kızlar bebısımın kesesını gorduk 5 +1 gunluk hamıleyım allaha sukur

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
kızlar doktor gıttım heyecanlı bı sekılde ustten gozukmedı mınıgım maalesef alttan baktı doktorum 5+ 1 gunlugum cok sukur allahıma vajinal ulturasonla baktırn oldumu
 
Canım hayırlı olsun bebişin
Ben 4+4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu normal ultrasonla da keseyi o gün gördük...
7. haftada da kalp atışlarını dinlemiştik
 
 
Selam canım...Gözün aydın..Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...Ben de 5+3 günlük hamileyim...Nasıl geçiyor hamilelik sıkıntı var mı? Benim arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor....İlaç kullanıyor musun?
 
Hayırlı olsun ayşecim :) ben de 4+6 haftalıkken vajinal ultrasonla görmüştü doktor 15 gün sonra kalp atışı için bulunduğun yerde doktora gidebilirsin dedi bana. sana ne dedi doktorun cnm ne zaman çağırdı?
 
bende bugün 7. haftama girdim cuma günü kalp atışı için gidicez umarım duyarım
 

canım tesekkur ederım amin işallah valla benım suan hıc bıseyım yok cok sukur ya ne bulantı ne kusma ne bas donmesı hıc bıseyım yok sadece halsızlık gogus sızısı ve uyku halı benım kesem cok kucuktu ya ama doktor cokk guzel dedı sızın kac mm dı benım 5+1 oldugu halde 0,445 mm yazıyo ulturasonda noktadan bıraz buyuk kesem?


saol cnm tesekkurler doktorum benım 2 hafta sonrayq beklıyo baklaım folık asıt ıcıyom ıste ama sankı duzgun beslenmıyom gıbı artı belım su ara hıc agrımıyo ama 4 gun once adet gunume yakın co agrım vardı ama kasıgım arada agrıyo.
 
bende bugün 7. haftama girdim cuma günü kalp atışı için gidicez umarım duyarım

canım cuma günü 7+4 mü olacaksın kalp atışı için gittiğinde? ben de 4+6 haftalıkken gittiğimde doktor 15 gün sonrası için çağırdı. ama haftasonuna denk geldiği için 16. gün gidicem o da 7+1 olmuş olacak. acaba duyabilir miyiz o kadar erken?
 

canım bence suyarın cunku benı 2 hafta sonraya cagırdı gına gore muhtemelen duyrasın
senın ulturasonda kese kac mm dı
 

evet canım o civarda bişey olucam sanırım ama bu sabah çok kötü mide bulantılarıyla uyandım işe gidemedim hastaneye bi gidicem belki şimdide duyarım
 
canım bence suyarın cunku benı 2 hafta sonraya cagırdı gına gore muhtemelen duyrasın
senın ulturasonda kese kac mm dı

cnm ultrasonda gördü ama söylemedi boyutunu. hatta sordum anormal bişiy yok kesen biraz küçük ama olabilir 5 haftalık gebesin demişti. 15 gün sonra doktora gidebilirsin dedi. 15 gün sonrası 7+1 olacağım işte.


evet canım o civarda bişey olucam sanırım ama bu sabah çok kötü mide bulantılarıyla uyandım işe gidemedim hastaneye bi gidicem belki şimdide duyarım

canım ben de 3 gündür midem çok kötü. resmen acı su çıkartıyorum. bugün diğer günlere göre daha kötüyüm.
 

Merhaba, uzun süredir görüşemedik. Umarım herşey yolundadır. Bu arada ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışlarını. O yüzden o zamana kadar cok rahat duyarsınız. Sakın tek gitme, insan duyduğunda ağlayası geliyor.
 

merhaba canımm nasılsın? evet uzun zamandır görüşemiyoruz nete giremiyorum eskisi gibi. senin hamişliğin nasıl gidiyo cnm? benim bugün mide bulantısından duramıyorum. 2 gün önce de acı su çıkartmıştım sürekli sabahları acı su çıkartıyorum. çok sevdiğim süt ile tavuku görünce midem bulanıyor bana neler oluyor böyle
 

Bunlar tatlı gelişmeler. Bende de aynı. Ama ben sarı leblebi yiyorum. O kadar işe yarıyor ki anlatamam. Midem bulandığında veya asitlendiğinde bir avuç yiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…