D Dgnftm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 35 13 38 14 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dgnftm #1 Kızlar bebeğimin ismine BEDİR KARAN olarak karar verdik bedir ismi kayınpederimin isminin kısaltılması anlam olarak aynı ama. Bende yanına karan ı ekledim sizce nasıl dışardan çok abes duruyor mu
Kızlar bebeğimin ismine BEDİR KARAN olarak karar verdik bedir ismi kayınpederimin isminin kısaltılması anlam olarak aynı ama. Bende yanına karan ı ekledim sizce nasıl dışardan çok abes duruyor mu
Arya_0101 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 242 74 28 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dgnftm #2 Bence gayet güzel ama senin hosuna gitmesi gerekiyor en önemlisi bu :) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D Dgnftm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 35 13 38 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dgnftm #3 Arya_0101 .!.: Bence gayet güzel ama senin hosuna gitmesi gerekiyor en Genişletmek için tıkla... Arya_0101 .!.: Bence gayet güzel ama senin hosuna gitmesi gerekiyor en önemlisi bu :) Genişletmek için tıkla... Çok sağol kuzum evet benimde hoşuma gitti yinede bi sorayım dedim sonuçta önemli bi konu :) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Arya_0101 .!.: Bence gayet güzel ama senin hosuna gitmesi gerekiyor en Genişletmek için tıkla... Arya_0101 .!.: Bence gayet güzel ama senin hosuna gitmesi gerekiyor en önemlisi bu :) Genişletmek için tıkla... Çok sağol kuzum evet benimde hoşuma gitti yinede bi sorayım dedim sonuçta önemli bi konu :)