Öncelikle herkese selamlar, az önce üye oldum. Günlerdir, haftalardır hamilelik-bebek-annelik ile ilgili paylaşımları dışarıdan bir göz olarak okuyordum. Ama kafamı kurcalayan yüzlerce soru var ve bazılarının cevaplarını bulamadım.
15 haftalık hamileyim, yaklaşık bir hafta kadar önce yoktan sebep, ağır bi sinir krizi yaşadım, kaskatı filan kesildim yani o derece, sandalye filan fırlattım eşime.
Sonrasında bebek hareketi olarak yorumladığım-hissettiğim hareketler sanki azaldı. Normalde 18-20 haftadan önce hissedilmez hareketler diyorlar ama ben hissediyordum ya sanki, seğirir gibi oluyordu, balık yüzer gibi... Ama işte bu sinirli hallerimden sonra azaldı o hareketler ve korkmaya başladım.
"Doktora gidelim bakalım" dedim, ama eşim de annem de "Öyle her merak ettiğinde ultrasona girmen iyi olmaz" dediler. Dedikleri gibi, her kötü hissettiğimde ultrasonda bakmaya gidiyordum doktora, sonuçta ses dalgası, radyasyon değil bi şey olmaz diye. Şimdi de böyle dediler, bekle 16. hafta olsun cinsiyete bakmak için nasıl olsa gidilecek dediler. Ama benim içim içimi yiyor. Bebişimi neredeyse hiç hissetmiyorum.
Kızlar ne düşünüyorsunuz? Karnınızda anlaşılır mı bebişe bi şey olsa? Allah korusun, ölmüş olsa, belirtileri nedir?