kızlar bebişim 30 hafatlık dünyaya geldi 1300gr ve şuan 4 gündür küvezde aynı durumu yaşayan varmı günler saatler geçmiyo sanki dua edin oğluma Allah yardımcısı olsun siz neler yaptınız bu durumda
canım benim yakın arkadaşımın bebeğide 30.haftada dünyaya geldi.2 ay küvezde kaldı.git gel onları yordu biraz ama şu an 1 yaşında ve turp gibi maşallah.Allah sana ve bebeğine güç versin canım...dualarımız seninle.güzel haberlerle gelirsin inşallah....
rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum en ii yaşıyan bilir hele o camın arkasından bebişini görmeye çalışmak inş sağlıcakla alırsın bebişimi benim meleğim 3 gün yaşıyabildi
rabbim bebişinin iyi olmasına yardım etsin hiç kimseye yaşat ma allahım rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah eve bebişinle gelip bizimle bunu paylaşırsınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canm Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum ama hep iyi düşümeye çalış umarım sağlıklı bir şekılde alırsın kucağına bebeğini Allah bebeğini sana bağışlasın dualarımız senınle...
Geçmiş olsun inşallah çok çabuk büyür bebeğin. Bende 28 haftalık hamileyim ve bazen çok sıkılıyorum hamilelikten ve artık doğsun istiyorum ama böyle erken doğan ve küvöze konan bebişlerimizi okudukça da çok pişman olup ,üzülüyorum. Allah herkesin bebeğini zamanında doğurmayı nasip etsin.