• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ben cok abartiyorum yaaaa

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
kizlar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor biliyorum hissediyorum ama bi sorun var nisanlandigimiz gunden itibaren pek ilgisini gostermiyor ne biliyim kiskanmiyor sordugumdada ben sana sonsuz guveniyorum diyor acaba gercekten oylemi eskidikmi iyice ya ben daha 24 yasindayim O 29 yasinda genciz ama o hayattan bezmis gibi bastan belli boyle hep ben soylerim ona ne yapmasi gerektigini oraya gidelim buraya gidelim dogum gunumde sunu al gibi bende ona asiri duskunum hediyeler alirim jestler yaparim yanliz birakmam ne biliyim boyle oldugum icinmi acaba his degismeye niyeti yok bde cok sikiyorum onu acaba :gitme: kizlar bana akil verin ya hep mac izliyor o evde sohbet yok gibi bise bende netteyim dogal olarak nolcak boyle yaa ben hic mutlu degilim boyle ama ya :sinifsinif: sizce nasil davranmaliyim sizce kizlar bi fikir verin lutfennn :uhm:

ah keske benım esımde benı kıskanmassa bence keyfını cıkar yapısı oyledır ve takıpte ol bilmiyorumkismile

tatlım hissettiğin şey kıskanmamasımı yoksa önemsememesimi? bu ikisinin ayrımını çok iyi yapmalısın.. bazı insanlar kıskanır gözünden sakınır ama eşine çok gğvendiği için her koşulda kendisini hançerlemeyeceğini bilir.. önemsememek de ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni seviyor.. neden ona ne hediye alıcağımı düşünüp de kılımı kıpırdatayım mantığıdır..
sende onun tek başına karar verebileceği bütün alanlara girmişsin.. bu ilişkiniz için iyi bir şey değil.. bırak hangi restouranta gideceğinize, nasıl bir hediye alacağına kendi karar versin.. başta romantik bir yemeğe kebapçıya götürebilir, doğum gününde de karşına yapma bir çiçekle çıkabilir belki ama sen onu yüreklendirdikçe yaptığı şeyler çok hoşuna gitmesede öyleymiş gibi yaptıkça cesaretlenecek ve her seferinde bir adım daha ileriye gittiğini göreceksin... ama sabırlı ve akıllı olmalısın..

maeve e katılıyorum canım kesinlikle hem de!
sevgilimle 2 senedir çıkıyoruz bana en başta aldığı şeyleri görsen :D
wall-e nin oyuncağı, şu dnr da satılan bilmece çözme oyunları fln neler neler:D
ama en son aldıklarını sayıyorum altın güzel bi kolye, ipod vs
tabi önemli olan parasal yönü değil ama başta işe yaramaz hediyeler alırken artık benim işime yarayan beğendiğim şeyleri alıyor. şimdi bi kere bırak o seni gözlemlesin. yani bi yere gittiğinizde bişeyi çok beğen mesela. ama ona belli etmeden beğeniyormuş gibi yap. bir de başlarda çok saçma sapan şeyler bile olsa çok sevin çok mutlu ol. böylece sana hediye almak ona zevk vermeye başlıcak.

sıkmak konusuna gelince. kim daha çok üstüne düşerse öteki taraf sevildiğine karar verip rahatlıyor.
her zamanki kıskançlıklarını vs yapma bi süre bakalım. sen de rahat ol. herşeyi haber verme. biraz merak etsin. bi süre sonra neden değiştiğini merak edicek. artık kendinin odak noktan olmadığını görünce hayatındaki diğer şeyleri merak edicek.
o maç izliyorsa sen de annenlere git, dışarı çık, git bi odaya film izle onu da davet et patlamış mısırla fln yiyin ne biliyiim bu konuda pek yorum yapamıcam evliler yazsınlar ona da :)

