kızlar bebeğimi hissetmıyorum ne yapabilirim

krblsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
17
2
1
29
kızlar bebeğimi hissetmıyorum ne yapabilirim. kızlar ikiz hamileyim karnım bir anormalleşti 4 aylık hamileyim bebeklerimi hissetmıyorum ağrımda var ne yapabilirim

Biran önce yakınlarda bir sağlık ocağı varsa ona git. Ya da dr. ara, hastaneye git.

Sağlık ocağı boşa zaman kaybı acile gitmelisin bence aklına kötü şeyler getirme belki uyuyor olabilir ler

Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledikleri bir alet var. Kalp atışlarına bakarlar.

benimde 5 aylıkken olmuştu gece hastaneye gittik nst ye soktular sağlık ocağında da oluyor kalp atışını dinliyorlar ne gibi gariplik var sertleşme falan var mı karnınızda

özellikle ilk hamileliğinizse normal durum. Bende 21-22 haftalar arasında hissetmiştim...

İyi de daha önce hissediyordum şimdi hissetmiyorum dememiş ki?
Kaç haftalıksın?
Daha normal yani hissetmek için erken.

kızlar bebeğimi hissetmıyorum ne yapabilirim. kızlar ikiz hamileyim karnım bir anormalleşti 4 aylık hamileyim bebeklerimi hissetmıyorum ağrımda var ne yapabilirim
Bi
Bende aynı durumdayım desem
Hiç hissetmiyorum hemde

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

nsıl ya doktorlar buna çare bulamıyor mu benim içim parçalanıyor yazdıklarını okudukça sen bu kadar çaresizsin senin doktorun buna bir çözüm nasıl bulamaz sakinleştirici iğne yapsın bişiler yapsın yani en kötü ihtimal genel anestezi yapıp bayıltsın öyle baksın alttan

Gece acile gittim yok hiç birşey yok hiç yardım etmiyorlar ağlamaktan bittim tükendim psikoloJim alt üst nefes almakta güçlük çekiyorum yutkunurken zorluk çekiyorum hiç iyi değilim istanbul gibi bir yerde yaşıyorum ve ben

doktorunu y da hastaneni değiştir canım o zaman olmaz böyle günlerdir perişan oldun

doktorunu y da hastaneni değiştir canım o zaman olmaz böyle günlerdir perişan oldun
Ne günü kaç haftadır böyleyim gelişmiyor dediler kurtaj dediler medipolde. , başka doktora bekle dedi kürtaja gerek yok zaten korkuyordum bende çok neyse, sonra.bu adam dedi dusuk ilacıyla düşürecez ama çok ağrım yapacak o dedi.onuda vermedi. Şimdide pazartesi gelin dedi bakalım diye hani.. . Ama beklemeye korkar oldjm ya dün de ağrım oldu gece . Dedi aşağıdan baktirman lazım ama yine başarısız oldum malesef.

biliyorum canım takip ediyorum seni çok ta üzülüyorum okudukça tatlım niye sakinleştirici iğne yapıp öyle bakmıyorlar alttan benim de arkadaşım vajinusmus tu aynı senin durumunu yaşadı öyle baktılar yarı baygın gibi oluyorsun zaten idrak edemiyorsun anlamıyorsun bile bişi hayret bişi yaa çok kızıyorum okudukça ve üzülüyorum

Arkadasindami dusuk yapti canım. .birde hangi hastaneye gittiler ki ya açaba

sen hangi ildesin canım bursa dayız biz özel hastaneye gitti o rentıp a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…