kızlar bebişimizi kaçıncı haftada hissediyoruz?

17 .haftada hissetim .içimde kelebek gibi .
22.haftadan sonra çok daha net hissediliyor tekmeleri falan

canım bende 18. haftanın içindeyim ama cok net degil kıpırtılar var ama arada ve işte bu bebek hareketi denecek gibi belirgin degil.ilk hamilelikte 20 22 haftalarda net hissedilirmiş bekliyoruz bakalım

ben de 15-16. haftalarda hissettim.bi iki küçük tekme gibiydi.ben biraz erken hissettim ama belki de karnım fazla büyümediği içindir. şimdi 18. haftamdayım.dönüşünü bile hissediyorum uzandığım zamanlarda.

ben 17 haftamda hissetmeye başlamıştım...içerden biri pıt pıt parmagıyla dokunuyomuş gibi...seyirme şeklinde oluyo zaten hissetmeye başlayınca tamamen bitiyo bulantılar...

19 da hissettim cnm sağlam bir tekme sallamıştı her geçen gün hızlandı hareketleri şimdi kıpırdağımın maşallahı var 25 teyiz

Ben 11 haftalık hamileyim belki psikolojiktir ama ben hissediyorum tabi hareketlerini değil ama içimde bir kıpırtı var belkide bağırsak hareketleridir ama ben normalde adetimi bile hissediyordum kıpırtılar başlıyordu

enteresan ama bende bazen hissediyorum, şöyle ne zaman tatlı yesem ve sagıma yatsam pıt pıt oluyor göbek deliğimin az altında rahim bölgesinde anlamıyorum cuma gittik bebek çok heraketli dedi dr hatta bazen eşime anneme elletiriyorum dışardan onlarda hissediyor neki bu

ben 20. haftada hissettim boyle sanki icerde gaz varmista hareket ediyormus gibiydi. arada birde seyreme gibi pitpit atimlar oluyordu.

14.haftada az kıpırtılar hissettim 16.haftadan sonra daha kuvvetli şimdii sıkıysa hissetme ayajkları dışardan bile belli oluyorropuyorumnanaktan

bilmiyorum ama tam net tekmeleri hissetmeyi dört göz bekliyorum. erkek bebek olunca daha çabuk hissedermiş insan öyle diyorlar daha cinsiyeti belli değil bakalım

Bende sabırsılıkla bekliyordum 18. haftamda kıpırtılarını hissettim şimdi 21 haftalığım rahat tekmelerini hissediyorum hatta uzandığımda karşıdan bile görünüyor

ben 16. haftamda hissettim ama seyirme tarzindaydi ama simdi tam hissedebiliyorum cok guzel bir duygu ayaktayken pek fazla hissedemiyorum ama oturup dinlendigim zaman basliyor bebisim tekmelemeye bu arada 21+2 gunluk hamileyim.

benim ilk bebeğim olduğu halde 16. haftada tekmelerini hissettim. sabah acıkmıştım reçel sürdüm ekmeğin üstüne yedim uzandım öyle güzel 3-4 tepik geldiki hüngür hüngür ağlamıştım :)

ben 20. haftamda hissetmiştim hafif kas harekerleri gibi ama ilerleyen zamanlarda karnının dışından iyice hissedilebiliyor

bende dördüncü ayımda oğulumun hareketlerini tam hissettim.öncesi gaz sıkışması gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…