Kızlar bebişime su içiremiyorum

solstice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.201
0
0
İstanbul
Yaaa su içiremiyorum biberonla hiç almıyooo kaşıkla anca 3 kaşık onu da tükürüyoo
Geçen ay sonuna kadar emiyoduk şimdi eklere geçtik çorba ve meyve püresi yiyoruz ama su içmek istemiyoruz ben nasıl alıştırcam suya bu kızııCADIARZU

cnm minik alıştırma bardagı al ilk iki gün sen tut 3.gün kendi tutarak içiyo alışıyo zeynebte içmiyodu alıştı şimdi

benim kızım da su içmiyor.mama veriyorum ek gıda veriyorum 2 aydır .ama su içmiyor.sanırım susamıyor

Sanırım biberona da düşman eskiden meyve suyu mama falan içerdi şimdi ağzına sürmüyoo.Yasemin in dediği gibi alıştırma bardağıyla bi denicem bakalım.

yok cnm ya ne alıştırması ne bardağı :))) alakası yok benim oğlan biberon tutuyor su olduğunu anladığı anda kafa bi sağa bi sola tükürüyo bu konuyu tam ben açacakken yarama parmak bastın içiremiyorum üzülüyorum çok ne yapıcam dediğim gibi kaşıkla zorla 3 çay kaşığı yarısı dışarı vermeye bile üşeiyorum resmen savaşıyoruz ya ağlıyo ağzında tutuyo bu sefer öksürüyo genzine kaçacak diye korkuyorum off ne yapıcam artık biberon devam sütünüde pek içmiyo geceleri yarım yamalak ek gıdaya iyice alıştı artık istemiyo süt ee bıktı çocuk 5 ay süt içti :))

Ya aynen be cnmm diyorum ya su sevmiyo bieron sevmiyooo.Önceden geceleri yatmadan önce devam sütü içiyodu 120 cc falan şimdi 5 saat nerdeyse aç bıraktım 2 gündür anca 60 cc içti üstüne yine emmek istiyoo..Meyve suyu falan verirdim çok da severek içerdi ama şimdi ağzına sürmüyo.Suya tamamen düşman yaa en azından çorbadan sonra falan biraz içsin istiyorum ama ne gezer..Çözüm var mı başka arkadaşlarr..bilmiyorumkismile

benim oğlumda suyu sevmeyenlerden(di) bulduğum çözüm sayesinde suyu içiyor artık. ben biberona suyunu hazırladıktan sonra ağzına verip yanağının kenarından suyu sıktırıyorum elimle :) öylece içmeye başladı... azar azar sıkıyorumki genzinede kaçmamış oluyor....deneyin bakalım belki böylece içerler....

Susasa içer kuşum zorlama, çorbalardan meyve sularından alır o suyunu. Azcık da olsa emziriyorsan su ihtiyacını memeden de giderir. Sütün ilk bölümü zaten susuzluğu gidermek için gelirmiş, sonra besleyici kısmı..Suyunun içine 2 çay kaşığı portakal elma vs. suyu damlat ver illa su vercem diyosan bi de öyle dene.

benım kuzuda bıberonla içmiyor ama kaşıkla içiyor yarısı dışarı gidiyor ama içmemesinden iyidir... değilmi..

ilk başta benimkide biberon almamıştı nukun biberonunu aldı da su içmeye başladı şimdi bende çok mu içiyor acaba diyorum

ama mama meyve yiyen bebegin her mamadan sonra 2kaşıkta osa su içmesi lazım dio doktor içi yanar dio susuz kalmasın vucutları oyunla falan aniden tıkayın agzına bnmki çok içio suuuu günde 20kaşık rahat içiodu bardak aldım alıştırma bitirio onu

benımde ılk zamanlar ıcmıyordu ben ısrarla denedım sımdı lukur lukur ıcıyo ama 10 dk aralıklarla su vererek alıstırdım

vucüd ihtiyaç uymuyodur kızımda önceden hiç içmezdi ben de takmıştım kafaya yaz bi geldi 1 bardak deviriyodu

ılık suyu şırıngaya cek agzının kenarından sık yavaşca.öle öle tadına alışır.
şuan tadına alışgın olmadıgından tükürüyordur.
bide yaz geliyor içer bol bol suyu merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…