kızlar banada bilgi verebilir misiniz?

elde tutmak için

noktasız, virgülsüz anlatımından benim anladıgım o tatlıkız

saol canım ama şöyle bir durum var kiminle konuşsam çok şanslısın böyle bir sevgilin var diyorlar ben arkadaş vasıtasıyla tanıştım onla. sence elde tutmak için söylemiş olabilir mi veya o kişi ben değilsem sadece elde tutmak için benimle konuşuyorsa niye hergün arasınki askeriyeden bir erkek elde tutmak için hergün arar mı benim fikrimce aramaz yalan söyler bir bahane uydurur canım opuyorumnanaktan

canım yaşın daha çoook küçük evlililk nişan düşünmek için
ilişkinize biraz zaman ver akışına bırak okulunu oku
zamanla daha da oturur ilişkiniz bence henüz erken aileden biri ile muhatap olmak için

bana da biraz erken geldi..askerdeyken olan birlikteliğinizi sayma,çünkü sadece telefonla olan bı birliktelik..yani 1 ay doğru dürüst birlikte olabilmissiniz..öyle duşun..bı de suan askerde olduğu icinde evlilik vs kurmuş olabilir..döndüğünde değişebilir..o yüzden çok heveslenme bence..
ablasına gelince..sanki ablalar çok kötüdür gibisinden bı hava yaratılmış..bu tamamen şans..mesela benim erkek arkadaşımın ablası..arkadasım gibidir cogu zaman benimkinin ablası olduğunu bile unutuyorum..herhaftasonu beraberiz,onda kalırız,tatile birlikte gideriz,ikimiz yemeğe gideriz..fln ablalikla alakası yoktur..ayrıldığımızda benimle konuşmaya eve gelmişti,aramizi yapmak için..yani abla diye cadı olcak diye bı şey yok..ablası gercekten iyi bir insan olabilir..tanımadan buna karar veremezsin o yüzden(iliskiniz gercekten bir boyut kazandıgında) ablasını tanı..belki sana çok yardımcı olur..
ama dediğim gibi daha erken..biraz bekle..
hakkında hayırlısı olsun..

AÇIKCA doğrusunu söylemek gerekirse bende değişmesinden korkuyorum ne güzel allah herkese böylembir abla nasip etsin valla kimi ablalar sewinir ayrıldığı için hatta arayı açmak için bişeler bulma çabasına girerler.ablasınında pek kötü oduğunu sanmıorum konuşmalarını felan bilmiorum yinede ya hayırlısı ne ise o osun başka denilcek bişe yok bunda herşeyi zamana bıraktım anca bitirip dönünce herşey yerliyerine oturcak.

teşekkür ederim yorumun için ben konuşmak istemedim açıkcası onun ablası benimle tanışmayı istedi arada msnde facede ölesine konuşuoz.Bana yüzyüze görü-şmek istediğini söledi bende şaşırdım doğrusu böle bişeyi beklemiodum erken deişil mi felan dedim oda kardeşim için çzel olan bi insan benim içinde özeldir felan dedi.8 aralıkda 20 sinden gün alcam ama dolu dolu 19 olcam artık herşeyi akışına bıraktım zaten zaten askerden döndüğünde bile hemen ewlenmem böle bişe omaz onada söledim zaten bunu bir işin olsun herşey düzenli bişeilde tamamlandıktan sonra böle bişeye kara verelim dedim oda doğru sölüosun dedi.

