kızlar bebısımın kesesını gorduk 5 +1 gunluk hamıleyım allaha sukur

Bunlar tatlı gelişmeler. Bende de aynı. Ama ben sarı leblebi yiyorum. O kadar işe yarıyor ki anlatamam. Midem bulandığında veya asitlendiğinde bir avuç yiyorum.

canımm ben de sarı leblebi yiyorum bir avuç ama faydası o an için oluyor 1 saat sonra yine acı su çıkartıyorum geçen hafta o kadar iştahlı şeyler yiyordum ki hani ne görsem yiyesim geliyordu bu hafta ise markette gördüklerim bile midemi bulandırıyor herşeyden tiksinmeye başladım. her gün 3 adet ceviz yiyordum ve süt içiyordum artık yakınlarından bile geçemiyorum midem direk karışıyor şu an onlardan bahsettikçe de

andean kuzum ya ne dıcem bak ben vıcks kullandım gebelıgımı bılmeden belım agrıyodu karnım agrıyodu vıcks surmustum bogazlarımada surdum bısey olurmukı ya bebegıme allah korusun

andean kuzum ya ne dıcem bak ben vıcks kullandım gebelıgımı bılmeden belım agrıyodu karnım agrıyodu vıcks surmustum bogazlarımada surdum bısey olurmukı ya bebegıme allah korusun

kuzum bak biz çok pinpirikliyiz :) birşey olmaz Allahın izniyle hem daha iyi olmuş bak rahatlamışsındır. ben de senin gibi pinpirikleniyordum hep meğerse bebeğin düşmesi zarar görmesi o kadar da kolay bişiy değilmiş.. Bebeklerimiz Allaha emanet gerisini dert etme.. bu söz benim doktora ait :)

Ben daha keseyi görmedim hastanede tahlil sonuçlarını aldıktan sonra doktor dedi ki daha erken görünmez 12 gün sonra falan bakılır dedi ne kadar doğru bilemedim ya

herkesin bebeği hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin. Bizde kese göründe bir de kalp atışlarını duyabilsek inşşşş

bizde cumartesi gideceğiz bakalım inş bebişimiz kendisini gösterir cnm.ben ne kadarlık oldugunu da cok merak ediyorum ya

bende bilmiyorum kaç haftalık olduğunu öğrendiğimizde sıkıntılı bir süreçti dış gebelik yada düşük olabilir dediler kahverengi lekelerim ve çok sancım vardı. Keseyi görünce biraz rahatladık ama o stresi hala atamadım üzerimden hala yolunda gitmiyomuş hissi var. Gittiğim doktorda çok ilgisizdi yarın başka doktora gidicem inşşş hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…