Kızlar ben bir Sorum Olcak Ovulation Testi ilgili

Gulpempe

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
77
12
8
Ben 28/29 günde düzenli Regl görüyorum Üç aydır çoçuk istiyoruz Folik Asit kullanıyorumda ve en son Regl bitiminden beri Ovulation testi yapıyorum clerblue olanından sürekli negatif bugün13. Gün çok korkuyorum ya neden böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum yardımcı olabilir seniz çok sevinirim ♥️ bugün testi ekledim gülen yüz çıkması gerekiyor du ama çıkmadı çizgimde böyle Sililk 🥺

Eklentiler

• IMG_9703.webp
    IMG_9703.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
Geç yumurtlama oluyordur. Kendinizi stres yaptıkça reglde de gecikme olabiliyor ya onun gibi düşünün.

İnşallah öyledir her sabah düzenli olarak test yapıyorum 🥺 elimde değil stres yapmamak
Çok heyecanlı oluyor haklısınız, inanın gebe kaldığım ay eşimle cok az birlikte olabilmiştik işi nedeniyle ve bu ay kesin yoktur diyoduk ovulasyon testi falan da bakmamıştım. Çevrenizden de bir sürü böyle hikaye duymuşsunuzdur eminim.

Çok heyecanlı oluyor haklısınız, inanın gebe kaldığım ay eşimle cok az birlikte olabilmiştik işi nedeniyle ve bu ay kesin yoktur diyoduk ovulasyon testi falan da bakmamıştım. Çevrenizden de bir sürü böyle hikaye duymuşsunuzdur eminim.
Evet çok haklısınız çok teşekkür ederim ♥️

Benimde dongum 28
17-19 arası yunurtlamam oluyor.
Yumurtlamadan 10 gün sonra regl olurum

Benimde dongum 28
17-19 arası yunurtlamam oluyor.
Yumurtlamadan 10 gün sonra regl olurum
Anladım ozmn ben test kullanmaya dewam edeyim uygulamada bu günden itibaren gebe kalma ihtimali çok düşük gösteriyor ben takvimde takip ediyorum da😊🥺 inşallah çıkar pozitif ♥️

Ben 28/29 günde düzenli Regl görüyorum Üç aydır çoçuk istiyoruz Folik Asit kullanıyorumda ve en son Regl bitiminden beri Ovulation testi yapıyorum clerblue olanından sürekli negatif bugün13. Gün çok korkuyorum ya neden böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum yardımcı olabilir seniz çok sevinirim ♥️ bugün testi ekledim gülen yüz çıkması gerekiyor du ama çıkmadı çizgimde böyle Sililk 🥺
adet baslangicinizin kacinci gününden itibaren yapmaya basladiniz

Back
X