'Canım evde yalnız kalamıyorum, hele ki bebek var yanımda. Gitmeyi istediğini biliyorum ama bizi ne yapmayı düşünüyorsun?'
bu şekilde eşime daha önce söyledim.
daha öncede amcasının oğlu evleniyo diye gitmişti.hemde daha bi kaç hafta öncesi doğum yapmıştım. çok mu lazımdı. sonuçta amcasının oğluda bilio doğum yaptığımı gitmese darılacak değildi ya. ama ondada benim fikrimi almadan. ben gidicem ben gidicem diye ortaklıkta dolanıyordu.
sonra giderken ben gidiyorum dedi sadece. ne bebeğin ihtiyacı var mı gitmeden halledeyim. ( bez vs. )hiç umrunda olmadı.
o yüzden eşimin gitmesi değilde bu şekildeki tavrı bana dokunan.
ki ben gerçekten karanlıktann çok korkan bi insanım. bunu çok ii biliyor. bunu söylediğim haldee bişey olmazz nasıl olsa gelicemm demesi beni üzüyor.
( kızlar birde şöyle birşey var. arkadaşının evleneceği kızın memleketi bizim şuanda bulunduğumuz yer ve kına gecesi burda olacakmış. ) bulunduğumuz şehirde.
'Canım evde yalnız kalamıyorum, hele ki bebek var yanımda. Gitmeyi istediğini biliyorum ama bizi ne yapmayı düşünüyorsun?'
bu şekilde eşime daha önce söyledim.
daha öncede amcasının oğlu evleniyo diye gitmişti.hemde daha bi kaç hafta öncesi doğum yapmıştım. çok mu lazımdı. sonuçta amcasının oğluda bilio doğum yaptığımı gitmese darılacak değildi ya. ama ondada benim fikrimi almadan. ben gidicem ben gidicem diye ortaklıkta dolanıyordu.
sonra giderken ben gidiyorum dedi sadece. ne bebeğin ihtiyacı var mı gitmeden halledeyim. ( bez vs. )hiç umrunda olmadı.
o yüzden eşimin gitmesi değilde bu şekildeki tavrı bana dokunan.
ki ben gerçekten karanlıktann çok korkan bi insanım. bunu çok ii biliyor. bunu söylediğim haldee bişey olmazz nasıl olsa gelicemm demesi beni üzüyor.
( kızlar birde şöyle birşey var. arkadaşının evleneceği kızın memleketi bizim şuanda bulunduğumuz yer ve kına gecesi burda olacakmış. ) bulunduğumuz şehirde.
evet doğru söylüyorsunuz. gidip gitmemesi dert değil.
bana emrivaki yapıyor olması beni böyle düşünmeye itiyor.
izin almak diye bahsederkende. tabiki eşim gelipte bana '' arkadaşın düğünü var. gidebilrmyim? '' demesini beklemiyorum.
sadece onun tavrı beni rahatsız eden. ve o bu şekilde kafasına göre hareket edecekken benim ne demem. ne yapmam gerekir onu soruyorum.
Tabii ki gitmemeli .
Evde siz bebeğinizleyken başınıza bir şey gelse ?
eşimin bi arkadaşının haftasonu düğünü varmış. bi şimdi başka yerdeyiz. düğün eşimin memleketinde bize 3 saat uzaklıkta bir yser.
arkadaşı aramış haber vermiş. eşimde geldi bana böyle böyle haftasonu düğün var gitmem lazım diye.
bende dur bakalım benden izin falan almadın ne gitmesinden bahsediyorsun dedim. oda izin için değil diğer samimi arkadaşlarım var. onlarda 10 küsür saat uzaklıktan gelicekler dedi ve çekti diğer odaya gitti.
benim gitmem baya zor. küçük bebeğimiz var.
eşimin gitmesine hiç gönlüm razı değil. yani benim anladığım ben hayır bile desem. o benim düğünüme geldi gitmem lazım deyip çekip gider biliyorum.
gece tek başıma evde kalamadığımıda biliyo kendisi.bunuda umursamadığını biliyorum. ( nasıl olsa gelicem bişey olmaz diyecek). burda gidip kalabileceğim ailem akrabam falan yok. uzaktalar. arkadaşlarada sırf bunun yüzünden gidip kalmak istemiyorum bebekle.
ne yapayım kızlar . ne diyim bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?