- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
ikinci gebelikte turk drlarida erken hissedersnz diyo zaten bence siz konuyu yanlış anlamissinz:)) ilk bebegi olanlar gec hissedilir deniliyo ve 18 de hissetmeyenler panik olmasin diye soyleniyo.gozunuz aydin bu aradaMerhaba kizlar oncelikle turk doktorlari herseyi abartiyor yok 20 haftadan once bebek hissedilmezmis falan benim ikinci hamileliyim ilk hamileliyimde uc bucuk ayda hissetim ki qaz oldugunda karninda birsey pit pit yapiyor ama bebek olunca kelebek gibi birsey oynuyor icinde ve simdi 13 haftada kelebek gibi hisseydim suan bebegimi net hissrdiyorum elimle bile hissediyorum17 haftada elimi koyuyorum katnima elimin altnda kayiyor..kisacasi tyrk doktorlarn abartisna inanmayn...ben gurcustanliyim
Ikincide de 16 haftada hisedilir diyor ama ben 13 de hissetdnikinci gebelikte turk drlarida erken hissedersnz diyo zaten bence siz konuyu yanlış anlamissinz:)) ilk bebegi olanlar gec hissedilir deniliyo ve 18 de hissetmeyenler panik olmasin diye soyleniyo.gozunuz aydin bu arada
Ikinci gebelikde 16 da hisedilir diyolar ben 13 de hissetdmİkinci gebelikte zaten daha erken hissedilir.. yani bizim Türk doktorları yine tezinizi çürüttü :)))
Ee tamam öyle hissettiniz diye bizim doktorlarımız mı kötü oluyor şimdi ? İkinci gebelikte 16 diyen doktora denk gelmedim ben 3. Ayda hissedilir bu da çok normal. Siz şimdi bizim doktorlarımızı mı kötülüyorsunuz anlamadım ?Ikinci gebelikde 16 da hisedilir diyolar ben 13 de hissetdm
Hayr sadece herseyi abartiyorlar cok fazla......Ee tamam öyle hissettiniz diye bizim doktorlarımız mı kötü oluyor şimdi ? İkinci gebelikte 16 diyen doktora denk gelmedim ben 3. Ayda hissedilir bu da çok normal. Siz şimdi bizim doktorlarımızı mı kötülüyorsunuz anlamadım ?
Neyi abartıyorlar mesela ?Hayr sadece herseyi abartiyorlar cok fazla......
e olablr benimde ilk gebelgm ama bende 16 da hissettm hicte demedi neden hissedersin diye.memnun degilsen turk doktorlarna muayne olma annem sen gürcistanda muayne ol.biz bize yeteriz!!!!!Ikinci gebelikde 16 da hisedilir diyolar ben 13 de hissetdm
Hayirli olsun bebeginiz..Hayr sadece herseyi abartiyorlar cok fazla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?