kızlar bazen daralıyorum bu yüzden

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
2009 yılında anne oldum bu zamana kadar hep birlikte yatıyorduk.fakat benim hamileliğim biraz sorunlu oldu ve erken doğum yaptım.çocuğumun küvezde kaldı hastaneden çıktı çok şükür fakat ciğerleri fazla gelişmediği için zorlanmaya gelmez dediler bende emmesi yerine biberonla besledim ama çok sık besliyordum birde korkuttular beni gece tükürüğüyle boğulur mama genize gider falan diye zaten 2 bebeğimi kaybettim daha önce onunda korkusuyla gece tek yatmaya başladım beşiğide yanıma çekiyordum eşim işe gideceği için rahatsız olmasın diye böle istedim.şimdi o günden beri kanepe ona rahat geliyor adam işi düşünce yanımda işi bitiyo kalkıp geri kanepeye gidiyo yatıyo bende kafamın tası attı yazın dedim hadi sıcak ama yorgan mevsimi çıkana kadar böle yat yorgan falan vermiycem burda yatmaya devam ettiğin sürece yanımada yaklaşamazsın dedim 1 haftadır fır dönüyo ama bende inadımdan dönmüyorum biraz bel şikayeti de var fıtık gibi o yüzden ısrar da edemiyorum.ne yapsam salona yatak odasını mı taşısam anlamadım :))) gülüyorum bazen kendi kendime ne yapmam lazım.bende kusura bakmayın ama hoppala işlerden nefret ederim.bende istiyorumki yanımda yatsın gece kokusunu hissediyim böle olunca maalesef buzdolabından farkım kalmıyo eve geliyorum salonda yastık yorgan buda beni ayrı bir strese sokmakta

Son düzenleme:
öyle şey mi olur yahu ayrı gayrı:)
valla ne desem bilemedim ne akıl verilir ne yapılır hiç bir fikrim yok ama eminim çok orjinal fikirler gelicektir kızlardan:)

bence de ayrı yatılmaz iyice alışmış eşin
bir an önce düzelir inşallah

zor bir durummuş gerçekten artık bebek büyüdü ben seninle uyumak istiyorum kokunu özledim derseniz anlar belki diyeceğim ama mutlaka denemişsinizdir :) belki birilerini kardeşiniz ya da ailelerden biri olabilir eve yatıya davet ederseniz mecbur kalır sizinle yatmaya bir süre misafiriniz kalıp gidince de salona geçmek yok sana dersiniz belki işe yarar, umarım güzellikle halledersiniz

Canim olurmu öyle ya?

ayri yatmak neyin nesi?Adam kanepadam olup cikmis desene:1:

bence hemen bu konuya el at ve birlikte yatin,hem o onunda cocugu birazda onun uykusu kacsin:27:

zor bir durummuş gerçekten artık bebek büyüdü ben seninle uyumak istiyorum kokunu özledim derseniz anlar belki diyeceğim ama mutlaka denemişsinizdir :) belki birilerini kardeşiniz ya da ailelerden biri olabilir eve yatıya davet ederseniz mecbur kalır sizinle yatmaya bir süre misafiriniz kalıp gidince de salona geçmek yok sana dersiniz belki işe yarar, umarım güzellikle halledersiniz

ben asla kavga tartışmayla çözmem işimi yüz ifademden tavrımdan anlar çünkü kavgadan bağırmadan daha çok koyar davranışım ona onuda biliyor.

Ben çok üşürüm eşim de çok sıcaktır.
Küs olsak bile bilir üşüdüğümü ve beni ısıtmaya çalışır.
Siz de üşüdüğünüzü söyleyin belki işe yarar.

Bir de gece rüyanızda korktuğunuzu da söyleyebilirsiniz.
Korkunca sana sarılmak istiyorum da diyebilirsiniz.

Aslında bu bahanelere hiç gerek yok,yapılması gereken belli
ama belki işe yarar.

senin ayrı yatmayı istemediğini bildiği halde mi ayrı yatıyor?
kaç aydır böyle?
bende park yatak küçük gelmeye başlayınca,oğlanın odasına yerleşeyim diyordum :27:
buda bize ders olsun.
bence ağırlığını iyi koy.gerekirse gelene kadar konuşma :45:

senin ayrı yatmayı istemediğini bildiği halde mi ayrı yatıyor?
kaç aydır böyle?
bende park yatak küçük gelmeye başlayınca,oğlanın odasına yerleşeyim diyordum :27:
buda bize ders olsun.
bence ağırlığını iyi koy.gerekirse gelene kadar konuşma :45:

geçen yıla kadar sürekliydi çünkü oğlumla yatıyordum bu yaz ayırdım yanımdan yatağında yatıyor çocuk.sakın öle bişey yapma tv karşısında uyumak çok rahat geliyor

Eşinizi güzellikle getirmeniz gerekir bence.
Özel bir durumdan sonra göndermeyin geriye.
Erkekler pohpohlanmayı sever.
Kokunla uyumak istiyorum v.s....
gibi duymaktan hoşlanacağı ve egosunu okşayacak şeylerle çekin zaten alışır bir daha gitmez.
Önemli olan alışkanlıkları kırmak sonrası gelir.

işin kötü yanı çocukta alışıcak oda tv karşısında uyuyor alıyorum yatağına koyuyorum haff olsa bizimkinide alıp koyucam yatağına

benimde yatak odam sorunlu oturma odasında yatıyoruz uzun zamandır yazın o ayrı ben ayrı yattık çok sıcaktı diye ama şimdi tek çekyata sığmaya çalışıyorum nerdeyse bizde alışacaktık ayrı ayrı.Bence gidin yanına sıkışın o gelmiyorsa siz gidin oda özlediğini anlar bence :)

günaydın kızlar önceden eşim haklı olsa bile küstüğüm zaman yanına giden ben olurdum.oda buna okadar alışmıştıki hep benden bekliyordu ilk adımı.ama yaklaşık 2 haftadır zaten bu ayrı yatmada tuzu biberi oldu.konuşmama kararı aldım ve tuttum kendimi.ruh gibi gezindim evin içinde umursamadım,akşam bizimki kırdı zincirini baktım tıpış tıpış geldi yanıma.hayırdır dedim valla ayrı yatıyorum diye boşarsın falan nemelazım dedi çünkü benim bu tür tavır yaptığımı hiç görmemişti sabaha kadar onun kokusuyla uyumak çok güzeldi.kaçan kovalanırmı sali :))))

Son düzenleme:
Back
X