Gebeliğe Hazırlık Kızlar başına gelen vars lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trkn54

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
51
22
8
34
Kızlar merhaba, son adet tarihim 20 Aralık tı. Adetten 1 haft sonra yumurtlama akıntısı yaşadım ve değerlendirdik. Ben hala adet olmadım ama adetlerim düzensiz olduğu için normal karşılıyorum. Sorum şu ki son 3 gündür yumurtlama akıntına benzer akıntı ve adet olacak gibi ağrı yaşıyorum ama olmadım. Acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa gebelik belirtisi mi? Bilgisi olan varsa çok sevinirim

Bence siz bı gebelik testi yapın içiniz rahat etsin gebelik varsa çıkar zaten şu anda

Bence siz bı gebelik testi yapın içiniz rahat etsin gebelik varsa çıkar zaten şu anda
Evde test kalmadı cnım eşime de söyledi alması için ama adam hç tınlamadı yoktur diye b de düzensiz olduğum için çok dikkate almıyorum. Oğluma 19 gün geçmişti öyle test yapmıştım

Benim hamilelik belirtilerim de böyleydi test yapana kadar hatta baya Bi süre adet olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimde adetlerim düzensizdi yumurta tembelliğinden dolayı

Evde test kalmadı cnım eşime de söyledi alması için ama adam hç tınlamadı yoktur diye b de düzensiz olduğum için çok dikkate almıyorum. Oğluma 19 gün geçmişti öyle test yapmıştım
En son ne zaman test yaptınız eğer düzensiz sürekli böyle iseniz o zaman normal siz daha iyi bilirsiniz tabi ama hakkında hayırlısı olsun cnm gönlünce

En son ne zaman test yaptınız eğer düzensiz sürekli böyle iseniz o zaman normal siz daha iyi bilirsiniz tabi ama hakkında hayırlısı olsun cnm gönlünce
En son geçen hafta yaptım sonradan beliren çok silk çizgi çıkmıştı ama kuruma olabilir diye çok heveslenmedim çok teşekkür ederim

Benim hamilelik belirtilerim de böyleydi test yapana kadar hatta baya Bi süre adet olacakmış gibi ağrı yaşadım. Benimde adetlerim düzensizdi yumurta tembelliğinden dolayı
Aynen benim de tembellik var. Ondan dolayı düzensiz oluyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Ne kadar geçince yaptınız testi

Aynen benim de tembellik var. Ondan dolayı düzensiz oluyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Ne kadar geçince yaptınız testi
Benim planlı gebelikte çatlatma iğnesi ile o yüzden beklenen adet günümde yaptığımda çıkmıştı

En son geçen hafta yaptım sonradan beliren çok silk çizgi çıkmıştı ama kuruma olabilir diye çok heveslenmedim çok teşekkür ederim
Rica ederim en iyisi gebelik testi sizin için hayırlısı olsun

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım sence

Adet düzensiz olunca maalesef ikilemde kalıyo insan ya ovulasyon kullanıyormusunuz çok yardımcı olur yumurtlama zamanınızı öğrenmede
Ama ilişkiden 48 gün sonra muhakkak çıkardı testte eğer gebelik gerçekleşirse ilişkiden en erken 10 gün sonra kanda 14 16 gün sonra da idrarda belli oluyo sizin baya geçmiş üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…