Kızlar banada akıl verir misiniz

asli92905

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
282
102
123
32
Aslında konuyu açmak açmamak arasında çok kararsız kaldım. Uzun süredir takip ediyorum ve bu ilk konum. 3 aylık ( tartışmaları saymazsak) güzel giden bir evliliğim var.. fakat eşim çok kinci çok sinirli ne dediğini bilmiyor. O kadar basit yerlerden kavgalar çıkıyoki. Tabiki her evlilikte oluyo böyle şeyler ama şöyle anlatayım. Ben sürekli kavgalı durumlarda genellikle susarım ses çıkarmam o sürekli söylenir durur. Sonra giderim yalvarırım barışalım diye. Barışana kadar dibinden ayrılmam. Kırıcı sözler söyler genede aldırış etmem bi bakıma yüzsüz olurum. Çünkü aynı evin içerisinde küs duramam. Kinci bir insan değilim. Dün akşam gene çok ufak bir şey büyüdü yattım uyudum ben. bu uyumadı oturdu gece geldi yattı. Sabah hiç konuşmuyo.Beraber çıkarız normalde evden bu defol git sen önden bekleme beni vs. demeye başldı. Bende beklicem istediğin kadar konuş dedim. Neyse çıktık evden bu başladı söylenmeye.. Sen şeytansın bundan sonra görüceksin gününü sen karaktersizsin (tabi ben susuyorum) öyle ayrıldık işe geldim. Normalde haber veririm işe geldim diye sabah haber vermedim. Aradı telefonda da bir güzel saydırdı...Ben gene sustum ve suratıma kapattı. Kızlar asıl konu ben eve gider gitmez gene yüzsüz olucam ona sırnaşıcam barışmak için 4 dönücem ve yüzüme bakmayacak. Ben nasıl onun yaptığı gibi davranabilirim.. umursamaz olmak istiyorum. Yalvarmak istemiyorum.. Onun karşısında ağlamak istemiyorum. Biliyorum bu gece ayrı bile yatacak yemek yemeyecek... Benim daha soğuk kanlı olmam gerekiyor. Ama yapabilir miyim bilmiyorum..!

niye bu kadar bir yerlerini kaldırdınız ki bu adamın.Siz böyle yaptığınız sürece daha çok hakaret yersiniz.İnsan kendi değerini bilmezse karşısındaki hiç bilmez.Üslup bilmeyen,saygısız,densiz bir adam var karşınızda ve siz suçunuz dahi olmadan devamlı alttan alıp sırnaşıyorsunuz,söylenenleri yutuyorsunuz ya pes diyorum.Bir süre sonra canınıza tak eder ama adam alışmış olur,bir kere alttan almadınız mı dünyanın en kötü,şeytan insanı damgasını yersiniz ve sonu şiddete kadar gider.Değerinizi bilin

onu o hale getiren sen olmuşsun tabularını kır biraz o alışmış bu nası olsa gelir yalwarr diye istediğini yapma bak nası tutuşuyo tabi seni sewiosa sewmiosa zaten bişeyler için bahane yaratıyodur sewen insan küs kalamaz

sen ondan baskın çık o zaman.
ondan önce git yat. ister gelsin ister gelmesin.
yemeği hazırla.. ister yesin ister yemesin. kaldır sofrayı, çağırma sakın "gel ye" diye..
aynı odada oturma. git kendini oyala içerde temizlik mi yaparsın, yemek mi yaparsın, duş mu alırsın...

şımarmış iyicene

Garip bi durum.. Sanki sen erkeksin o kadın. Tripleri nazları küsmesi falan.. Oooff hiç çekilecek cinsten değil valla. Bence bu hakaretlere bi dur demelisin. Küs olmamak güzel birşey ama, insan yinede gururlu olmalı. Hiç birşey yokmuş gbi davranmak hoş değil. Sorun çözülmüyor çünkü. Sırnaşıon öpüon vs barışıon, edilen onca hakaret cabası kalıyor. bi dur demelisin ve bu kadar pasif kalmamalısın.

kendini hep suclu görme. yada küs kalmıyalım araya sogukluk giricek diye düşünmüceksin

aynenn bundan bahsediyorum kendini geri çeksin sewiosa kendi gelir sewmiosada kocam boşanmak istio falan demez insallah ama cidden şımarmış

bir kere alışmış eşiniz
siz alıştırmışsınız onu
biliyor çünkü ne hakaret etse de siz yine yanaşacaksınız ona
küs kalmayı o biliyorsa siz de bilin.
hakaret etmeye bi kere asla hakkı yok

aranızdaki sevgi ve saygıdan eminmisiniz
severek mi evlendiniz ?

3 aylik evlisin bende öyle. Tamm atismalar olurda 3aylik evli bir kadin seytan karaktersiz defol git gibi sözcükler duymamali... (yani hicbir kadın duymamali tabiki de) hani size sindi askim canm demeli... pek de iyi giden bi evlilikten bahsetmiyoruz sanirim kendinizi kandirmayin. Tammbayni evin icinde küs olmamak iyidir ama ikibtarafya çabalar bunun için barisilir. Ne o öyle kos pesimden belki affederim. Valla oyi sabirliymissin...