ahh canim ben fransada yasiyorum burda kimsem yokki.......... esimle ne zaman bi seyi beyenmis gibi yapsam hemen girip aliyor ne biliyim ya kizlar galiba ben daha fazla ilgi istiyorum ben buraya 17 yasinda geldim yani ne biliyim hep beni opmesini ilgilenmesini benimle olmayi sevmesini isiyorum yani yeni evliymis gibi olmak istyorum yani oda ben boyleyim diyor ne biliyim.........
AMA DEDIGINIZ GIBI HRSEYINE OKADAR GIRDIM CILKI CIKTI HERSEYIN BEIM HATAM AMA NASIL DUZELTICEM ILISKIMIZIN YIPRANMASINI ISTEMIYORUM BIDE BEN ONA HERSEYIMI ANLATIRIM CICISIN BICISNI HERSEYIMI O DAHA COK MESAFELIDIRPEK ANLATMAZ ICINE ATAR COK SAKIN BI YAPISI VAR BENIMSE SABIRSIZ PEK POFPOFLAMAYI EVMEYEN YAPISI VAR BEN POFPOFLAMAYIDA POFPOFLANMAYIDA COK SEVERIM ISTE BU YUZDEN UZULUYORUM BAKIN 3 saattir netteyim oda karsimda lig tv izliyor konusmuyoruz bile ben boyle olak istemiyorum onla olmayi konusmayi cok seviyorumm iyide cozum ne olcakkk :gitme:

daha fazla bilgi istiyorum demişsin.. sanırım bunun bir hapı varmı alıp yuttursam hayalimdeki kocaya kavuşurmuyum demek istiyosun:) cevabım hayır:)
bian önce çocuk yap bence.. sen gurbette olduğun için içinde sevgi fazlalılığı var.. en yakında ki kişi eşin olduğu için 24 saat adamın seni öpmesini ilgi göstermesini bekliyosun.. bunun bu kadar aşırısını istemek karşındaki insanı korkutur.. daha açık yazmam gerekirse sevgi ve ilgi istediğini sık sık dile getiren kadın çekici olmaz... adamda tv izlemeyi tercih eder o tv ye baktıkça kadın daha çok konuşur bu parodoks sonsuza kadar devam edebilir..

senin sıkıntın eşin senin hem kocan hem arkadaşın hem çocuğun hem annen baban , işin gücün herşeyin eşin olmuş.. ikinizinde canı sıkılıyo şimdi:) eşin belliki iyi bir insan.. bebek yapın. konuşucak gülecek paylaşıcak milyonlarca konunuz olur:)

aa çocuk iyi fikir gerçekten :)
bana kalsa sen de otur maç izle derim ne biliyim biz de oturur formula 1 izleriz sevgilimle tabi evlenince sıkılır mıyım bilmem :)
canım kocan ne burcu? boğa dersen şaşmıcam :)

ben evli değilim ama bir ilişkinin evliliğin kurtarılmasının çocuğa bağlanamayacağını çok okudum ve duydum...psikolog olan tanıdıklarımız var onlar hep sakın ilişkinizin gidişatını çocuk düzeltir gibi bir yanılgıya düşmeyin diyorlar bence çözüm olarak yapma bunu ha istiyorsan o ayrı ama bu işi çözmek için yapma akannehir
ayrıca sende onunla birlikte maç izle madem birlikte bişeyler yapmak istiyorsun giy sevdiği takımın formasını ben bi kere böyle yapmıştım çok şaşırdı nasıl yani maç izler misin dedi evet dedim birlikte izlemeye başladık daha sonra beşiktaş'ın kupa maçında ikimize forma yaptırmıştı birimizin sırtında ''seni'' diğerimizin sırtında ''seviyorum'' yazıyordu
maç zamanlarını bile ayrı geçirmemiş oluyorduk aksine keyif haline gelmişti maç günü formalarla geziyorduk sırnaşık şey
elimizde bayraklar şarkılar söylüyorduk kupayı alınca çok eğlenceliydi yaaa sırnaşık şey
maçı analiz edecek kıvama gelmiştik önemli olan senin niyetin olsun canım biraz uyanık ol gözle eşini yeter :jeyyar::jeyyar:

1.Çok ilgi gösterme
2.Çok arama.
3.Kendine uğraşlar bul,arkadaşlarınla vakit geçir anlatma neler yaşadığını o günü
4.Üzülsen de belli etme
5.ınceliklerde bulunma.

madde madde yazdım çünkü böylesi daha iyi olur gibi geldi.Kıskanmaması senin onu çok sevdiğini bildiğindendir.Kendini emniyette hisseder.

