kizlar bebegimi hissediyorum

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
Merhaba kizlar oncelikle turk doktorlari herseyi abartiyor yok 20 haftadan once bebek hissedilmezmis falan benim ikinci hamileliyim ilk hamileliyimde uc bucuk ayda hissetim ki qaz oldugunda karninda birsey pit pit yapiyor ama bebek olunca kelebek gibi birsey oynuyor icinde ve simdi 13 haftada kelebek gibi hisseydim suan bebegimi net hissrdiyorum elimle bile hissediyorum17 haftada elimi koyuyorum katnima elimin altnda kayiyor..kisacasi tyrk doktorlarn abartisna inanmayn...ben gurcustanliyim

Merhaba kizlar oncelikle turk doktorlari herseyi abartiyor yok 20 haftadan once bebek hissedilmezmis falan benim ikinci hamileliyim ilk hamileliyimde uc bucuk ayda hissetim ki qaz oldugunda karninda birsey pit pit yapiyor ama bebek olunca kelebek gibi birsey oynuyor icinde ve simdi 13 haftada kelebek gibi hisseydim suan bebegimi net hissrdiyorum elimle bile hissediyorum17 haftada elimi koyuyorum katnima elimin altnda kayiyor..kisacasi tyrk doktorlarn abartisna inanmayn...ben gurcustanliyim
ikinci gebelikte turk drlarida erken hissedersnz diyo zaten bence siz konuyu yanlış anlamissinz:)) ilk bebegi olanlar gec hissedilir deniliyo ve 18 de hissetmeyenler panik olmasin diye soyleniyo.gozunuz aydin bu arada

İkinci gebelikte zaten daha erken hissedilir.. yani bizim Türk doktorları yine tezinizi çürüttü :)))

Ikinci gebelikde 16 da hisedilir diyolar ben 13 de hissetdm
Ee tamam öyle hissettiniz diye bizim doktorlarımız mı kötü oluyor şimdi ? İkinci gebelikte 16 diyen doktora denk gelmedim ben 3. Ayda hissedilir bu da çok normal. Siz şimdi bizim doktorlarımızı mı kötülüyorsunuz anlamadım ?

Hayr sadece herseyi abartiyorlar cok fazla......
Hayirli olsun bebeginiz..
Burda abartan Turk doktorlari degil sizsiniz bence.madem gurcistanlisiniz ordaki doktorlara gorunun daha iyi mi biliyorlar anlamadim.yasadiginiz sey gayet normal bi durum, herkeste ayni degildir bebek hissetmek. Turk doktorlarin boyle birsey dedigini ilk sizden duyuyorum bu arada..

ben başka bir ülkeye gidip muayene olmam yani hamilelikte. siz neden taaa türk doktorlarını tercih ediyorsunuz ki? kendi ülkenizde doktor yok mu? bir de üstüne eleştiriyosunuz ne komik

Erken hissetmiş olabilirsin ki ikinci bebegin. Doktorlar genel olarak ortalama söylüyor. Siz 13 te hissediniz diye dr lar 13. Haftada hissedilir diyemez,çünkü her kadınınki farklı olabilir. DRlar genel olarak söylüyor. herkese 13. 14. Haftada hissedilir deseler geç hissedenler panik olur ki kimi kadınlarda 22. Haftada hissediyor.ayrıca Bunu sadece Türk doktorları demiyor bn yurt dışındayım burdaki drlarda öyle söylüyor.

Back
X