Kızlar bebeğim uyumuyor

Benim bebeğimde 40 günlük o da öyle günde 6-7 kere kaka yapıyor ama doktoru çok normal dedi . Aynen hep kucak istiyorlar evet açıkçası çok yıpratıcı yorucu ama ben kendimi ‘1 sene sonra istesem de bu kadar gelmeyecek , ilgisi başka şeylere olacak, en iyisi tadını çıkar‘ diye motive ediyorum ☺️☺️
Ben açıkçası emzik ile rahat ettim . Diğer türlü sürekli memede durmak istiyor .
yorgun ve hasta bir annesi olmasındansa emzikli bebe olsun napayım☺️☺️

Benim bebeğimde 40 günlük o da öyle günde 6-7 kere kaka yapıyor ama doktoru çok normal dedi . Aynen hep kucak istiyorlar evet açıkçası çok yıpratıcı yorucu ama ben kendimi ‘1 sene sonra istesem de bu kadar gelmeyecek , ilgisi başka şeylere olacak, en iyisi tadını çıkar‘ diye motive ediyorum ☺☺
Ben açıkçası emzik ile rahat ettim . Diğer türlü sürekli memede durmak istiyor .
yorgun ve hasta bir annesi olmasındansa emzikli bebe olsun napayım☺☺
Benim li emzik tutmadı

Benim bebeğimde 40 günlük o da öyle günde 6-7 kere kaka yapıyor ama doktoru çok normal dedi . Aynen hep kucak istiyorlar evet açıkçası çok yıpratıcı yorucu ama ben kendimi ‘1 sene sonra istesem de bu kadar gelmeyecek , ilgisi başka şeylere olacak, en iyisi tadını çıkar‘ diye motive ediyorum ☺☺
yorgun ve hasta bir annesi olmasındansa emzikli bebe olsun napayım☺☺
emzik anneyi rahatlatiyor ancak benim cevremde emzik alan bebelerin cogunda once memede aglama, memeyi istememe, sonra da emmeyi tamamen birakma oldu.. hem emzik alip hem de uzun süre emen bebek cok nadir galiba.. bilginiz olsun..

emzik anneyi rahatlatiyor ancak benim cevremde emzik alan bebelerin cogunda once memede aglama, memeyi istememe, sonra da emmeyi tamamen birakma oldu.. hem emzik alip hem de uzun süre emen bebek cok nadir galiba.. bilginiz olsun..
Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için 😘 eğer memeye karşı isteksizlik olursa zaten emziği bırakırım .

Konuyu takipteyim. Bende özellıkle memede uyudugu ıcın (34günlük bu arada) gazını cıkarrıp yerıne yatırıyorum aglayarak uyanıyo ve yarım saat sonra kusuyo. Çözüm bulan varsa alırım bi dal:KK14:

Konuyu takipteyim. Bende özellıkle memede uyudugu ıcın (34günlük bu arada) gazını cıkarrıp yerıne yatırıyorum aglayarak uyanıyo ve yarım saat sonra kusuyo. Çözüm bulan varsa alırım bi dal:KK14:
sizin bebis daha cok kücük, ozellikle ilk 3 ya da 4 ay boyle oluyorlar, hala kendini anne karninda zannettigi icin sizinle olmak istiyor.. sonra cevre farkindaligi basliyor emme araları uzuyor.. benim kizimin uyku suresi 1 yas sonrası duzeldi, ins. sizinki daha erken olur😊 kusma da bir noktaya kadar normal sayılıyor ancak cok cok fazla ise doktorunuza mutlaka danısın, allah korusun reflüsü olabilir, alerjisi olabilir.. bu konuda en iyi yorumu doktorunuz yapacaktir

2.5 aylık kızım var bir bugun hiç uyumadı 1 saati geçmez uyuduğu sürekli emmek istiyor çok yoruldum neden böyle yapıyor memede uyuyor beşiğe koyunca uyanıyor sonra yine emmek istiyor bu sefer kusuyor ve çok kakasını yapmayana başladı ili gündür
Çok normal huzurlu güvende olduğu tek yerde tanıdığı tek kişiyle vakit geçirmek istiyo. Bebeklerde süreklilik kavramı yoktur. Yani onu bıraktığınız an tekrar almayacahinjzi düşünür ve strese girer tedirgin olur korkar. Bunlar dünyada ki en insani duygular . Anneler için zor olsa da süreç bu. Allah hepimize kolaylık versin yardımcımız olsun 🙏🏻

Yatağı düz olmasın. Havluyla eğim oluşturun . Özel reflü yastiklari var ama çok gerekli değil havlu ile de yapabilirsiniz . meleğiniz de daha rahat eder

Yatağı düz olmasın. Havluyla eğim oluşturun . Özel reflü yastiklari var ama çok gerekli değil havlu ile de yapabilirsiniz . meleğiniz de daha rahat eder
Reflü yatagımız var zaten sureklı onda yatırıyorum kafa kısmı fılelı kusarsa bogulmasın dıye ama nafile

Bebek kolik sanırım internetten fön makinesi sesi ya da anne karnı sesi açın çok faydasını görürsünüz
Bebegin beyin dalgalarını bozuyor. Uzmanlar uyarıyor ayrıca yapan bir arkadaşım vardı cocuk sıkıntı cekti bu yüzden. Sakın yapmayın boyle şeyler

Reflü yatagımız var zaten sureklı onda yatırıyorum kafa kısmı fılelı kusarsa bogulmasın dıye ama nafile
Allah kolaylık versin 🙏🏻 ilk aylar uykusuzluk normal neticede güvende olduğu ortamdan ayrıldı, alışmaya çalışıyo ama kusmak bana farklı geliyo . Eğer emziriyorsanjz yediklerinize dikkat edin belli ki bebeğinizi rahatsız ediyor ama mama kullanıyorsanız da mamanizi değiştirerek bir deneyin

Bebegin beyin dalgalarını bozuyor. Uzmanlar uyarıyor ayrıca yapan bir arkadaşım vardı cocuk sıkıntı cekti bu yüzden. Sakın yapmayın boyle şeyler
Gerçekten mi bilmiyordum zararlı olduğunu çocuk ne sıkıntı çekti peki

Uyumuo hiç cin gibi 10 dk uyuyo uyanuı şimdi 2 yaşına gircek 1 saat e cıktı uyuması annesi şükredio. Telefondan uzak edin cocukları belki care bulamayınca mecbur kalınıo ama ciddi zararı var.

Back
X