kızlar banada bir yardım edin altlı üstlü işkencesi

kayınvalidenin yağtığı çok abartılıymış.
bu kadar saat hergün,ben kendi annemin evinde bile rahat edemem.

heralde görümcenin samimiyetine inandığın için ona msg. yazdın ama unutma şikayet ettiğin onun annesi.keşke yüzyüze konuşsaydın.

bence bu konuyu çözmek senin değil eşinin göreviydi.o üzülmesin ,arada kalmasın istiyorsun ama sen üzülüyorsun bu seferde.

sen saygıda kusur etme,ama gene böyle bir durumla karşılaşırsan,eşin halletsin.

banyo meselesine gelince,aslında yapacak çok şey varmış.öncelikle termosifonu tamir ettirebilirdiniz,bunu yapamıyorsanızda en azından ortalıkta banyo yapma anne elektrik çarptı beni,sonuçta bu evde küçük bir çocuk var ona birşey olursa diyebilirdin.

sana son tavsiyem,çocuğunu biraz büyüt ve çalışmaya başla,hem eve maddi katkın olur,hemde altlı üstlü oturmayı dezavantajdan avantaja çevirmiş olursun.

inanmıyorum ya,insanlarda anlayış denen bir şey kalmamış,seni en iyi ben anlarım galiba,kv yanımda,sanki boğuluyorum,özgürlük denen bir şey yok,özel zaten hiç yok,bu ne yaa böyle banyonu da evde yap bari bu kadar rahat olurmu insan,evin var barkın var,bırak gelini evinde,yatar,kalkar,gezer,başında bekçi gibi duruyor şaştım yaa,yok anam bunlara kötü söyle,iyi söyle yine darılırlar,hiç boşa kendini üzme,darılttım diye,ne kadar yüz verirsen o kadar tepene çıkarlar,serin ol,mesafeli ol,çok samimi olma,yeri gelince as yüzünü ,istemediğini hissettir,can bu yaa gecelere kadar bu ne böyle,yok anlayış bekleme çünkü bulamazsın,dün eşim beni çok üzdü,kapımı kapattım,yaa şöyle doya doya ağlayamıyorum bile,duyar diye,neyse geldi kapıya,ağlama,boşver takma kocanın dediğini diye,sakinleştim kalktım kendime kahve yaptım,kv,2 öğün yer günde bir sabah,bir akşam 5 gibi işte,oldu saat 7 kalkmıyor almıyor tencereden yemek yaa,çıldırıcam,benim derdim bana yetiyor zaten,bide onu düşüneyim,kalkıp yemek hazırlamamı bekliyor,dayanamadım,gittim yanına,acıkmadınmı dedim,yok dedi oğlumu bekliyorum,oğlu gelince,ben hazırlıcam ya, oda hazırca yicek,çok zoruma gidiyor be canım,kimse kimseyi anlamıyor,oğlundada kndada bencillik var,bu akşam demicem hiç acıktınmı diye,oğlu gelene kadar beklesin,bıktım artık,bir gitseydi evine,daha 2 ay var,onun yüzünden salonumu ve balkonumu kullanamıyorum,hep evde beni takip eden bir göz var,ne yapsam gözü üstümde,off bu dünyada yok işte huzur,bir şeylerin kahrını çekip duruyoruz,kendi evimde rahat etmek istemem çokmu,ama yok işte,evde birinin varlığı bile yetiyor bunalman için,kendi başına değilsin,

iyilikten maraz doğar işte.. allah kadir kıymet bilmez insanlarla sabır testi yapmasın... özür dileme sakın sen gayet uygun bir dille sıkıntını belitrmişsin. ihç bişy olmamış gibi davran onlara karşı da.

yazmayı unuttum,benim ağlamamı duyunca tansiyon çıkmış 18,kafayı yicem yaaa,bide bana anlatıyor,sana üzüldüm diye,rahat yok kahretsin.nerde ağlayım peki ben sokaktamı komşudamı evim var diyemiyorum lanet olsun.

cemre Allah yardımcın olsun canım, senin halin daha zor
bende öyle yapıyım bari hiçbişey olmamış gibi davranayım, en azından kafam rahat, birdahada görümcemi hiç bişeye karıştırmam, ben o kardeşim sayılır anlar belki annemi kırmadan anlatır diye yazdım, hep burda oldukları için görümcemlede başbaşa konuşma imkanımız yoktu
neyse biraz zamana ihtiyacımız var galiba
teşekkür ederim hepinize sağolun

yazmayı unuttum,benim ağlamamı duyunca tansiyon çıkmış 18,kafayı yicem yaaa,bide bana anlatıyor,sana üzüldüm diye,rahat yok kahretsin.nerde ağlayım peki ben sokaktamı komşudamı evim var diyemiyorum lanet olsun.

cemre daha önce de bir kaç konunu okumuştum canım.

artık biraz bencil olmayı öğrenmelisin.

