Kızlar bebeğinize balık vermeye başladınız mı ?

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
86
39
İçel Mersin
kızlar biz 9 aylık olduk çok şükür size sorum bebekleriniize balık vermeye başladınızmı verdiyseniz nasıl verdiniz çorbasınımı yoksa ızgarada pişip mi verdiniz yani akşam balık yerken bebişiminde ağzına versem bir sorun olur mu çünkü beni emiyor hala teşekür ederim.

8. aydan itibaren veriliyo normalde bzie dr umuz öyle söylemişti.. fethiyedeyken veriyodum sürekli taze balık olduğu için.. ama şu an istanbuldayım ve havalart çok sıcak o yzüden balık vermeye çok cesaret edemiyorum... eğer yedirecekseniz de taze balık olmasına dikkat edin..

haftada bir illa ver diyo benim dr çok önemliymş...özellikle somon..düzenli veremiyorum daha...dr. muz fırında buğulama yap yedir dedi bana..ama ben de çorbasına mink minik ufalıyorum öyle yediriyorum

inanmıcaksınız ama burda balık yok 6ay avlanma yasagı oluyomuş hamile olcaksınızki buz balıgı yiyesiniz ki bebegime buz balşıgı vermemek için ceviz veriyom mecburen

inanmıcaksınız ama burda balık yok 6ay avlanma yasagı oluyomuş hamile olcaksınızki buz balıgı yiyesiniz ki bebegime buz balşıgı vermemek için ceviz veriyom mecburen

cevizi nasil veriyosun yasemin,yutarken bogazini giciklandirmiyor mu, neyle karistiriyosun bir tarif ediver canim.

Bende ceviz veriyorum . Kahvaltı karışımına ekliyorum 1-2 adet rondodan çekiyorum...

ya ben bir kere denedim,rondoda cektim dedigin gibi kahvaltisina karistirdim ama yutarken hep oksurdu bogazina kacti ,korktum birdaha vermedim,yarin gene bir deneyeyim belki bu sefer olmaz.:lepi: ne de olsa buyuduk biraz daha.

bzide balık yiyiyoruz.haşlıyorum çorbasına kyuyorum. cevizide yoğurduna koyuyorum ben. rondadan geçirip iyice kaşıkla eziyorum bide yiyiyo.
bide bize bu ay ciğer ver dedi doktorumuz aranızda veren oldumu???

zelda cnm bnm kahvaltısına karıştırıyom rondolkayıp iyice un ediyom baznde rondo ettigimi meyve püresine katıyom öylede yiyo balık bulamadıgımızdan ceviz yesin bari diyom

ciger bende denicemde ne versem bilmiyom tavugu çok sevdi zeyneb kanat alıyoz mangallık 3taneyi siliyo süpürüyo elinde kemire kemire et met kalmıyo maşallah

kızlar bebeklerin yemekleri için rondo kullanılması pek tavsiye edilmiyo... tahta kaşıkla ezilmesi gerekiyormuş vitaminler gidiyormuş.. seldacım ceviz cam rendede rendeleyince çok güzel yumuşacık oluyo bazen nile o şekilde sade olarak veriyorum...

zelda cnm bnm kahvaltısına karıştırıyom rondolkayıp iyice un ediyom baznde rondo ettigimi meyve püresine katıyom öylede yiyo balık bulamadıgımızdan ceviz yesin bari diyom

yok kizlar malesef gene bogazina takildi,cok hassas demekki diyorum bogazi lülülülülülü ama halbuki iyice ezmistim,oglene de rendeleyip vermeyi deneyecegim bakalim.

bende rondoyu kullanmıyorum.mamalrını hep çatalla ezdim,cevizinide tahta dibekle dövüyorum.Rondoyla hazılanan gıdalada daha sonra pütürlü yiyecek yememe gibi bi risk var çocuklarda etrafımda çokta örneğini gördüm,çok şükür ben bu sorunu yaşamadım..Ayrıca bıçak meyve ve sebzenin vitamini öldürüyo rondoda bi nevi bıçak..

Bizde bu sabah dr.a gittikk,kırmızı et yedir bol bol dedi kan sayımı yapdı önce..
ciğeri tavsiye etti,kıyma koyuyodum çorbalarına..
henüz balık da yapmadm varmıdır ki şimdi taze ??
Ciğeri nası vericez bide onu bilmiyorum ki eyvahedigeldismile
onudamı çorbaya eklicezzz ?
bilen yada veren varmıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…