çok önceden açılmış bı konu fakat yazıyım dedım bılgısı olan varsa paylaşsın lutfen benımde 6 aylık kızım var ve cılgın gıbı baş parmağını emerek uykuya gecıyo doktorumuz emzığını bıraktığı ıcın memnun bıle parmağını emsın bırak dıyo fakat bben cok tedırgınım...
çok önceden açılmış bı konu fakat yazıyım dedım bılgısı olan varsa paylaşsın lutfen benımde 6 aylık kızım var ve cılgın gıbı baş parmağını emerek uykuya gecıyo doktorumuz emzığını bıraktığı ıcın memnun bıle parmağını emsın bırak dıyo fakat bben cok tedırgınım...
bence hıc tedırgın olma,benım kızımda emıyodu artık cok aaz emıyo.ama genel olarak emxıkten cok daha iyi oldugunu sölüyo doktorlar.şu parmak incelmesı konusundaysa aynı fikirde degılım.teyzemın torunu 4 yasında hala emıyo ama ne bı incelme nede baska bı sorunu var.onunkı bıraz uzun süre oldu bıraktıramadılar, psikolog yardımıyla bıraktırcaklar.bende gecen ay cok tedırgın olmstum cok fazla emıyo dıe ama cevremden herkez dişleri cıksın ek besıne baslasın bırakır demıslerdı.gercekten öle oldu,sadece uykuya gecereken az bıse emıyo okadar
kızlar.. benim kızım 6 aylık emziğe karsıydım. zaten ilk aylarda kızım almadı emziği. ama 2.ayından sonra parmağını emmeye başladı korktum.. derken emziği almaya başladı. parmağını emmeye alışmasından daha iyi oldugunu düşünüyorum çünkü yakınımda çok kötü bir örnek gördüm. kuzenim küçüklüğünden beri baş parmağını emiyordu ve alışkanlığını asla bırakamadı evlendi 2 çocuk sahibi oldu daha yeni bıraktı. yaklaşık 26-27 yaşlarındaydı bıraktıgında.
benimde kardeşim işaret parmağını emerdi neredeyyse 16-17 yaşına kadar aslında bırakması lazımdı bebekken ama annemler hep kaka yapma,hayır eline biber sürerim demişler sürmüşler de ama fayda etmemiş sürekli azarladıkları için dahada dikkatini çekip yapıyormuş.Öyle üstüne gitmemek gerekmiş görmemezlikten gelinmesi gerekiyormuş sonra kendisi bırakırmış artık parmağı baya incelmişti sonunda bıraktı...