çocuklarını düşün,kaynananı düşün,kocanı kızdırmamaya çalış................

valla benim YETER diye bağırasım geldi.

okadar dolmuşsun ki herşeyi kafana takıyorsun.

BİRAZDA BOŞVER BE CANIM.TABİİKİ EVİNDE AĞLIYACAKSIN.KAYINVALİDEN DE ALLAH RAZI OLSUN MADEM ÜZÜLMÜŞ SENİN HALİNE OĞLUNU ADAM ETMEYE ÇALIŞSIN.

kızlar benim kayınvalidemler üst katımızda oturuyor ev yaparken maddi olarak epey zorlandılar bizi kiradan kurtarmak için Allah razı olsun
bizde maddi olarak çok sıkışığız borçlar falan çoğu zaman beraber yiyorduk ne varsa idare ediyorduk
ama benim sinirsel bir rahatsızlığım var 3 yaşındada yaramaz bir oğlum var Allahım korusun nazardan , şöyleki çok yorulduğum yada çok uykusuz kaldığımda fenalaşıyorum sağ tarafım uyuşuyor
kayınvalidemler Allah var yukarda severlerdi beni bende onları sever sayarım hiç kırmamaya çalışıyorum
ama bana sabah 10 engeç 11 gibi bir geliyor gece 12ye kadar bizde, e bide topla yıka pişir hizmet et mahvoluyorum, gece çocuk uyuyor yorulduğum için uyumak istiyorum ama o hala oturuyor
birde banyosunuda bizde yapıyor yukarda şofben ısıtmıyormuş ve küvette değil banyonun ortasında yıkanıyor birkere elektrik çarptı bana çamaşır makinesinede su gidiyor çünkü orta yerde yıkanınca
hasta oldu baktım, çamaşırı ütüsü yapamadığı herşeye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bende insanım bir özel hayatımız kalmadı ev yol geçen hanı
birde çok alıngan ona bişey diyemiyorum hemen küsüyor
görümceme mesaj yazdım artık 12lere kadar oturmak zorundamı annem diye belki yatıcam belki eşime giyincem e bizde insanız
sizi çok seviyorum ama biraz benimde özelim olsun bizde bir aileyiz yazdım
kıyametler koptu tabi, haklıyım ama birden suçlu gelin oldum, birdaha adımımızı atmayızlar ters ters mesajlar
eşimde üzülüyor beni haklı buluyor ama arada kalmak istemiyor konuşun aranızda diyor
ben şimdi gidip ne diyim, haklıyım ama küstüler
gitmesem uzayacak küslük ben huzursuzluk olsun istemiyorum
ayıpmı etmişim sizce, paranoyak oldum iyice
valla canım küslük iyi bişey değil elbette ama sende iyi dayanmışsın bacım ya..ne o hergün hergün bıktırır insanı..dünyanın en iyi kaynanası bile olsa aynı evde gecelere kadar kim olsa sabretmez... onun anlayışsızlığı altında kalıp kendi gururunu incittirme..elbette söylemekle en doğru olanı yapmışsın..insan kendi için yaşamalı başkalarını memnun etmek için değil...sen el üstünde tutsan bile gün gelir ipe sapa küser alınırdı zaten...fakat tekniğin yanlış olmuş bence..görümceni bulaştırmayacaktın kayınvalidene söylemeliydin.. belki direk yüzüne söyleyemezsin haklısın ama belirli imalarla ayağını kesebilrsin....işte sen sabah onlara gidip beş on dakka oturup sonra anne ben gideyim biraz yatayım geceleri oğlum uyutmuyor ben bugün biraz uyuyacam diyebilirdin..üç beş kere böyle yaparsın...diğer zamanda da duştaydım duymadım zilin sesi dersin...bigün kafam ağrıyo dersin...yani böyle böyle ayağını keserdin...direk görümcene söylemen yanlış olmuş..ama sakın gidip özür falan dileme..zaten görümcende maşallah çok terbiyeliymiş bi daha gelmeyiz rahatsız etmeyiz falan..ne kadar ayıp...neyse olan olmuş ama sakın özüer falan dileyip haklıyken haksız duruma düşem derim ben...zamanla düzelir belki uzun sürer ama düzelir...eşinde senden yana..daha ne istiyorsun..valla bu dönemin kıymatini bil bence...keyfini çıkar...nede olsa eşinin anası babası...eninde sonunda unutulur...düzelir merak etme hiç üzülme de ....ben senin yerinde olsam bu kadar sabredemedim valla iyi durmuşsun yinede....

