Çocuk Hastalıkları kızlar bebeğim yataktan düştü :(( çok acil bakarmısız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
valla sende kendimi gördüm tıpkı ben gibisin inanki bebeğin çok iyi benim bebeğim minicikti atlattı doktor dediki bebeğin senden çok daha sağlam onlar bizden çok daha dayanıklı dedi doktorun sözleri hala kulağımda bitti bu olay unut lütfen bebeğin düşmemiş gibi davran daha çok sarıl ona..

bana doktor dediki uyut emdir yedir uymamakla alakası yok dedi nerden çıkartınız sadece bebek uyusada gözlemmle yani uyanıkken daha iyi gözlemlersin diye deniyor o yani uyumak istemesi doğal bu arada rakadaşım geçmiş olsun 24 saat geçti artık korkma benim gibi psikolojini bozma olsa 4 saat içinde olur allah kazlardan bebeklerimizi korusun..

ben burayı okuduktan sonra acıkcası korktum.gecen hafta bebegım yataktan düstü yüzünün üzerine.kaltım kucakladım.ilk önce bi korktu sonra agladı ama cok degıl yanı fazla aglamadı.benede korkusu gıtsın kendını guvende hıssetsın dıye hemem emzırmıstım.yanı aglamasına fırsat vermedım.beyne oksıjen gıtmez dıye yazılmıs korktum şimdi böyle bişey olduysa allah korusun nasıl anlasılır.yanı nasıl bir farklılık olurki cocukta?bide gece saat 3-4 falandı düştüğü emdıkten sonra hemen uyudu.ama hiçbir farklılık yok cocukta yani normal herseyı.ertesı gunde anormal bir durumla karsılasmadım.acaba bişey olur mu ya???:uhm:

kızlar bu kadar çok pimpiriklenmeyin ya kafanızı karıştırmayın bişey olsa aradan bir hafta geçmiş kendini beli ederdi sakin olun ya her bebek düşüyo dikkat etsekde

kızlar bu kadar çok pimpiriklenmeyin ya kafanızı karıştırmayın bişey olsa aradan bir hafta geçmiş kendini beli ederdi sakin olun ya her bebek düşüyo dikkat etsekde

valla bende öyle demeye calısıyorumda burayı okuduktan sonra kurt düştü içime.nasıl anlasılır bişey olup olmadıgı onuda bılmıyoruzkı.nese allahım korusun bebeklerımızı....:Saruboceq:

canım aşırı kusma ve gözlerde kayma ile başladığını biliyorum ama sonrasını bilmiyorum bir sitede de havale geçirmesi yürüyememe konuşamama harektelerde anormallik zor nefes alıp verme falan diyordu

canım aşırı kusma ve gözlerde kayma ile başladığını biliyorum ama sonrasını bilmiyorum bir sitede de havale geçirmesi yürüyememe konuşamama harektelerde anormallik zor nefes alıp verme falan diyordu

saol canım teşekkürlera.s.

Çok geçmiş olsun benim bebeğimde dün düştü yataktan anlık yalnız bıraktım ne ara düştü hiç anlamadım ben sesi duydum odaya girdiğimde ellerinin üstünde duruyordu bu arada 7 aylık kızım ben hemen kucağıma aldım ağlamaya başladı balkona çıkardım dışardaki çocukları izlerken sustu sonra korktuğu için şekerli su içirdim biraz ama ne kusma oldu ne bir yerinde kızarıklık yada şişlik burun kanaması hiçbiri olmadı ama gene çok endişeliyim doktorada götürmedim bu belirtilerden birini görmeyince ama hâla bir korku var içimde

Merhaba benim bebeğimde aynı şekilde düştü nasıl düştüğünü göremedim ama elleri üzerinde duruyordu. Herhangi bir kızarık şişlik göremedim. Anormal bir durumu yok çok şükür ama hala endişeliyim bir şey oldu mu

Back
X