kızlar bebeğim parmağını emiyor..

ecenaz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
95
0
86
Antalya
kızlar ecenaz uykusu geldigi zaman parmağını emerek uykuya dalıyor sizlerin bebişlerdede öle yapan varmı? :CüvCüv:

valla arkadaşım beniki niin henüz diyim böyle bi huyu yok ama inan burda okudum daha öncede böyle bir konu açan olmuştu,,,uzmanlar emzikten öte parmakların emmesini tercih ediolarmış,,
hatta emmesi iyiymiş ible sen yanında olmadığın zamanlar kendini güvende hissettiren bir hareketmiş sadece hiiç korkulcak bir yanı yokmuş sadece parmak incelirmiş o :=) e bizimi cork cork yumruğunu emiyo,,,uyumadığı zamanlar:=)

merhaba canım benimkide öle yapıyo hattta bazen bütün elini sokmaya çalışıyo yapamayınca basıyo cıglıgı :))))

benimki de parmağını emiyo hatta elini sokmaya çalışıyo tutturamayınca da bağırıyo::::::))))))

sizinki yine iyi benim oğlum dudağını emiyo dün alt dudağı mosmordu emmekten emziğini atıyo dudağını emiyo neyseki bugün geçti morluk

benım kızımda şapur şupur emiyor anlatamam sana görssen bi iştahlı bnede onu kameraya çakiyorummm

Benimki bütün elini emiyor. Emziğini veriyorum ama kesinlikle kabul etmiyor onu atıp yine elini emiyor.

kızlar acaba diyorum emzikle biberon tutmadı ya ondanmıki parmağını emiyor alıştıramadım ne emzik tutuyo ne biberon ya şimdiki çocuklar inatçıda kanmıyorlarda nelerle denedimsede emzik tutmasını kandıramadım

benim oğlumda elini emmeyi çok seviyor hem de ne emmek emziğini veriyorum ağzına emziğin kenarından da elini alıyo ağzına cup cup o kadar iştahlı emiyor ki anlatamam.

aynen benimkide emzigi tutmadı ama elini sapur supur emiyor hatta elinden hızını alamayınca koluna dogru emiyor bebekler uykusu geldiginde birde aac olduklarında emerlermiş

kızlar ecenaz uykusu geldigi zaman parmağını emerek uykuya dalıyor sizlerin bebişlerdede öle yapan varmı? :cüvcüv:
canımm benimkide ne emzik emer nede biberon bir beni emer birde ellerini. Hele bugünlerde bir hırslanıyorki sanırım damakalrı kaşınıyor iki elini birden sokmaya çalışıyor girmeyincede ağlıyor sinirden

AHHA hepimizin ki hemen hemen aynı kızlar elvin de parmağını emiyo ama baş deil işaret parmağını:) onun dışında elini sokmaya çalışıyo ama cyıldız ve ecenasın dediği gibi sokamayınca da yaygarayı basıyo:) emzik alıyo uyuyacağı zaman onu yanından da parmağını sokuyo ağzına. emziğini de kendi çıkarıp sokuyo ağzına :) sokamayınca yada bazen ters sokmaya çalışınca gene kopuyor bi yaygara :)

benim kızımda şuanda şapışapır ses çıkararak elini emiyor çok fazla salyası akıyor önlük dayanmıyor kızıma önü hep ıslanıyor bu ne zaman sona erer bilmem emziğinide almıyor

alakası yok biberon veya emzik almamasıyla. dua et yalnızca uyurken emiyomuş. benimki tüm gün emmiyo yiyor elini. başparmağını ağzından alırken benim ellerime saldırıyo

dişetleri hazırlanıyormuş kızlar ben sordum. ellerini emmemesi için emzik verin dedi dr. ama çok da zorlamayın diye de ekledi.
ağzından salya akması da dişler çıktığı sürece de devam ediyormuşşşş. benim oğlan önlük de taktırmaz günde 10 kez kıyafet değiştiriyor. çamaşır yıkamaktan ve ütülemekten gına geldi.

benim oğlumunda elleri hep ağzındaa emziği atıyor ellerini cup cup emiyor :) karnı doyuyor daha gazını çıkarmadan başlıyor ellerine geçiyorr tatlı niyetine diyorum ben :)) bende diğer eline alıyorum yemeye başlıyorum duruyor bana bakıyor sonra yine devamm ayy çok şeker oluyorlarr

canım benim götürdüğüm doktorda emzik alıştırma boşver elini emin birşey olmaz dedi..incelir diyenlere de bakma sakın dedi...ben hijyen için korktuğumu anlatım kendi ağız salgıı zararsı zonun için dedi..hatta ilerde yak parmaklarını da emebilir dedi........

bana sorarsan elini emmesi daha mantıklı. daha hijyenik olduğunu biliyorum. ama daha büyüdükçe bunu alışkanlık yapanlar ve uzun yıllar sürdüren çocuklar var. benim korkum o. emziği bi şekilde bıraktırabiliriz ama ellerini nereye saklayacağız?

bizim burdaki doktorlarda parmak emmek yerine emzik emmeyi tercik ediyolar.cunku emziler damak yapisina uygunmus ama parmak emdigi zaman damaga asiri baski yapiyomus.. bilmiyorum biyerde okumadim ama benim kizimda parmagini emiyodu doktor 'cocuklar emmekten haz alirlar ve anne gogusunu emmek cocuklarin emme istegini herzman bastiramadigini bu nedenlede parmaklarini emdiklerini soyledi.ama siz gene de doktorunuza danisin.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…