmuş ya da nişandan dönmüş olmak hoş karşılanmıyor ne yazık ki toplumumuzda.. 2. denemede artık kesinlikle evlenmeli gibi bakılıyor.. Ben 1 senenin sonunda erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım.. Bu yaz da babasıyla tanıştım.. 6 ay önce de o benim annemle tanıştı.. ıkimizin açısından ve aileler açısından da bir problem olmadığına karar verdik ve ilişkimize devam ediyoruz.. Bence böylesi daha sağlıklı.. Eğer senin için erken değilse ve annesiyle tanışmak istiyorsan ve kendini buna hazır hissediyorsan, erkek arkadaşınla bunu paylaş... O da sana düşüncesini söylesin ve konuşarak halledin bu problemi..

Back
X