bir aylık bir ilişkinin
devemını bilmek zor
askerde erkekler duygusan olur .
ablası ikili oynaya bilir kardeşinin moralı bozulmasın diye çok dikkaa etmem lazım

canım bak bızım aramızı ablası yapmıştı 4 yıllık ılıskı sonrası ben sevdıgım adamı askere gönderdim.
ve ablası bıranda değişti hele geldıgınde asla görüşemezsiniz fahrı fahrı dıe çocugu sıktı bunalttı.ve kafasında adamın olan seylerıde bıtırdı kalkmış sen 1 ay ıcın dıyorsun ne dıyorsun ya 1 ayda kım kımı sevebılır kım kımınle hayatını bır anda kurmayı dusunebılır eğer cıddı olsaydı o ızne geldıgınde o yemeğe gıderdın ablası ancak senı ümitlendirmekle kalmış.umarım gözlerini açarsın bır an önce.asker beklemekte sabır ısıdır.eğer gerçekten bekleyeceksen umarım Allah sabır verır.

ben ablasının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.. benim sevgilimin ablası ilişkimiz başladiği gün yanımızdaydı beni görmeye geldi yarım saat durdu ve gitti. sonra ben sevgilime evet dedim ve başladık. 2. gün ablası arkadasının doğum gününe gidecekti beni de çağirdi gittim.. çook sıcak davrandı bana.. erkek arkadasımın ilk ciddi baktiği ilişkisiydi bu ve ablası bana inanılmaz yakın davrandı.. ilk başta değişir dedim ama bir hafta sonra bana kardeşimin senle evlenmesini çok istiyorum sana ilk görüşte ısındım senin gibi bi kızı kacırmasını istemem evlenmeye karar verdiğinizde ben hep arkanızda olurum dedi ki biz evlilik falan düşünmüyoduk daha bi haftalık ilişki ne evliliği diyoduk.. zaman geçti bi senedir beraberiz ve bi senedir ablası benim en yakın arkadasım oldu.. abla kardeşten öteyiz şuan.. kardesinden çok beni savunur bi olayda.. herseyi paylaşırız.. ben iyi izlenimler aldım ablasından.. herseyin hayırlısı olsun zamana bırak bakim.. ama ablası bence değişmez ve sen de yakın davranırsan harika bi görümce kazanırsın =) ben o konuda çook şanslıyım.. görümce değil bi abla arkadas sırdaş o benim için.. basında da belli etti zaten.. belli olmaz belki sizde çok iyi anlaşir ve yıllarca ilişkinizi sürdürürsünüz.. güzel düşün güzel olsun.. yeter ki çok kaptırma kendini canım.. ama fazla da olumsuz düşünme olur mu.. insan nasıl düşünürse öyle yaşiyor çünkü.. güzel düşün bi yandan da ayaklarını yere sağlam bas. çok kaptirma kendini.. mutluluklar...

inş.canım dediğin gibi olur bilmem bana konuşmaları çok cana yakın biri olarak ifade ediodu bilmiorum balım ya kafam o kadar çok karıştı burdaki yorumları okuyarakda napıcağımı bilemiyorum saol canım benim sanada mutluluklar tatlım

bir aylık bir ilişkinin
devemını bilmek zor
askerde erkekler duygusan olur .
ablası ikili oynaya bilir kardeşinin moralı bozulmasın diye çok dikkaa etmem lazım

kardeşi kalkıpda tanış dememiştir ama telefomda konuşurken burcuyla tanıştım konuştuk felan demiş bende o yüzden korkuorum ama öle bi insanada benzemio ya konuşmaları felan

ablayla kardeşle olmuyor bu işler,ablasının yaptıklarını çok ciddiye alıp ona göre yön verme ilişkine,1 aylık ilişkide daha neler değişir,söz nişan laflarıyla birden kendini kaptırma,karşındaki seni iyice tanısın öyle söz nişan lafı etsin ,sen de onu iyice tanı buna göre karar ver.Ablası evlenmenizi ister yada istemez iş sizde bitiyor

zaten birbirimizi iyice tanıdıktan sonra karar vericez sonuçta çocuk oyuncağı deil böle işler çok iyi düşünüp karar vermek lazım askerden döndüğünde hemen böle bişeyi istese bile ben onaylamam zaten ablası istese veya istemese söz bende biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…