Kakasını çok yapıyor iki gündür cnm neden acaba 6_7 kez yapıyor gündeÇok normal bir durum
Daha küçük olduğu için tek güvendiği bildiği anne kokusunu, emmeyi istiyor
Sadece emen bebeklerde 10-12 güne kadar kaka yapmaması normal
Normal değil doktora götürün alerji durumu olabilirKakasını çok yapıyor iki gündür cnm neden acaba 6_7 kez yapıyor günde
6-7 kez bezler dolusu mu yapıyor?Kakasını çok yapıyor iki gündür cnm neden acaba 6_7 kez yapıyor günde
Ve pusetle dolaşın ya da kanguru. Açık hava şaşıracağınız kadar işe yarar.Bebek kolik sanırım internetten fön makinesi sesi ya da anne karnı sesi açın çok faydasını görürsünüz
Memede uyuyup uyanır zaten normali o.ben bir yasina kadar nerdeyse günduzleri yanından ayrılamadim. 11 aylikken bensiz de uyumaya devam etmeye başladı. Her bebeğin zamanı var yani2.5 aylık kızım var bir bugun hiç uyumadı 1 saati geçmez uyuduğu sürekli emmek istiyor çok yoruldum neden böyle yapıyor memede uyuyor beşiğe koyunca uyanıyor sonra yine emmek istiyor bu sefer kusuyor ve çok kakasını yapmayana başladı ili gündür
Pamukçuk çıkmış ağzında bugun o rahatsız etti sanırım karbonatlı sildim sabaha geçer mi acabaBebekler bazıları huy ediyor memede uyumayı. Ama bazende ağrısı biseyi olduğunda memede durmak rahatlatiyo. Emdikcede kaka yapıyodur. Kaka bastirdikca uykuya dalamiyodur. Bu döngü böyle sürüp gidiyo. Uykularu kisa olduğu için ne uyanabiliyo tahminimce nede uykusunu alabiliyo.o yalamaya calissaniz en azından emme aralıklarını biraz açın. Böylece emdiği ve uyuduğu saatler yavaş yavaş duzenegirer.
Henüz çok küçük ve size çok ihtiyacı var. Sizinde bı nefes almaya. Siz rahat olmalısınız ki bebeğiniz de rahat ve bAkimli olsun. Bu araliklari ayarlayabilirseniz bebeğiniz uyudugunda uykusunu almış şekilde uyanır. Bu arada sizede vakit kalır. Allah kolaylıklar versin
1.gazi vardır,rahatlamak için etmiyordur.2.5 aylık kızım var bir bugun hiç uyumadı 1 saati geçmez uyuduğu sürekli emmek istiyor çok yoruldum neden böyle yapıyor memede uyuyor beşiğe koyunca uyanıyor sonra yine emmek istiyor bu sefer kusuyor ve çok kakasını yapmayana başladı ili gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?