• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ben cok abartiyorum yaaaa

ilk cumlen haric hicbir soyledigine katilmiyorum..evet turkiyeden geldim fakat 1 sene icinde fransizcayi cok guzel ogrenip ise basladim...ve 6 sene taa ki gecen sene hamileligimin 6. ayina gelene kadar calistim...mesela demissinki fransizca bilmeyen kizlari cahil yerine koyuyorlar haklisin oyle yapiyorlar ama parantez icinde kulturlu okumus kizlara yapmiyorlar demissin iste ona katilmiyorum:olmaz: valla universite mezunu olanlara bile yapiyorlar..ben cahil biri degilim liseden sonra universite sinavlarini rahatlikla kazanmis biriyim fakat gel gorki buraya ilk geldigimde cok zorluklar cektim dil yuzunden..o yuzdende 1 sene icinde ogrendim dili ve esime hic muhtac olmadim...herseyi kendim yaptim butun randevularima tek gittim...yani soylediklerinin bir kisminda hakli olsanda dusuncelerinin cogu yanlis demekki senin cevrende turkiyeden gelmis kulturlu okumus kiz yok....ama inan kulturluyede kultursuzede ayni muamele var....dil bilmedinmi turkiyede okuma yazma bilmeyen insana nasil muamele yapiliyorsa burda aynisina maruz kaliyorsun....neyseki cok cabuk ogrendim o muamelelerea.s maruz kalmadim..a.syinede iyi niyetli fikirlerini bize sundugun icin saola.s.

Mehay malesef bnde senin dediklerine pek katilamiyorum ! nedeni su :
belkide senin çevrendeki okumus ünv mezunu kizlara öyle muamele yine ediyorlardir !! ama benim çevremde hayir hiç oyle degil .. benim yengem ünv mezunu.. kuzenimin hanimi da yüksek mezunu mesela..ya ne bilim tanidigimm bi cok insan var boyle.. ve hiç bi zmn kotu muamele gormediler :olmaz: ( voila quoi) sana gelince ne guzel 1 sene de ogrenmissin fransizcayi sevindim senin için tatlim.. ama herkes oyle ogrenemiyo ne yazikki !! :umursamaz: hem ogrenemeden de.. her yere kendisi giden..doktora, bankaya veya nereye istersen yaani ! yasakkelime simdi senin gorusun farkli benim ki farkli tabii!!
ben genelleme yaptim zaten..
birde bi son açiklama yapiyiim kültürlü dedigiim yani kendini gelistirmis bi insan olmasi yeter, tmm lise mezunu bile olsa.. kendini cok gzl gelistirmis insanlar var.. yani ama suç kimse de degil ..
Suç Insanlar'a nasil davranmasini bilmeyen erkekler De ! kafamçokkarıştı

je crois pas

valla ben esimi genelde hep rahat birakirim ama o zamanda evde benden baska hic kimse yokmus gibi oluyor :)) yani ilgisi artmiyor rahat birakinca aynen devam ..burdaki erkeklerin yapisi bu degismiyorlar...

si je dis ça ce n'est pas forcément pour tous le monde.. ;) anliyomusun
bazi erkekleri rahat birakirsin belki gelir birden seninle ilgilenmeye baslar, bazilari da tam tersi tepki gostermezler belkide ! hani su Kk da denilen " kaçan kovalanir" deyimi dogru olabilir mi bilmiyorum ..
ben sahsen kendim , sevdigime karsi boyle davranmiyorum.. ( je ne le laisseré pas tranquille comme ça :1closedeyes: ) davranmam herhalde.. cunki eger ki bana ilgisiz davranirsa.. hiç konusmayip karsimda oyle oturursa.. ben ilgimi artiririm cunku isin içinde belki bska bisey vardir , sikintisi filan! .. yani ona daha özen gösteririm :kedi:​
après tout le monde a sa façon de faire ;) a.syerimseniben

Mehay malesef bnde senin dediklerine pek katilamiyorum ! nedeni su :
belkide senin çevrendeki okumus ünv mezunu kizlara öyle muamele yine ediyorlardir !! ama benim çevremde hayir hiç oyle degil .. benim yengem ünv mezunu.. kuzenimin hanimi da yüksek mezunu mesela..ya ne bilim tanidigimm bi cok insan var boyle.. ve hiç bi zmn kotu muamele gormediler :olmaz: ( voila quoi) sana gelince ne guzel 1 sene de ogrenmissin fransizcayi sevindim senin için tatlim.. ama herkes oyle ogrenemiyo ne yazikki !! :umursamaz: hem ogrenemeden de.. her yere kendisi giden..doktora, bankaya veya nereye istersen yaani ! yasakkelime simdi senin gorusun farkli benim ki farkli tabii!!
ben genelleme yaptim zaten..
birde bi son açiklama yapiyiim kültürlü dedigiim yani kendini gelistirmis bi insan olmasi yeter, tmm lise mezunu bile olsa.. kendini cok gzl gelistirmis insanlar var.. yani ama suç kimse de degil ..
Suç Insanlar'a nasil davranmasini bilmeyen erkekler De ! kafamçokkarıştı

benimde sana anlatmaya calistigim seyde buydu zaten insana nasil davranmasini bilmeyen erkekler!! anlamamissin belliki yoksa soylediklerime harfi harfiyen katilirdin...a.s
ha birde fransizcayi tam ogrenmeden herkes heryere gitmiyor senin cevrendekilerden giden varsa ogrenmisler demektir bu...bankaya gidip yeterince fransizca bilmeden hesap actirani gormedim ben hic:olmaz: hastane doktor v.s zaten kolay j'ai mal desen ilac yazar doktor....

