Bebek Beslenmesi Kızlar Bebişlere Ek Gıda Neler Veriyorsunuz????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yaa kızlar seherin açtığı BEBEKLERİMİZİN MUTFAKĞI diye bi başlık vardı ne oldu konular dikatsizce siliniyor sankii,

ben görmedim arkadaşım bazıları taşınıyor başka yerlere taşınmış olabilir...

haberim yok arzu bugün bi ara görmüştüm hatta baktım sonra kayboldu. taşınsa uyarı olurdu ama. site yetkililerine sor istersen bide. burdan devam edersin artık

öznurcum birde sen nerde oturuyorsun tam olarak,istersen özelden msj at bana msndende görüşebiliriz canım,
ya orda cok güzel tarifler vardı sabah bi göz atmıştım şimdi yook anlamadım,neyse yarın sehere sorarız,biz yatıyoruz iyi geceler,,

walla bide seher'e soralım. bende anlamadım zaten ilk defa görmüştüm o konuyu son görüşüm oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
atıyom özelden hade bakarsın

evet ya dün sabah vardı hatta seher oraya yazı yazmıştı tarifleri bekliyoruz diye ama şimdi yok olmuş başlık

aymucum yoğurt çorbası bizim yediğimiz tariften mi(yağ ve tuz hariç)

bizim buralarda yarmalı yapılır ama doktor pirinçli dedi.mercimek,nohut,fasulye türü hariç herşey katabilirsin sebze çorbasına dedi bende şaşırdım

kızlar oğluma sebze püresi veriyorum içine havuç,kabak,kereviz,brokoli,patates,yeşil mercimek ve pirinç ekliyerek yapıyorum şimdi ıspanak ta vermek istiyorum ama ilave mi edeyim ayrıca mı yapayım bilmiyorum içine neler katsam iyi olur önerilerinizi bekliyorumm

ya sebze püresi nsıl yapılıyo bizde arzumun şu bebbe robotu var o işe yararmı acaba

canım ben haşlıyorum hepsini sonra tel süzgeçten geçiriyorum çok güzel püre oluyor, dr bize robot yada blendır önermedi vitamini açısından herhalde

evet canım kesınlıkle robot yada blendır onermıyorlar bende sebze puresının ıcıne bıkac yaprak ıspanak koyuyorum kabagı daha denemedım onuda denıcem hmm bıde yaogurt corbası derken ben bıldıgımız yayla corbası verdım sadece tuz harıc cokda sevdı tarhana corbasıda verdım onuda sevdı benım zıllı hazırolan bısey yemıyor ev usulu yemek olcak :))

6 aylık bebeklerin mamasının hepsini yedirmeye başladım dr.söyledi ama benimki hep hazır yiyo evde bitek armut havuç ve alma suyu içiyo başka bişe yemiyooo

kızlar milupanın kitapçığında yazıyo tarif.130 ml ılık suya 4-5 yemek kaşığı milupa sütlüpirinçmuhallebis katılarak hazırlanır.hazırlanan karışıma haşlanmış kabak(ortaboy haşlanmış kabagın yarısı)ilave edilir.öglen ögünü hazırr 4.aydan itaberen başlanır

1 su bardagı su.1 orta boy havuç.1 küçük patates.1 tatlı kaşığı pirinç.tüm malzemeler tencerede agzı kapalı olarak pişirilir.tel süzgeçten geçirilir ve 1 çay kaşığı z.yağ ilave edilir afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…