Bikızlar bebeğimi hissetmıyorum ne yapabilirim. kızlar ikiz hamileyim karnım bir anormalleşti 4 aylık hamileyim bebeklerimi hissetmıyorum ağrımda var ne yapabilirim
nsıl ya doktorlar buna çare bulamıyor mu benim içim parçalanıyor yazdıklarını okudukça sen bu kadar çaresizsin senin doktorun buna bir çözüm nasıl bulamaz sakinleştirici iğne yapsın bişiler yapsın yani en kötü ihtimal genel anestezi yapıp bayıltsın öyle baksın alttanArkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
Gece acile gittim yok hiç birşey yok hiç yardım etmiyorlar ağlamaktan bittim tükendim psikoloJim alt üst nefes almakta güçlük çekiyorum yutkunurken zorluk çekiyorum hiç iyi değilim istanbul gibi bir yerde yaşıyorum ve bennsıl ya doktorlar buna çare bulamıyor mu benim içim parçalanıyor yazdıklarını okudukça sen bu kadar çaresizsin senin doktorun buna bir çözüm nasıl bulamaz sakinleştirici iğne yapsın bişiler yapsın yani en kötü ihtimal genel anestezi yapıp bayıltsın öyle baksın alttan
doktorunu y da hastaneni değiştir canım o zaman olmaz böyle günlerdir perişan oldunGece acile gittim yok hiç birşey yok hiç yardım etmiyorlar ağlamaktan bittim tükendim psikoloJim alt üst nefes almakta güçlük çekiyorum yutkunurken zorluk çekiyorum hiç iyi değilim istanbul gibi bir yerde yaşıyorum ve ben
Ne günü kaç haftadır böyleyim gelişmiyor dediler kurtaj dediler medipolde. , başka doktora bekle dedi kürtaja gerek yok zaten korkuyordum bende çok neyse, sonra.bu adam dedi dusuk ilacıyla düşürecez ama çok ağrım yapacak o dedi.onuda vermedi. Şimdide pazartesi gelin dedi bakalım diye hani.. . Ama beklemeye korkar oldjm ya dün de ağrım oldu gece . Dedi aşağıdan baktirman lazım ama yine başarısız oldum malesef.doktorunu y da hastaneni değiştir canım o zaman olmaz böyle günlerdir perişan oldun
biliyorum canım takip ediyorum seni çok ta üzülüyorum okudukçaNe günü kaç haftadır böyleyim gelişmiyor dediler kurtaj dediler medipolde. , başka doktora bekle dedi kürtaja gerek yok zaten korkuyordum bende çok neyse, sonra.bu adam dedi dusuk ilacıyla düşürecez ama çok ağrım yapacak o dedi.onuda vermedi. Şimdide pazartesi gelin dedi bakalım diye hani.. . Ama beklemeye korkar oldjm ya dün de ağrım oldu gece . Dedi aşağıdan baktirman lazım ama yine başarısız oldum malesef.
Arkadasindami dusuk yapti canım. .birde hangi hastaneye gittiler ki ya açababiliyorum canım takip ediyorum seni çok ta üzülüyorum okudukçatatlım niye sakinleştirici iğne yapıp öyle bakmıyorlar alttan benim de arkadaşım vajinusmus tu aynı senin durumunu yaşadı öyle baktılar yarı baygın gibi oluyorsun zaten idrak edemiyorsun anlamıyorsun bile bişi hayret bişi yaa çok kızıyorum okudukça ve üzülüyorum
Istanbulsen hangi ildesin canım bursa dayız biz özel hastaneye gitti o rentıp a
bursa düşünürsen rentıp ta selim akgün var çok tecrübeli ve iyi bir doktordur profesyonel dir işini düzgün yapar sadece azcık suratsızdır tavsiye ederimIstanbulgeçenLerdr bursadaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?