Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar banada yardim!

ecrinerenn

2DÜNYA ARASINDA ARAFTAYIM
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
334
7
Slm kisaca konuya girmek istiyorum saclarimi loreal sultan bakirina boyadim uclar koyu dipler acik oldu.
nette gezinirken bir renk buldum..
ama ne renk bu tam cozemedim yardimci olurmusunuz..
istedigim renk bu
kendi sac rengimde bu ama flasli cektm bu kadar kizilimsi degil..
bu ne renk ve tutturabilirmiyim..
simdiden tsklr.

Eklentiler

• 20150518_013738-1.jpg
    20150518_013738-1.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 130
  • son-moda-Kahve-kızıl-saç-renkleri.jpg
    son-moda-Kahve-kızıl-saç-renkleri.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 1.734
Slm kisaca konuya girmek istiyorum saclarimi loreal sultan bakirina boyadim uclar koyu dipler acik oldu.
nette gezinirken bir renk buldum..
ama ne renk bu tam cozemedim yardimci olurmusunuz..
istedigim renk bu
kendi sac rengimde bu ama flasli cektm bu kadar kizilimsi degil..
bu ne renk ve tutturabilirmiyim..
simdiden tsklr.

bakır kızıl..

Peki tutarmi bu renk bende dipler acik uclar koyu.
akma oluyormu birde bu renkte acaba?

akar tabi.. senin saçında olur mu bilmiyorum canım, yani olur da nasıl olur ustalık gerekir biraz onun için altı farklı üstü farklı ton çünkü.. boya silici uygula istersen önce bir ondan sonra bakır kızıla komple boyarsın.. c vit kürü yapanlar da var onu da bir araştır..

akar tabi.. senin saçında olur mu bilmiyorum canım, yani olur da nasıl olur ustalık gerekir biraz onun için altı farklı üstü farklı ton çünkü.. boya silici uygula istersen önce bir ondan sonra bakır kızıla komple boyarsın.. c vit kürü yapanlar da var onu da bir araştır..
Sodayi duydum ama tam bilemiyorum nasil.. gecenlerde sac acilmasi icin bakmistim cogu kisi limonla okdisan suyu onermis sac acmak icin oksidani deneyecegm uclar icn ama cok yipratirmi bilemiyorum

Sodayi duydum ama tam bilemiyorum nasil.. gecenlerde sac acilmasi icin bakmistim cogu kisi limonla okdisan suyu onermis sac acmak icin oksidani deneyecegm uclar icn ama cok yipratirmi bilemiyorum

o konuda bilgim yok canım.. c vit yıpratmıyor diyordu kızlar..

X