kızlar bebişiniz olunca ismini ne koyacaksınız?

ccckader bebek özlemi çekenlere soru sordun sonrada gittin oradyım canım bakarsan görürsün

Kız olursa ecrin koymak istiyorum kesinlikle
Erkeğe eşim karar vericek . . Daha ortada bebek olmadığı için düşünme aşamasına tam olarak geçmedi

kız olursa derin, erkek olursa deniz koyacağım.... rabbim o günleri de göstersin

rabbim inşallah hepimize o günleri nasip eder ...isim konusunda ise oğlum olursa ömerefe
kızım olursa aleyna koymayı düşünüyorum ...

kızlarrrrrrrrrr bu isimleri düşünürken hamileymişim o günlerde ama benim haberim yoktu ocak ayında öğrenmiştim ...ne yazıkki bebeğim şubat ayında anneciğini bıraktı gittiiiiiiiiiiii

nerdeyse 1 sene olacak ben halen o hayalleri kuruyorum...inşallah rabbim tez vakite tekrar nasip ederrrrrrrrrrrr

ınş canm rabbim ısteyen herkese nasp eder

Erkek olursa : Kıvanç yada Tuğra ...
Kız olursa : Bilge ..

Hayırlısı olması hepsinden daha önemli tabi

ahhhhhhh bi olsa anesi uzunn bi süredr bekliyo avra mina kız erkek olursa kadir ........

eğer bi gün evlenirsem zor bi ihtimal ..
kızım olursa eylül
erkek olursa deniz veya toprak ..
çok çok uzak bi ihtimal benim için

benim eşim kızımız olursa VERA koyacak manası çok güzel erkek ismi düşünmedik RABBİM bütün isteyenlere tez zamanda versin...

yorumun için sağol ablam haklısın uydurma isimlere itibar etmemek gerekiyor..çok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…