Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla ben hala karar veremedim ve isim bakmayi biraktim once cinsiyetini ogrenelimde ondan sonra iyice arastiricam bakalim.15 gun sonra buyuk gun :))

TOPRAK ARAS olucak oğluşumun adı kısmetse
kız olsaydı SU MİNA koyucaktık:)

valla hamile olmadan once o olsun bu olsun diyordum..simdi kizim olacak ama isim bulamiyoruz..su an da elde var 'Azra'..ama ben Melek,Zeynep,irem,Gunce isimlerinide cok begeniyorum..hayirlisi bakalim daha vakit var zaman ne gosterecek..

valla hamile olmadan once o olsun bu olsun diyordum..simdi kizim olacak ama isim bulamiyoruz..su an da elde var 'Azra'..ama ben Melek,Zeynep,irem,Gunce isimlerinide cok begeniyorum..hayirlisi bakalim daha vakit var zaman ne gosterecek..

yerim ben senin kızını,çok sevindim canım kız olmasına,yakışıklı oğşun vardı zaten,bi de kız süper olur valla,seni de Allah kurtarsın hayatım

bugün sabah bir oğlum olacağını öğrendim:)))yaknda yaşına girecek olan bir oğlum var ismi Yiğit ikinciside ya Mert ya da Yağız olacak Yiğitinkiyle uyumlu olmasını istiyorum ayrıca bu isimler erkek çocuklarına çok yakışıyor:)))

yerim ben senin kızını,çok sevindim canım kız olmasına,yakışıklı oğşun vardı zaten,bi de kız süper olur valla,seni de Allah kurtarsın hayatım

tatlim benim bende seni bir turlu gorupte tebrik edemedim..surekli sana bakiniyorum ama denk gelemedik..senin adina cok sevindim..bakarsin kerteriz cocuklari:içelim:..Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bir avazda kurtarsin..bir de isim bulsam tam super olacakti emmeCADIARZU

canım azra ısmı cok guzel.bence hıc cayma bu ısımden.hem oyle herkeste olan bır ısım de degıl.ustelık yanılmıyorsam dınımızdede gecıyor bu ısım anlamıda cok guzeldır.

Allah izin verirse bir kızımız olacak eşimle birlikte ECRİN (Allah'ın Emaneti demek) ismini çok beğendik ama karar veremedik. Sizce kulağa nasıl geliyor. Etrafımızdakilere tuhaf geldi. Kesin karar veremedik. Birde benim istediğim Alara ve Cemre var hala aramalarımız devam ediyor. Önerilerinizi bekliyorum.

merhaba benim bir oglum var adı yiğit eger kızım olursa akasya,elçin,ebra oglum olursa ege,efe koycam

çok sağol birsenciğim,Allah hepimize sağ salim kavulmayı nasip etsin kuzularımıza,
bence Azra ve Günce süper:)
gelinim Azra Akın gibi güzel olur inşallah:)

kızlar bende 6 nisan 2007 de doğum yaptım..kızımın ismi yağmur..o benim canım

çok sağol birsenciğim,Allah hepimize sağ salim kavulmayı nasip etsin kuzularımıza,
bence Azra ve Günce süper:)
gelinim Azra Akın gibi güzel olur inşallah:)

Amin canim insallah once saglik tabi..sonra da sans ve guzellik versin yerimseniben

sakın gülmeyin ama.bir kızım var sezensude bununda kız olmasını okadar çok istedim ki kendimizi hep öyle adapte ettik hamile olduğumu öğrendik öğreneli ismini kızıma uysun diye iklimbuse olarak düşündük. iklimbuse adına nikler aldım oyunlar oynadım.kızım benden düşünceli hadi erkek olursa anne iklimcanmı olacak dedi bir gün. doktora gittik ultarsonda hem bakıyor hem konuşuyoz doktorla isim düşünüp düşünmediğimi sordu kızımda yanımda bu arada hemen iklimbuse dedim erkek ismi düşünmedinmi dedi hayır dedim ama kızım böyle diyor dedim doktor güldü ozaman hayırlı olsun iklim can geliyor dedi.kızlar lütfen bişe diyin bana aielem sinir oluyor iklimcan olurmu diye olazmı?

bizim oğlumuzun adı emir olacak inşallah...

merhaba oglun hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur inşallah alperen güzel bir isim bence cesur yiğit ermiş kişi anlamına geliyo

saol canım alpren erkek kardesım gecen sene dogan cocuguna koydu..

yiğit efe ısımlerınde de etrafımda cokca var...

ya nı eşımle anlaşamıyoruz ısım konusunda

saol canım alpren erkek kardesım gecen sene dogan cocuguna koydu..

yiğit efe ısımlerınde de etrafımda cokca var...

ya nı eşımle anlaşamıyoruz ısım konusunda

canım ben erkek olsaydı ege-yaman-sarp-mert
bunlardan birini koyacaktım
aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…