Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar banyo küvetini nasıl aldınız, alt açmalı olanlar var onlar kullanışlı mıdır , yoksa direkt küvet mi aldınız sadece, ben çok kararsız kaldım , hangisinden aldınız ya da alacaksınız ?:1rolleyes:
evet ya ben de vazgeçtim ayaklı almaktan , internette baktım da sanki sağlam değil gibi , en iyisi basit usül büyük bi küvet alayım yerde yıkayayım çocuğumu foşur foşur opuyorumnanaktan
ben şu anki aklım olsa ayaklı alırdım doğumdan sonra bel ağrısı çok oluyor eğil çocuğu yıka kaldır çok zor.bebekler doğum kilosunda kalmıyo sonuçta çok hızlı büyüyolar.
ben ok baby nin küvetini almıştım gideride var çok memnunum ama ayaklarınıda bulsam alırım..
piyasada satılan normal küvetlerin ayaklı olanları var ben aldım ve çok memnunum.gerçekten doğum sonrası bel ağrısı çok oluyor eğilip kalmaktansa ayakta bebeği yıkamak daha kolay
piyasada satılan normal küvetlerin ayaklı olanları var ben aldım ve çok memnunum.gerçekten doğum sonrası bel ağrısı çok oluyor eğilip kalmaktansa ayakta bebeği yıkamak daha kolay
Bende ayaklı küvet almayı düşünüyorum, sezeryan olucam büyük ihtimalle eğilip doğrulamam.Ayakta yıkamak daha rahat olur ama fiyatları çok pahalı yaaa.İnternetten baktım 70-80 tl.kafamçokkarıştı
Bence hiç gerek yok ayaklı küvete hem dengeli gelmedi bana fiyatını araştırmadım ama senin dediğine göre biraz pahalıda geldi ben normal küvet aldım bebek bakım masasının üzerinde yıkarım çok sıkıntı çekersem diye düşünüyorum