7 sene diyorsun...
7 senede tabii eskisi kadar ilgili olamaz...
İlgini başka taraflara da ver, herşeyi eşinden bekleyemezsin ki.

sengözlerimebaksanab

kizlar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor biliyorum hissediyorum ama bi sorun var nisanlandigimiz gunden itibaren pek ilgisini gostermiyor ne biliyim kiskanmiyor sordugumdada ben sana sonsuz guveniyorum diyor acaba gercekten oylemi eskidikmi iyice ya ben daha 24 yasindayim O 29 yasinda genciz ama o hayattan bezmis gibi bastan belli boyle hep ben soylerim ona ne yapmasi gerektigini oraya gidelim buraya gidelim dogum gunumde sunu al gibi bende ona asiri duskunum hediyeler alirim jestler yaparim yanliz birakmam ne biliyim boyle oldugum icinmi acaba his degismeye niyeti yok bde cok sikiyorum onu acaba :gitme: kizlar bana akil verin ya hep mac izliyor o evde sohbet yok gibi bise bende netteyim dogal olarak nolcak boyle yaa ben hic mutlu degilim boyle ama ya :sinifsinif: sizce nasil davranmaliyim sizce kizlar bi fikir verin lutfennn :uhm:

17 yaşında daha sen ergenliğini tamamlamamışken adamla evlenmişsin. onun elinde büyümüşsündelikafadulden
nişanlandıktan sonra erkekler zaten ilgisizleşir. çünkü onların geneli dereyi geçeene kadar ilgi gösterirler. 7 yıl olmuş, e normal artık yani durumun bu hal alması
"ben soylerim ona ne yapmasi gerektigini " demişsiniz. bunu şu içinde bulunduğunuz durum içinde niye kullanmıyorsunuz? maç izleme benimle ilgilen diyemiyor musunuz?

adam 16-17 yaşında sizi avucunun içine almış, bundn sonra da çaba göstermek istemiyor gibi... nene dede olana kadar o maç izler siz nette "ne yapsam da bu adamı düzeltsem" diye dert yanar durursunuz. halbuki o nişanlandıktan sonra kendisini göstermiş:umursamaz:

insanlar değişmez. değiştiririm umudu ile evlenmemek gerekkaydirigubbakcemile

ahh canim ben fransada yasiyorum burda kimsem yokki.......... esimle ne zaman bi seyi beyenmis gibi yapsam hemen girip aliyor ne biliyim ya kizlar galiba ben daha fazla ilgi istiyorum ben buraya 17 yasinda geldim yani ne biliyim hep beni opmesini ilgilenmesini benimle olmayi sevmesini isiyorum yani yeni evliymis gibi olmak istyorum yani oda ben boyleyim diyor ne biliyim.........
AMA DEDIGINIZ GIBI HRSEYINE OKADAR GIRDIM CILKI CIKTI HERSEYIN BEIM HATAM AMA NASIL DUZELTICEM ILISKIMIZIN YIPRANMASINI ISTEMIYORUM BIDE BEN ONA HERSEYIMI ANLATIRIM CICISIN BICISNI HERSEYIMI O DAHA COK MESAFELIDIRPEK ANLATMAZ ICINE ATAR COK SAKIN BI YAPISI VAR BENIMSE SABIRSIZ PEK POFPOFLAMAYI EVMEYEN YAPISI VAR BEN POFPOFLAMAYIDA POFPOFLANMAYIDA COK SEVERIM ISTE BU YUZDEN UZULUYORUM BAKIN 3 saattir netteyim oda karsimda lig tv izliyor konusmuyoruz bile ben boyle olak istemiyorum onla olmayi konusmayi cok seviyorumm iyide cozum ne olcakkk :gitme:

canim biliyorsun burda doganlarin yapisi boyle genel olarak yani cogu boyle ..umursamaz onemsemez tavirlari var turkiyedeki erkekler gibi degiller..benim esimde pek gostermez sevgisini ben operim severim o zorla oper ama aslinda cok sever ..tv izlerken konusmaz ben aralarda konusmak gulmek isterim o oyle degil..sadece izlemek ister...bisey sordummu tek kelimeyle cevap verir ben uzun uzun anlatirim..yani bizim turkiyede doganlarla uzaktan yakindan ilgileri yok..bunlarda boyle ne yapalim idare edicez iste...

