Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıcaksınız ama burda balık yok 6ay avlanma yasagı oluyomuş hamile olcaksınızki buz balıgı yiyesiniz ki bebegime buz balşıgı vermemek için ceviz veriyom mecburen
cevizi nasil veriyosun yasemin,yutarken bogazini giciklandirmiyor mu, neyle karistiriyosun bir tarif ediver canim.
Bende ceviz veriyorum . Kahvaltı karışımına ekliyorum 1-2 adet rondodan çekiyorum...
bzide balık yiyiyoruz.haşlıyorum çorbasına kyuyorum. cevizide yoğurduna koyuyorum ben. rondadan geçirip iyice kaşıkla eziyorum bide yiyiyo.
bide bize bu ay ciğer ver dedi doktorumuz aranızda veren oldumu???
zelda cnm bnm kahvaltısına karıştırıyom rondolkayıp iyice un ediyom baznde rondo ettigimi meyve püresine katıyom öylede yiyo balık bulamadıgımızdan ceviz yesin bari diyom
kızlar bebeklerin yemekleri için rondo kullanılması pek tavsiye edilmiyo... tahta kaşıkla ezilmesi gerekiyormuş vitaminler gidiyormuş.. seldacım ceviz cam rendede rendeleyince çok güzel yumuşacık oluyo bazen nile o şekilde sade olarak veriyorum...