Kızlar belki size saçma gelecek ama benim için çoook önemli!!!

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Bir kaç sorumolacaktı...

Bunlar benim için gerçek bir sorun. Tabii Allah başka dert vermesın ama gerçekten çok fazla sorun yapıyorum. Ne olur yardım edin bana...

1- Vücudumu bölge bölge nasıl sıkılaştırıım? Videoları var mı her bölge için ayrı ayrı?

2- Göbeğimi nasıl eritirim?

3-Sarkık yüzü gerginleştirmenin doğal yolları var mıdır? (estetik değil ama)

4-Cildim nasıl bebek gibi olabilir?(lekeler, sivilceler, siyah noktalar vs. tamamen yok etme gibi)

5-Elmacık kemiklerini nasıl ortaya çıkarabilirim?

6- İstenmeyen tüylerimden (kesin) nasıl kurtulabilirim?

Ve tamamen doğal yollar, egzersizler vs. gibi yöntemler istiyorum. Yani doktordan yardım falan istemiyorum. Daha doğrusu estetik falan istemiyorum. Lütfen yardım edin kızlar.

Teşekkürler...

Canım hepsine cevap veremicem ama deneyimlerimden bir kaç bişey söyleyebilirim.Kalça bacak sıkılaşması için squat diye bi hareket var onu yapabilirsin en baba hareket diyebilirim çünkü vücudun her yerini çalıştırıyor göbek eritme için şınav olmazsa olmaz tabi.Bi de yürüyüş yap.Yüz içinse cildine uygun bi sabun bul mesela ben dove kullanıyorum sabah akşam yıkıyorum yüzümü sivilcem çıkmıyor çünkü sivilceler yağlı yüzde çıkar ve sabunla yıkayınca yüzün kuruyor ama çok kurumaması için yüzüne nemlendirici krem sür bu yaşlanmayı ve kırışıklarıda önler. Siyah noktalar için siyah nokta bntları var eczanelerde işe yarıyor gerçekten. Benden bu kadar yardımcı olurum umarım :32:

Bir kaç sorumolacaktı...

Bunlar benim için gerçek bir sorun. Tabii Allah başka dert vermesın ama gerçekten çok fazla sorun yapıyorum. Ne olur yardım edin bana...

1- Vücudumu bölge bölge nasıl sıkılaştırıım? Videoları var mı her bölge için ayrı ayrı?

2- Göbeğimi nasıl eritirim?

4-Cildim nasıl bebek gibi olabilir?(lekeler, sivilceler, siyah noktalar vs. tamamen yok etme gibi)

5-Elmacık kemiklerini nasıl ortaya çıkarabilirim?

Ve tamamen doğal yollar, egzersizler vs. gibi yöntemler istiyorum. Yani doktordan yardım falan istemiyorum. Daha doğrusu estetik falan istemiyorum. Lütfen yardım edin kızlar.

Teşekkürler...

:D yaa kusura bakma ama sen yeniden doğmalısın bence.hadi kalça sıkılaştırma dersin neyse göbek dersin neyse ama sen maşallah sendede yok yokmuş be kardeş :D

Bunların cevabını bilseydim zaten şu an sana cevap vermek yerine, podyumda nazlı nazlı salınıyor olurdum...:12:
Uzgunum, cevapları bulursan haber ver...

Sana toplu halde bunun özetini kimse geçemez burda. Forumun birçok köşesinde herkes bu konular hakkındaki deneyimlerini paylaşıyor zaten. Çoğumuzun bu sitede kendini buluş sebebi diyet, egzersiz, kıl, sivilce.. Tek tek okuyacaksın, deneyeceksin. Sarkık yüz ve elmacık kemiğini doğal yöntemlerle nasıl değiştirmeyi düşündüğünü hiç anlamadım ayrıca:ssz:

1. Spor,spor,spor....Her bölge için Youtube'da videolar var profesyonel kişiler tarafından yapılan..
2. Göbek için mekik çekmek ideal.Abur cubur kesinlikle yeme.
3. Sarkık yüz için sakız çiğne periyodik olarak.
4.Normal bir yüz temizleme jelin olsun.Ben Ebay'den yüz temizleme makinesi almıştım 7 dolara.Türkiye'de de var.Jelimi ona sürüp öyle temizliyorum yüzümü..Sivilceler vs aşırıysa cildiyeye görün.
5. Elmacık kemiklerinin çıkık olması genetiktir.Cerrahi müdahele olmadan bunu yapamazsın ama azcık belli edebilirsin.Yüzünde fazla yağ varsa ondan kurtul önce,yüz egzersizleri var nette,bak.Bunları yaptıktan sonra biraz da doğru makyajla elmalar belli olur :1:
6.Tek çare lazer.Onun da burada topikleri var.

Dipnot: Tüm bunlar biz kadınların yapması gereken,kendimize saygımızın olması için gerekli olan şeylerdir.Ormanda yaşayıp Tarzan'ımızı bekleyelim o zaman kardeşim.Hayret bir şey

Son düzenleme:
Elmacık için yardımcı olabilirim:23::23:

Benden alabilirsinnn:52::52::52::52::52:

3-Yaşının genç olduğunu tahmin ediyorum.Yüzün sarkık değil belki yorgun olabilir.
Öncelikle düzenli uyku ve düzenli beslenme öneririm.
Asıl önemlisi bol bol su içmek.Günde mutlaka 2 litre su içmeye çalış.

4-Suna Dumankaya'nın tarifinden : 1 kaşık yoğurdun içine 8-10 damla limon sıkılır.
Karıştırılıp ince tabaka halinde yüze (gözçevresi hariç) sürülür.
Maske kuruyunca parmak uçlarıyla keseleyerek dökülür ve yıkanır.

Veya eczaneden alınacak ingiliz karbonatından 1 kaşık avuçiçine alınıp biraz ıslatılır.
Bu karışımla peeling yapılır.

Bu bakımları haftada 1 yapmak yeterlidir ve sonrasında iyi bir bakım yağı veya nemlendirici sürülebilir.
Ben ayrıca haftada 1 bepanthen el ve yüz için olanından kullanıyorum.

canım sende acaba pko sendromu olabilir mi?
anladığım kadarıyla birazcık verilmesi gereken kiloların var,tüylenmen var ve yüzünde aşırı sivilcelnme falan var.bunlarda polikistik overin belirtileri.kendimden biliyorum bende.
böyle bir sorunun var mı acep?:44:

Back
X