Slm kizlar, size yardimci olmak isterim a.s

Bende Fransa'da yasiyorum :) ( siz Türkiyeden gelmissiniz anladigim kadariyla ) benimde Annem türkiyeden geldi buraya gelin , ben burda dogdum :ecrin_bebek:
kaymaklim ve mehay özellikle size yardimci olmak isterim..
malesef bu ülkede yani Fransada butun evli erkekler türkiyeden aliyolar kizi getiriyolar, snra oooh ne bi ilgi gösterirler, ne gezmeye götürürler, ne hiç bisey, yani bide fransizca bilmiyolar diye de cahil yerine koyarlar kadinlar'i , ve bu benim hiç hosuma gitmiyor diyebilirim. . . (ama kültürlu okumus kizlara tabi oyle yapmiyolar..) bunu sizlere kötü niyetle söylemiyorum lutfen yanlis anlamayin , genelleme yapiyorum gördüklerimle..
size gelince mehay senin esin belkide sevgisini gösteremiyordur diye dusunuyorum..( bide evet tv izlerken konusmayanlara sinir olurum ben ama onun seninle konusmamasi ilginç sevmiyo konusmayi demekki)
kaymaklim, sen kocanin üzerine pek fazla gitme, nasil desem fransizca anliyomusunuz bilmiyorum yani laisse le un peu tranquille dans son état il verra bien que t'es plus comme avant, et puis il s'intéressera à toi ;) yani insallah..
kizlar cvplarinizi bekliyorum

öpüyorum sizleri
a.s.

Son düzenleme:
merci cnm ben geldikten sonra ilk isim fransizca ogrenmek oldu cnm ben esimi asla burdak diger erkeklerle ayni keseye koymam cunki biz ailece zman gecirmeyi cok seviyoruz disari cikari gezeriz esim asla gece disari cikmaz benim tek sorunum MAC MAC MAC bunuda anladimki bu onun karakteri onu boyle kabullenmek lazim yapacak bise yok onunda tutkusu bu napiyim simdi eskisi kadar diil zaten COK SUKUR SIMDILIK SORUNUM YOK sagol yinede cnm verdigin bilgiler icin opuyorumnanaktan

ışten geliyor / uz haliyle yoruluyoruz . Sabahtan beri toplantılarda konuştuğumuz için ewde fazla konuşmak istemiyorum / z . Ya da yogun , sıkıcı , stressli bir gün geçirdim / k bitkiniz .
Canım / ız bir yere gitmek istemiyor . Mümkünse koltukta uyuyabilirim / iz bile . Bu böyle uzar gideeeerrr sempatiksalakcinni

Özellikle ; milletçe içinde bulunduğumuz ekonomik problemlerle sıkça karşılaştığımızdan , ne kendimize ne ailemize ne de eğlenmeye kendimizi konsantre edemiyoruz .

Biraz sabredin , herşeyi kafanıza takmayın . Sağlıklıysanız we huzurunuz yerindeyse sizden mutlusu yok . Zamanla bunlar da düzelecektir . Kendinizi we eşinizi sıkmayın . Zaten onun sıkıntısı oldukça fazladır yerimseniben

eşinin yapısında var bu...her erkek ilgili ve kıskanç olmuyor ne yazıkki...bazıları var kii , konuşmayı sevmez,ilgi göstermez...bunun senle veya evliliğinizle bir alakası olduüğunu düşünmüyorum kiii zaten önceden beri olan bişiymiş..sen onun aksine daha düşünceli ve ilgi biri olduğun için sorun burda çıkıyor ama anladığım kadarıyla da çok erken evlenmişsiniz yaaa..kolay kolay değişeceğini sanmıyorum üzgünüm:a015: bu konuda sen kendi beklentilerini düşük tutmalısın..

Slm kizlar, size yardimci olmak isterim a.s

Bende Fransa'da yasiyorum :) ( siz Türkiyeden gelmissiniz anladigim kadariyla ) benimde Annem türkiyeden geldi buraya gelin , ben burda dogdum :ecrin_bebek:
kaymaklim ve mehay özellikle size yardimci olmak isterim..
malesef bu ülkede yani Fransada butun evli erkekler türkiyeden aliyolar kizi getiriyolar, snra oooh ne bi ilgi gösterirler, ne gezmeye götürürler, ne hiç bisey, yani bide fransizca bilmiyolar diye de cahil yerine koyarlar kadinlar'i , ve bu benim hiç hosuma gitmiyor diyebilirim. . . (ama kültürlu okumus kizlara tabi oyle yapmiyolar..) bunu sizlere kötü niyetle söylemiyorum lutfen yanlis anlamayin , genelleme yapiyorum gördüklerimle..
size gelince mehay senin esin belkide sevgisini gösteremiyordur diye dusunuyorum..( bide evet tv izlerken konusmayanlara sinir olurum ben ama onun seninle konusmamasi ilginç sevmiyo konusmayi demekki)
kaymaklim, sen kocanin üzerine pek fazla gitme, nasil desem fransizca anliyomusunuz bilmiyorum yani laisse le un peu tranquil dans son état il verra bien que t'es plus comme avant, et puis il s'intéressera à toi ;) yani insallah..
kizlar cvplarinizi bekliyorum

öpüyorum sizleri
a.s.

ilk cumlen haric hicbir soyledigine katilmiyorum..evet turkiyeden geldim fakat 1 sene icinde fransizcayi cok guzel ogrenip ise basladim...ve 6 sene taa ki gecen sene hamileligimin 6. ayina gelene kadar calistim...mesela demissinki fransizca bilmeyen kizlari cahil yerine koyuyorlar haklisin oyle yapiyorlar ama parantez icinde kulturlu okumus kizlara yapmiyorlar demissin iste ona katilmiyorum:olmaz: valla universite mezunu olanlara bile yapiyorlar..ben cahil biri degilim liseden sonra universite sinavlarini rahatlikla kazanmis biriyim fakat gel gorki buraya ilk geldigimde cok zorluklar cektim dil yuzunden..o yuzdende 1 sene icinde ogrendim dili ve esime hic muhtac olmadim...herseyi kendim yaptim butun randevularima tek gittim...yani soylediklerinin bir kisminda hakli olsanda dusuncelerinin cogu yanlis demekki senin cevrende turkiyeden gelmis kulturlu okumus kiz yok....ama inan kulturluyede kultursuzede ayni muamele var....dil bilmedinmi turkiyede okuma yazma bilmeyen insana nasil muamele yapiliyorsa burda aynisina maruz kaliyorsun....neyseki cok cabuk ogrendim o muamelelerea.s maruz kalmadim..a.syinede iyi niyetli fikirlerini bize sundugun icin saola.s.

laisse le un peu tranquil dans son état il verra bien que t'es plus comme avant, et puis il s'intéressera à toi

je crois pas

valla ben esimi genelde hep rahat birakirim ama o zamanda evde benden baska hic kimse yokmus gibi oluyor :)) yani ilgisi artmiyor rahat birakinca aynen devam ..burdaki erkeklerin yapisi bu degismiyorlar...

Son düzenleme:
nişanlandıgın bu yana diyorsun nişan süresi ne kadar dı...
evlilik 7 yıl olmuş....sonuçta bu duruma çoktan alışmış olmam gerekir yani yeni bir şey degil ki eşinin ilgisizligi bu adam önceden iyiydi şimdi degişti diyecegin bir durum yok...
7 8 yıldır böyleyse demek huyu böyle
degiştirmekle ugraşamazsın......malasef..

Back
X