Ve buralara yakın ikamet ediyorsanız lütfen bana bir fikir verin.Çok fazla seçenek yok Burası uzak biliyorsunuz.Benim doğum için nereye gitmem konusunda ne söylersiniz? Daha var biliyorum ama devamlı gidebileceğim bir doktorum olsun istiyorum.Yardim eder misiniz?
Bende büyükçekmecede oturuyorum.B.düzü medicanada Selman Laçin'i duydum iyi bir doktor diye.
bende beylikdüzünde oturuyorum.medicana hastanesine gidiyorum.mehtap derelioğluna.henüz hamile değilim.bir düşük yaşadım kasım 2 de.şimdi hamilelik haberi beklemkteyim.bende merak ediyorum mehtap hanıma gidenler varmı diye.genel olarak tatlı güleryüzlü birdokor.lakin ben işini iyi yapan ve irdeleyen birini istiyorum.tek sıkıntım.odasına girmemleçıkmam bir oluyor.çok fazla anlatmıyor.bir an önce bitiriyim sıradaki gelsin gibi.belkide ben daha hamile omadığım içindir .genel olarak iyi bir doktor.ben düşük yaptığımda nöbetçi iki tane dr gördüm peşpeşe iki gece acile gittim.ikiside çok tatlıydı.biri mehmet ali mungan,diğeri ali metin celep.bakalım mehtap hanımdan elektrik alamzsam ikisini deniycem.fakat mehmet ali bey sanırım şuanda belli bir yerde değil.sadece nöbetçi olarak geliyor.ancak çok çok ilgili bir doktordu ikisi.bana sanki bu işi erkekler daha iyi kıvırıyormuş gibi geliyor.umarım yardımımdokunmuştur[/teşekkür ederim canım.çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın.bu geçen süreçte ben biraz araştırma yaptım ve medilife a gitmeye karar verdim.ama hemen değil.oradaki neredeyse bütün bayan doktorların iyi olduğunu söylüyorlar ve fiyatları da medicanadan çok daha uygun.ayrıca medicana konusundada genelde ilgisizlikten şikayet ediliyor.sende bi orayı dene istersen ben gidersem de gene sana yazar söylerim.medilife hakkında da istersen forumu oku bayağı ayrıntılı yazıyor.
Ve buralara yakın ikamet ediyorsanız lütfen bana bir fikir verin.Çok fazla seçenek yok Burası uzak biliyorsunuz.Benim doğum için nereye gitmem konusunda ne söylersiniz? Daha var biliyorum ama devamlı gidebileceğim bir doktorum olsun istiyorum.Yardim eder misiniz?
Bayanlar;
Bende B.çekmecedeyim.. Silivri Dev. Hast. ile ilgili bilgisi olan doktor tavsiyesi verebilecek var mı aranızda? Şimdilik testler için dev. hastanesinde yaptırayım diyorum kontrollerimi
Canım ben büyükçekmece devlet hastanesinde testlerimi falan yaptırdıktan sonra medilife a başladım.her muayene için 30 tl veriyorum.doktorumda çok iyi memnunum ve rahat oluyor.sende öyle yapabilirsin testlerini yaptır sonrada beklemeyeceğin ve ilgilenen bir yere gidersen daha iyi olur.ama devlet hastanesinde doğum yapıcam diyorsan onu bilemiycem ama büyükçekmece bu açıdan berbat bir yer.belki silivri iyidir.
Henüz doğum için kafamda bi yer şekillenmedi ama temiz ve ilgili olduktan sonra devlet hastanesi de olabilir neden olmasın... Ben önümüzdeki ay ikili testimi yaptırıcam bi türlü hastane bulamıyorum bugün silivriyi de aradım orda da yapılmıyormuş ya bakırköy ya da kanuni sultan süleymana gidin diyorlar ben oraya nasıl gideyim bi kan alacaklar alt tarafı 2.5 saat sürüyor yol.. Bende harıl harıl doktor aramaya başladım bide bu kaçıncı hamile olduğumu öğrendiğimden beri artık net bi doktorum olsun istiyorum. Eşimle konuşayım fiyatı uygun gibi gözüküyor peki hangi doktora gidiyorsunuz acaba Medilife herkes övüyor cidden orayı düşünmüyor değilim yakın da hem...
burda oturduğun sürece devlet hastanesi olmaz işte.yok çünkü.bi ikili test bile yapmadıktan sonra neye yararlar ki.ama istersen test gibi pahalı şeyleri büyükçekmece devlet hastanesinde yaptırıp normal muayenelerine medilife da devam edebilirsin.ben burcu hanıma gidiyorum.diğerleri de iyi selda ve senem hanıma da gidebilirsin.doğum için de fiyatları diğer yerlere göre daha uygun.yani ben mecburum zaten doğumu medilife da yapmaya.çünkü oturduğumuz yer çok uzak bizlerin devlet hastanesi olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?