E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
valla hamile olmadan once o olsun bu olsun diyordum..simdi kizim olacak ama isim bulamiyoruz..su an da elde var 'Azra'..ama ben Melek,Zeynep,irem,Gunce isimlerinide cok begeniyorum..hayirlisi bakalim daha vakit var zaman ne gosterecek..
yerim ben senin kızını,çok sevindim canım kız olmasına,yakışıklı oğşun vardı zaten,bi de kız süper olur valla,seni de Allah kurtarsın hayatım
valla benim erkek olursa ne koyucam bilmiyorum ya bana erkek ismi lutfen
valla hamile olmadan once o olsun bu olsun diyordum..simdi kizim olacak ama isim bulamiyoruz..su an da elde var 'Azra'..ama ben Melek,Zeynep,irem,Gunce isimlerinide cok begeniyorum..hayirlisi bakalim daha vakit var zaman ne gosterecek..
tatlim benim bende seni bir turlu gorupte tebrik edemedim..surekli sana bakiniyorum ama denk gelemedik..senin adina cok sevindim..bakarsin kerteriz cocuklari:içelim:..Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bir avazda kurtarsin..bir de isim bulsam tam super olacakti emmeCADIARZU
çok sağol birsenciğim,Allah hepimize sağ salim kavulmayı nasip etsin kuzularımıza,
bence Azra ve Günce süper:)
gelinim Azra Akın gibi güzel olur inşallah:)
ya bende ogluma hala ısım bulamadım...........
merhaba oglun hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur inşallahalperen güzel bir isim bence cesur yiğit ermiş kişi anlamına geliyo
saol canım alpren erkek kardesım gecen sene dogan cocuguna koydu..
yiğit efe ısımlerınde de etrafımda cokca var...
ya nı eşımle anlaşamıyoruz ısım konusunda
canım ben erkek olsaydı ege-yaman-sarp-mert
bunlardan birini koyacaktım
aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?