kızlar bebek şampuanı hangisini tercih ettiniz ??

gungor86

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
15
3
6
39
Bebek Şampuanı alıcam ama çok kararsızım hangisini alcağım konusunda yardımcı olurmusunuz? siz hangilerini tercih ettiniz?

Bende unibaby köpük şampuanı ve normal şampuanından aldım indirimdeydi .ilk günler için mustela düşünüyorum

Ben Seba med aldım ama bi arkadaşım hassas bebekler için olduğunu bebegi hassaslastiracagini söyledi bilemedim mustela çok duyuyorum yine bi arkadaşım da ibrahim Saraçoğlu önerdi

bende seba med alayım diyorum başka şeyler duyuyorum , göz yakıyo falan diye yada başka bişey gene kararsız kalıyorum, kullananlar varsa bilgilendirebillir mi ?

mustelayı herkes çok tavsiye ediyor.Yıllardır dalin vardı johnson's baby vardı.Bir de nivea.

Bebeğimde konak vardı ve ne yapsam bir türlü geçmiyordu bu yüzden mustelaya geçtim.
başta mustela alcaktım kararsız kaldım keşke alsaymışım.

Peki Mustela'nın normal şampuanı mı yoksa konak önleyici olana mı geçtin? Bi de başka neler gerekiyor? Yağ, losyon, güneş koruyucu filan?

Peki Mustela'nın normal şampuanı mı yoksa konak önleyici olana mı geçtin? Bi de başka neler gerekiyor? Yağ, losyon, güneş koruyucu filan?

konak önleyici köpük şampuana geçtim. vücut şampuanı nemlendiricisi ve pişik kremi var bende.

konak önleyici köpük şampuana geçtim. vücut şampuanı nemlendiricisi ve pişik kremi var bende.
Turuncukasa'dan verdiğim siparişler geldi bugün. Mustela saç ve vücut şampuanı, vücut losyonu ve bebek yaği...

dogdugundan beri ıslak mendili hariç tüm bakım urunleri oglumun sebamed. cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…