ilk cumlen haric hicbir soyledigine katilmiyorum..evet turkiyeden geldim fakat 1 sene icinde fransizcayi cok guzel ogrenip ise basladim...ve 6 sene taa ki gecen sene hamileligimin 6. ayina gelene kadar calistim...mesela demissinki fransizca bilmeyen kizlari cahil yerine koyuyorlar haklisin oyle yapiyorlar ama parantez icinde kulturlu okumus kizlara yapmiyorlar demissin iste ona katilmiyorumlmaz: valla universite mezunu olanlara bile yapiyorlar..ben cahil biri degilim liseden sonra universite sinavlarini rahatlikla kazanmis biriyim fakat gel gorki buraya ilk geldigimde cok zorluklar cektim dil yuzunden..o yuzdende 1 sene icinde ogrendim dili ve esime hic muhtac olmadim...herseyi kendim yaptim butun randevularima tek gittim...yani soylediklerinin bir kisminda hakli olsanda dusuncelerinin cogu yanlis demekki senin cevrende turkiyeden gelmis kulturlu okumus kiz yok....ama inan kulturluyede kultursuzede ayni muamele var....dil bilmedinmi turkiyede okuma yazma bilmeyen insana nasil muamele yapiliyorsa burda aynisina maruz kaliyorsun....neyseki cok cabuk ogrendim o muamelelerea.s maruz kalmadim..a.syinede iyi niyetli fikirlerini bize sundugun icin saola.s.
Mehay malesef bnde senin dediklerine pek katilamiyorum ! nedeni su :
belkide senin çevrendeki okumus ünv mezunu kizlara öyle muamele yine ediyorlardir !! ama benim çevremde hayir hiç oyle degil .. benim yengem ünv mezunu.. kuzenimin hanimi da yüksek mezunu mesela..ya ne bilim tanidigimm bi cok insan var boyle.. ve hiç bi zmn kotu muamele gormediler

ben genelleme yaptim zaten..
birde bi son açiklama yapiyiim kültürlü dedigiim yani kendini gelistirmis bi insan olmasi yeter, tmm lise mezunu bile olsa.. kendini cok gzl gelistirmis insanlar var.. yani ama suç kimse de degil ..
Suç Insanlar'a nasil davranmasini bilmeyen erkekler De ! kafamçokkarıştı