- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
2009 yılında anne oldum bu zamana kadar hep birlikte yatıyorduk.fakat benim hamileliğim biraz sorunlu oldu ve erken doğum yaptım.çocuğumun küvezde kaldı hastaneden çıktı çok şükür fakat ciğerleri fazla gelişmediği için zorlanmaya gelmez dediler bende emmesi yerine biberonla besledim ama çok sık besliyordum birde korkuttular beni gece tükürüğüyle boğulur mama genize gider falan diye zaten 2 bebeğimi kaybettim daha önce onunda korkusuyla gece tek yatmaya başladım beşiğide yanıma çekiyordum eşim işe gideceği için rahatsız olmasın diye böle istedim.şimdi o günden beri kanepe ona rahat geliyor adam işi düşünce yanımda işi bitiyo kalkıp geri kanepeye gidiyo yatıyo bende kafamın tası attı yazın dedim hadi sıcak ama yorgan mevsimi çıkana kadar böle yat yorgan falan vermiycem burda yatmaya devam ettiğin sürece yanımada yaklaşamazsın dedim 1 haftadır fır dönüyo ama bende inadımdan dönmüyorum biraz bel şikayeti de var fıtık gibi o yüzden ısrar da edemiyorum.ne yapsam salona yatak odasını mı taşısam anlamadım :))) gülüyorum bazen kendi kendime ne yapmam lazım.bende kusura bakmayın ama hoppala işlerden nefret ederim.bende istiyorumki yanımda yatsın gece kokusunu hissediyim böle olunca maalesef buzdolabından farkım kalmıyo eve geliyorum salonda yastık yorgan buda beni ayrı bir strese sokmakta
Son düzenleme: