kızlar bebişlerin yatağı ne zaman alınmalı sizce?

Ecem_1912: Canım benim, Allah bir daha ne o acıyı, nede başka acıyı yaşatsın (aminn). Hiç birimize yaşatmasın.. Sen o acı durumdan sonra alabiliyorsan...
Bende artık kıyafetti, göğüs pompasıydı vs almaya başlayacağım. Tabii kendi ihtiyaclarımı da. Herkesin hamileliği bir değil, kimisi 7. 8. ayda gayet rahat çıkıp gezebiliyor ama kimisi yapamıyor. Riske atmamak lazım.

Leadangel: Sende haklısın tabii.. İşte herkes farklı düşünüyor canım. Liste yapmak en mantıklısı..

Allah hepimizi bir avazda kurtarıp, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin (amiin) :):)

aminnnnnn inş. cnm hepimizin inş.
:nazar:

bak canim bebek dogunca aceleye getiremem mobilyayla kim ugrascak diyosan...git begen alacaklarini belirle..bebis doguncada esin gider alir sen evde yatarken..buda bi mantik:D

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için.gerçekten şuan bile çarşıda dolaşmak ölüm gibi geliyor.çok yorucu.ayaklarım şişiyor rahat değilim.24 . haftamdayım bu ay içinde yavaştan bakarım bende o zaman. zaten ıvır zıvırlarını yavaş yavaş almaya devam ediyorum çıktıkça çarşıya.

birde kullanan herkes park yataktan çok memnun olduğunu söylüyor. bizde tayinci olduğumuz için ve evim dar olduğu için bende ona karar verdim.inş memnun kalırım bende. inş sağlıcakla gelirler de bebişler gerisi önemli değil

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için.gerçekten şuan bile çarşıda dolaşmak ölüm gibi geliyor.çok yorucu.ayaklarım şişiyor rahat değilim.24 . haftamdayım bu ay içinde yavaştan bakarım bende o zaman. zaten ıvır zıvırlarını yavaş yavaş almaya devam ediyorum çıktıkça çarşıya.

birde kullanan herkes park yataktan çok memnun olduğunu söylüyor. bizde tayinci olduğumuz için ve evim dar olduğu için bende ona karar verdim.inş memnun kalırım bende. inş sağlıcakla gelirler de bebişler gerisi önemli değil

bende 24 haftalığım çok rahatım şükür gezdim beyendim park yatağı almadım ama park yatağın kullanışlı olacağına eminim cnm geniş hem portatif hem güsel yani

benimde ayaklarım şişiyor işte bide sıcak basıyor iyice bunalıyorum . ne güzel sen rahatmışsın. inş sağ sağlim alırsın bebişini kucağına canım

cicim sende antalyadasın sanırım dusunsee su sıralar cıkıp alısverıs yapmayı :bbo: imkansız yawww zaten yok belimdi yokayaklarım sıstı drken yerınden alkamıyosun ha ben begemıyım gıdıp alsınlar dersn bekle 7-8. ayı ki emin ol gokayında dedıgı gıbı wc ye zor gıdıyosun.. alısverıs ayı 2. 3 aylık donem denir tabı sızın bilcegınız bısey yavastan almakta fayda var benceopuyorumnanaktan

evet şekerim.. alanyadayım bende.. son haftalarım.. ayaklarım felaket şiş.. iğne soksan patlayacak sanki bammm diye.. hava desen 40 derece.. kapı dışarı çıkılmıyo biliyorsun.. nefes alamayacak gibi oluyom.. hele benim kız bazen taaa yukarılara kadar cıkıp nefesimi kesiyo.. eşim dalga geçer oldu valla.. sana bi oksijen tüpü alcam diyo :))) işin şakası...

bence alışveriş için en iyi zaman 7.ay.. diğer arkadaşlarında dediği gibi.. birşey olacaksa doğumdan öncede sonra da olur.. allah kimseye bu acıları göstermesin.. bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

canım sen o arkadaşlarını dinleme:olmaz:
olacakla öleceğe çare yok ona bakılırsa yenidoğan bebek ölümüde çok fazla yani doğduktan sonrada ölme ihtimali var üstelik anne karnındakiyle aynı oranda çünkü ölümün %si yok:1closedeyes:

yatak konusuna gelince bebeğinin eşyalarını koyabileceğin çekmecen vs varsa yada gardolabın genişse park yatak alabilirsin ama yok dolabım çok geniş değil çekmecede alsam nereye koyucam hem çekmeceyede para veremem diyosan ahşap sallanır altı çekmeceli karyola beşikler var 4 yaşına kadar yatırabiliyosun içinde

büyüyen beşik önermiyorum çünkü büyüynce çok çirkin oluyo başlığı kocaman ve ayaklığındada bariyer oluyo örtü fian güzel durmuyo ve çok alçak oluyo yatagı yerimseniben

canım sen o arkadaşlarını dinleme:olmaz:
olacakla öleceğe çare yok ona bakılırsa yenidoğan bebek ölümüde çok fazla yani doğduktan sonrada ölme ihtimali var üstelik anne karnındakiyle aynı oranda çünkü ölümün %si yok:1closedeyes:

yatak konusuna gelince bebeğinin eşyalarını koyabileceğin çekmecen vs varsa yada gardolabın genişse park yatak alabilirsin ama yok dolabım çok geniş değil çekmecede alsam nereye koyucam hem çekmeceyede para veremem diyosan ahşap sallanır altı çekmeceli karyola beşikler var 4 yaşına kadar yatırabiliyosun içinde

büyüyen beşik önermiyorum çünkü büyüynce çok çirkin oluyo başlığı kocaman ve ayaklığındada bariyer oluyo örtü fian güzel durmuyo ve çok alçak oluyo yatagı yerimseniben

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.dün eşimle bi ara çıktık baktık .şöyle bir dolaştık.park yatağa karar verdik gibi.oda 4-5 yaşına kadar kullanılıyormuş hemde yüksek olduğu için çocuk düşmez de içinden:emir_bebek:.diğer tahtaların parmaklıkları kısa . ayaklanınca içinden atlayabilir.zaten her gittimiz yerde park yatak önerdiler.ama içine elyaftan yatak veriyolarmış biraz ince. iyi olur mu yakar mı çocuğu ,sağlıklı mı bilemiyorum CADIARZU

dolabımızı da anenemiz özel yapdırtcakmış mobilyacıya o yüzden dolaba ihtiyacım yok.yerimseniben
birde portbebe takımları oluyor ya 5li set halinde falan. satıcı kız ona gerek yok hiç boşuna alma dedi ne kadar kullancaksın ki onu dedi.yani ana kucağı alırsan onu almana gerek yok dedi.fisfisfis siz ne düşünürsünüz bu konuda ?sizce şart mı portbebe:uhm:opuyorumnanaktan

evet canım en iyisi parkyatak heleki sürekli taşınma durumun varsa kraft jenny modelini öneririm birde chicco lullaby ikiside çok kulanışlı çevremde kullananlar var chicconunki birazdaha teferruatlı ve pahalı

ve maalesef tüm parkyatakların içinde ince şilte gibi yatak var herkez içine ayrı yatak alıyo satın aldıgın yerlerde oluyomuş

Arkadaşlar ben 24 haftalık hamişim beşik beğendim sadece zsaten beşik alcam dolap felan benim boş var babasının bekar evinde kulladnığı genç odası takımı bombboş duruyor bir beşik beğendik onu alacaz ama ne zaman alayım karar veremedim ...

Arkadaşlar ben 24 haftalık hamişim beşik beğendim sadece zsaten beşik alcam dolap felan benim boş var babasının bekar evinde kulladnığı genç odası takımı bombboş duruyor bir beşik beğendik onu alacaz ama ne zaman alayım karar veremedim ...

Benim doktorum 28.haftada temel ihtiyaçlar hazir olsun erken doguma karşı demişti yedi aylıkken yani ki insallah oyle bir sorun olmazda ben de genelde oyle yapmstim ama şimdi 40haftaya yaklaştık cuma doğum yapicam insallah..

Ben 24 ada 25 haftadaydık aldım.O aylarda bile sıkıntılı oldu alışverişi ıvırızıvırır .En iyisi erknden hazırlamak çünkü ilerleyen haftalarda adım atmaya bile takatiniz olmuyor.Çabuk yoruluyorsunuz vs vs :)

Back
X