kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
kandil günü herşey yolundayken akşam 20 gibi suyum geldi eşim evdeydi acil ambulans geldi gittiğim 2.hastanede doğuma alındım.spinal+genel anesteziyle doğum yaptım bebeklerim yaşam sınırında ama hala direniyorlar ikiside erkek dualarınıza ihtiyacımız var ben 3 gün hastanede yattım şimdi evdeyim onlar yoğun bakımdalar biri 1050gr diğeri1150gr içim acıyor arkadaşlar lütfen manevi destek yollayın bebeklerime yaşasınlarAllah onları bana bağışlasın

allah yardımcın olsun..bebeklerin bir an önce yanına gelsin..allahım bebeklerini sna ve ailene bağışlasın..

canım benim yaaa, Allah yardimciniz olsun senin de bebişlerinin de, mübarek günde, mübarek ayda geldiler dünyaya, inşallah sımsıkı hayata da tutunacaklar. bak Ayşenurun bebişleri de bir anda iyiye dönüverdi, onlar çok güçlü bebekler oluyorlar inşallah seninkiler de toparlarlar olabilecek ennn kısa sürede. dualarimiz seninle canim.

Birce canım bebeklerine sağlık diliyorum..
erken doğanlar (prematüreler) çok mücadeleci oluyorlar..
Sen içini ferah tut onlar iyileşecekler...
Sütünü 3 saatte bir sağmayı unutma...
Ne durumdalar bebeklerin ???

Bu arada bizim topikde 28 haftalık doğuran çok arkadaş var ve hepside sağlıkla evlerine gittiler...
Prematüreler topiği..
Bu arada kiloları iyi canım...
Kafana takılan soru olursa bizim topikdekilere sor canım..

canımmmmmmmm .....bıtanem uzulme sakın ıyı olucaklar bılıyosun bende aynı hafta bıtımınde acıle gıttım bak sımdı evdeyız ınşşşşşşşşş ıyı olucaklar duam senınle

allahım bebklerını koruusn bnde 30 haftada dogum yaptım bebklerım senınkılerle aynı kıloydaydılar uzulme..bol dua canım allahın izniyle annelrinin kucagına gelecekler..çok gecmiş olsun

Hay Allahım yaaa,taktiri ilahi,,,
bak burda ne çok erkenden bebeklerini doğuran ve sonra kavuşan arkadaşımız var,
daha yeni erenzeynonun bebekleri iyiye gidiyordu bak,
senin yavrularında iyileşecekler inşallah,
ve inan haftalarına göre kiloları çok güzell,bu yüzden çabuk kilo alıp toparlanacaklar ben inanıyorum canımm...

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizle evinize dönersiniz. Dualarımız sizinle :Saruboceq:

canım diğer topikte de yazdım Hayırlı olsun.Allah sizlere sağlık versin İnşallah.bende pramatüre bebek annesiyim.oğullarım 33 haftalık doğdular.tıpkı seninki gibi aniden oldu,hiç beklemiyorduk.erken doğum riskim yoktu ama ikiz oldukları için zaten hep tedirgindik.bebeklerim 3 hafta küvözde kaldılar.benimle birlikte doğum yapan herkesin bebeği yanındaydı.bense onları 3 gün sonra görebilmiştim.çok miniklerdi,çok korkmuştum..sonra onları hastanede bırakıp eve geldim.kalbimse hastanede onlarlaydı.hep görmeye gittim,süt götürdüm.oysa doğumumla ilgili çok hayallerim vardı.yaşadığım şehirde,sevdiğim insanlar beni dışarda beklerken doğuma gidecektim.çok sevdiğim ve abla gibi gördüğüm doktorum izine dahi çıkmayıp doğumumu yaptıracaktı.ama öyle olmadı.ankaraya sevk edildim.iğrenç bir ambulans yolculuğu yaşadım ve annem ve sadece eşim yanımdaydı doğuma giderken.ne benim nede bebeklerin sağlıklı çıkacağımız meçhul olan bir yolculuktu doğum anı.eşim ve annem dışarda perişan olmuşlardı.oysa babam,kardeşim,kayınvalidem,en yakın arkadaşlarım ve doktorum olacaktı yanımda.doğumdan sonra bebeklerimi getireceklerdi hemen emzirecektim.öpüp koklayacaktım ama olmadı.hatta hep dalga geçtiğim ama annemin ısrarcı olduğu o kırmızı kurdeleyide takacaktım kafama,fotoğraflar çektirecektik...

işte böyle hayallerim vardı ama olmadı.ben prematüre bebek annesiydim ve bebeklerimin bana çok ihtiyacı vardı.normalden çok küçük ve zayıftılar ama çok güzellerdi.işim zordu biliyordum birçok prematüre bebiş annesi gibi ama bence bu çok özel birşeydi.hep iyi düşündüm.sonunda yavrularımı evimize getirdik.

hiç umudunu yitirme ve hep dua et.bebeklerine süt vereceksin unutma,bu yüzden poızitif olmalısın.onlar için güçlü durmalısın çünkü minik bebekler çok güçlüler inan.sağlıkla evlerine gelecekler İnşallah.

üzüülme bitanemm.benim yegenimde miraç kandilinde erken geldi.8 ay 4 günlüktü şuan solunum cihazından çıktı ama halen küvözde.sen sürekli sütünüü sag ve onlara gönder onlara güç verecek ilaçç onlarr.sakın Allahtan ümidini kesme.rabbim onları sana bagışlasın.

allah yardımcın olsun canım sen kendini bırakmaki yavrularında bırakmasın inş.
rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana bağoşlasın onları.

allah analı babalı büyütsün canım hepimiz biliyoruz ki hamile kalıp onlara hayat vermemiz taşımamız ayrı bi mucize onlarda bu mucizenin sonunda annelerinin kucağında yerini alacaklardır umarım allahım senin ve diğer annelerinde yanında olsun

bugün ilk defa gördüm kuzularımı süt almayan makinaya bağlı olan bebeğime ben geldim bebeğim iyi ol güçlü ol dedim sesimi duyunca ağlamaya başladı tabi bende eşimde hemşirede
diğer bebek sakindi ağlamadı dr durumları kritik dedi dua edip beklemekten başka birşey elimizden gelmiyor ikiside yoğun bakımda

Back
X