- Konu Sahibi papatya1977
-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis canım sana aynen katılıyorum. insanın bünyesi elverse bile bence hayata getirdikten sonra maddi-manevi hakkıyla bakamayacaksa, vatana millete hayırlı ve iyi yetişmiş evlatlar olarak yetiştiremeyecekse, çocuklar dünyaya geldiklerine bin pişman olacaklarsa bence en doğru seçim redüksiyon... malesef her doğanın rızkını allah vermiyor... öyle olsaydı dünyada açlıktan ve bakımsızlıktan ölen ya da sürünen milyonlarca çocuk olmazdı. önemli olan mantıklı düşünebilmek. açıkçası benim de üçüz gebelik gibi görünüyor,gerçi 1 tanesinin henüz kalp atışını gördük. şu an 7+1 im. diğer ikisi daha küçük. haftaya perşembe tekrar kontrole gittiğimizde belli olabilir dedi doktorum. ben ne maddi ne de manevi olarak 3 tane çocuğa bakabileceğimi düşünmüyorum. hayatta başka zevklerimin de olması gerekiyor,kendime ve eşime de zaman ayırabilmem gerekiyor ki sağlıklıbir yuvanın devamını sağlayabileyim. saçlarını süpürge eden anne modeli hiç bana göre değil... eğer 3 tanem de tutarsa allahın izniyle redüksiyonda kararlıyım...
peki arkadaşlar, benim gibi, hamileliğine 3 tane ile başlayıp 1 tanesi kendiliğnden sonlanan varmı? bu arkadaşla konuşmaya çok ihtiyacım var... sürekli kahverengi kanamam var dr 3. keseden kaynaklanıyor diyor.... çok endişeliyim....
selam flavius.. insan hayatında verebileceği en zor kararlardan biri .. içimde taşıdığım yavruma kıyın der gibi gidip o masaya yatmak ne kadar zor olsa gerek... bunu yaşamak ölmekten beterdir... ben en başından beridir biliyordum içimde üç küçük melek yaşadığını ve 3 aylık oldular neredeyse.. bunu bile bile cana kast edemiyorum...sonuçta onlar benim ve ben istersem bu işlem yapılcak ...
halen kararım kesin değil ama gun belli... 4 boyutluda cinsiyetlerinide biliyolarmı peki 12 haftada...
inşallah sağ sağlim kucağına alırsın yavrularını darısı bizlerinde başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?