sağol canım ben o yolların hepsini denedim imalar, yatıcam dedim, duştaydımlar yine değişmedi
konuşulmuyor onla mecburdum görümcemle konuşmaya oda böyle oldu
neyse demekki böyle olması gerekiyormuş

hayret bişey ya...ne kadar düşüncesiz insanlar var.belki yoruldun uyuyacan,ya da eşinle oturma odanda sarmaş dolaş film seyredecen,oynaşacan bişeyler yapacan.
görümcene mesaj atmak yerine kaynananın gözüne soka soka seksi kıyafetler giyinip sofra felan hazırlasan imalı konuşmalar yapsan daha iyiydi.ya da diyebilirdin ki anne sen buradasın sizin ev boş ben bi kafamı dinleyip geleyim.herhalde anlardı fazla yüzgöz olduğunu.ayıp yaa.
zamanında eşiyle özgürce yaşamayanlar gençlerin halinden anlamıyorlar maalesef:47:
[/B]

kimi insanlar ne tatlı dilden nede imadan anlar.aynı şeyleri bende yaşadım.bizde aynı bahçe içinde ayrı evlerde oturuyoruz ama sağolsun kayınvalidem her gün bizdeydi geceye kadar.güzel güzel anlattım olmadı bende açık açık konuştum.evimde yalnız kalmak isteyince küfür etti bana(belden aşağı).burada 10 dk uzaklıkta ilçe var orada yaşalım dedim eşime.kayınvalidem duyunca bağrınmaya başladı.ki zamanında kendisi de kayınvalidesini istememiş ayrı ev istemiş.şimdi artık herkes kendi evinde kimisine iyilik yaramıyor işte

bencede artık kendinizi düşünün.ben artık öyle yapıyorum.eşimle başbaşa kalmak istediğimizde kayınvalidem gidip komşulara 'beni eve almazlar' diye şikayet edermiş

ne istiyorlar gelinlerden anlamıyorum
bizimki kocası kızı evindeyken bile gece yarısına kadar bizde oturuyordu
hiçbir mantığa sığdıramıyorum

onun kayınvalidesi olmamış hiç, kayınpederi tekmiş onla beraber oturmuşlar
oda çok sıkıntılar çekmiş anlatırdı bazen
özünde iyiler hepsi ama düşünemiyorlar bazı şeyleri

oturduğumuz lojmanlarda,sadece 2 arkadaş oturuyoruz kv ile birlikte,diğerleri yanlız,ama işte kimse halden anlamıyor,yan dairede oturan komşumun da kp,benimkinden önce öldü,ama onun bekar görümcesi var,ondan gelmiyor kv,almış bir ev kızıyla oturuyor,kışın içinde geldiler kaldılar,20 gün.geçen misafirim vardı,onuda çağırdım lafı açıldı,kv,bu arada benim kv uzakta başkasıyla konuşuyor duymadı,dediki,şu bir gerçek ev üstüne ev olmaz,dedim beni yenimi anladın,hep beni yadırgardı,eleştirirdi,ne olacak gelsin kalsın sana ne zararı var,büyüktür duasını al,işte çok sevab gibi der dururdu.şimdi yaza yine geleceklermiş,oh dedim gör sende bakalım,beraber yaşamayan anlamaz,kendi evimde hep diken üstündeyim yaa daha ne olsun,müzik açıyorum,ona eşlik edemiyorum yaa,onla beraber söylemek istiyorum ama olmaz,evde 2 göz ve seni duyan 2 kulak var olurmu,eşimle bazen şakalıyoruz,sarılıyor bana,hop geliyor,toparlanın der gibi ,sinirim bozuluyor,oğluna göre hava hoş,annesi bakılıyor,yanında ya ona yeter,bıktım yaa bıktım,aklıma gelmezdi bir gün,17 yıl tek başıma evimde yaşarken,birlikte yaşamak,insan istemesede mecbur yaşıyor kaderini,istesende istemesende kendime diyorum ölene kadar çekiceksin kahrını.

Back
X