Evdeki huzuru sevdiğiniz kadar kendinizi sevmekle başlayabilirsiniz işe. Huzur önemli ama kendine saygı da önemli. Bir süre sonra çok kötü hissetmeye başlayacaksınız çünkü.

Size basit bir tartışmada şeytan diye bir adama sırnaşmayın lütfen. Adamı resmen havaya sokmuşsunuz, bırakın ne hali varsa görsün bir süre. Hems uclu hem güclü

Evet severek evlendik. Halada seviyorum ve seviyo eminim. Şu sinirlilik halinde bu halleri olmasa iyi bir koca...

Eşiniz siz ilk görüşemeye başladığınızdan berimi böyle hiç mi alttan alma huyu yok. Karakterler farklıdır kimi bu tür erkekleri çekemez kimi de sevdiği için katlanır. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Siz onun istediği gibi davranını haber vermeniz gerekn şeyleri yapın eve gidince yemek hazırlayın sofra hazır dersiniz glirse gelir gelmezse gelmez. hiç konuşmayın ama keyfiniz yerinde davranın gidin izleyin tv o yanınızda yokmuş gibi olun.uzak kalırsanız sizi düşünmez ama onun gibinde gözüne batın o yokmuş gibi davranıp. BENCE. sizin bu halinizden rahatsız olup sizinle knuşacaktır ayrı yatarsa keyfi bilir asla siz terketmeyin yatağınızı.

o küsünce sende küs ve asla konuşma
kendini heralde vazgeçilmez sanıyor
yüz vermeyin asla bırakın ne olursa olsun inceldiği yerden kopsun..
o ilişkiniz için çabalasın.

Valla arkadaşım soğukkanlı olacaksın ben bunu öğrendim.Bende tartışma esnasında susarım lakin sonra sırnaşmam.2-3 gün geçsin sakince konuşun.Sakince konuştuğum zamanda ''benimde bir sabrım var ve o taşarsa emin ol pişman olursun ''derim.Ama kendime hakaret ettiremem.

Zaten azıcık vicdanlı biriyse ve müslümanın müslümana 3 günden fazla küs kalmıcanı bilirse bu sefer durum tersine dönüp o sırnaşıcaktır

Şaka gibi, tepenize çıkarmışsınız bu adamı Hayır nesi var bu kadar acaba, bulunmaz hint kumaşımı, çok mu yakışıklı, aşırı zengin, ekstra bonkör mü? Size gerekli gereksiz hakaretler ediyor, barışalım diye yalvarıyorsunuz demek. O hiç hatasını görmezki o zaman, aksine, sen yalvardıkça, sen suçlu konuma düştüğünün farkında değil misin?

Kaç yıllık evlisiniz? Bu aşk dedikleri gerçekten hastalık bir durum diye düşünmeye başladım buradaki konuları okuyunca.

Ne demek arkadaşım şeytansın karaktersizsin nasıl bir terbiyesizliktir madem karaktersizmişsin neden evlenmiş seninle sen nasıl bu hakaretlerin bu seviyesizliğinin üstüne gidip ona yanaşıyorsun iyimisin sen hiçmi kendine saygın yok adam sinirliymiş başlarım onun sinirine herkesin de var kendine göre bir asabiyet derecesi ama bu karşındaki insana hakaret etme hakkını vermez ohhh bulmuş köteksiz köy geziyor sende az hatalı değilsin kusura bakma ama vermemişsin vaktinde azının payını birde tutup sanki suçluymuşsun gibi alttan almalar falan kendine gel ALLAH aşkına seviyorsan seviyorsun ama herşeyin bir haddi sınırı var sana kavga et demiyorum ama artık sana saygı duymayı öğrenmesi lazım bunuda yapabilecek tek kişi sensin koy tavrını yüz verme sakın ama sakıınnnnn sırnaşma sokulma sağlam dur biraz deli deliyi görünce sopasını saklarmış o iyi bir dersi haketmiş...

bu iş böyle olmaz güzelim
basit sinir anları değil
bu resmen öfke
resmen aşağılama
resmen hiçe sayma
açıkcası sen kendini teselli ediyorsun
herşey normal ama eşim biraz sinirli diye
bunun adı saygısızlık
sen böyle yaptığın sürecede bu şekilde hor görülmeye devam edersin
ve işin en acısı ne biliyormusun
bir süre sonra
o kadar monotonlaşacakki bu durum
karşındaki insan
nasılsa HER ŞEYİ SUSUP YUTUYOR diye saygısızlıklarını arttıracak
onu da geçtim
seni hiçe sayacak
kendini toplarla
haklı olduğun zamanlarda bir kişilik belirtisi göster
inan bana bu gidişin yolu yol değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…