si je dis ça ce n'est pas forcément pour tous le monde.. ;) anliyomusun
bazi erkekleri rahat birakirsin belki gelir birden seninle ilgilenmeye baslar, bazilari da tam tersi tepki gostermezler belkide ! hani su Kk da denilen " kaçan kovalanir" deyimi dogru olabilir mi bilmiyorum ..
ben sahsen kendim , sevdigime karsi boyle davranmiyorum.. ( je ne le laisseré pas tranquille comme ça :1closedeyes: ) davranmam herhalde.. cunki eger ki bana ilgisiz davranirsa.. hiç konusmayip karsimda oyle oturursa.. ben ilgimi artiririm cunku isin içinde belki bska bisey vardir , sikintisi filan! .. yani ona daha özen gösteririm :kedi:​
après tout le monde a sa façon de faire ;) a.syerimseniben

bak canim kac yasindasin bilmiyorum ama evlendigin zaman hersey boyle anlattigin kadar kolay olmuyor...yani kacan kovalanmiyor her zaman....bekarsin su an erkek arkadasin sana tabiki ilgili sevecen davranacak ama bundan birkac sene sonra o kisiyle evlendiginde davranislarinin su anki gibi olacagini hic sanmiyorum....yani birak turkiyeden gelen okumus kulturlu kizlari burda dogan kizlarada aynisini yapan erkekler var....su an tozpembe senin icin hersey hayat cok kolay geliyor..umarim evlendikten 6-7 senede bu kadar rahat konusabilirsin...neyse ben fazla uzatmak istemiyorum seninle soz duellosuna girmekte ....umarim merhametli bir adama dusersinde bu forumda bir topikte sen acmak zorunda kalmazsin...hoscakal...bonne chance a toi...

Son düzenleme:
niye bu kadar rahatsiz oldun neticede senle ilgili bisey yazmadik:sm_confused:

iyi oldu o zaman bu sitede Almanya'da oturanda var ingilterede de italya da da azerbeycanda....herkes nasıl olsa birbiri hakkında konuşmuyor,yaşadıkları yerlerin dilleriyle yazsınlar cevapları..
illa benim hakkımda konuşmanız gerekmiyor..ben bu sitede yorum yapmadığım konularida okuyorum,ama sizin yazılarınız yüzünden ne yazdığınızı tam olarak anlayamıyorum..
kaldı ki tek rahatsız olan ben değilim,neden benim yazım bu kadar dikkatini çekti?

iyi oldu o zaman bu sitede Almanya'da oturanda var ingilterede de italya da da azerbeycanda....herkes nasıl olsa birbiri hakkında konuşmuyor,yaşadıkları yerlerin dilleriyle yazsınlar cevapları..
illa benim hakkımda konuşmanız gerekmiyor..ben bu sitede yorum yapmadığım konularida okuyorum,ama sizin yazılarınız yüzünden ne yazdığınızı tam olarak anlayamıyorum..
kaldı ki tek rahatsız olan ben değilim,neden benim yazım bu kadar dikkatini çekti?

cok agrasif bir sekilde yazmis olmandan kaynaklaniyor olabilirmi acaba???:1closedeyes:
ayrica istedigim kisiye istedigim dilde yazarim seni hic igilendirmez :delphin:rahatsiz olduysan yazdiklarimizi okumazsin olur biter:1closedeyes:

cok agrasif bir sekilde yazmis olmandan kaynaklaniyor olabilirmi acaba???:1closedeyes:
ayrica istedigim kisiye istedigim dilde yazarim seni hic igilendirmez :delphin:rahatsiz olduysan yazdiklarimizi okumazsin olur biter:1closedeyes:

istediğin kişiyle istediğin DİL de yazisamazsiniz ama istediğiniz gibi yazilabilirsiniz..beni ilgilendiren zaten istediğiniz DİL de yazismaniz..
herkes istediği DİL de yazisirsa burası nasıl bir forum sizce????
yazdıklarınızın okunmasını istemiyorsanız özelden mesajlasirsiniz..burası bir forum ve ben istediğim konuya girip istediğim yazıyı okumakta özgürüm..bunun sınırlarını siz cizemezsiniz..
agresif değildim o yazıyı yazdığımda,herkesin algı bicimi farklı..noktalama işaretlerini çok fazla kullandığım için agresif olarak algıladınız belkide..ama inanın suan o yazidan daha çok agresifim..agresif olmakta da son derece haklıyım..
site kurallarında ne yazıyor acaba hiç göz attınız mı?herkes istediği DİL de konuşabiliyor mu bu sitede?

istediğin kişiyle istediğin DıL de yazisamazsiniz ama istediğiniz gibi yazilabilirsiniz..beni ilgilendiren zaten istediğiniz DıL de yazismaniz..
herkes istediği DıL de yazisirsa burası nasıl bir forum sizce????
yazdıklarınızın okunmasını istemiyorsanız özelden mesajlasirsiniz..burası bir forum ve ben istediğim konuya girip istediğim yazıyı okumakta özgürüm..bunun sınırlarını siz cizemezsiniz..
agresif değildim o yazıyı yazdığımda,herkesin algı bicimi farklı..noktalama işaretlerini çok fazla kullandığım için agresif olarak algıladınız belkide..ama inanın suan o yazidan daha çok agresifim..agresif olmakta da son derece haklıyım..
site kurallarında ne yazıyor acaba hiç göz attınız mı?herkes istediği DıL de konuşabiliyor mu bu sitede?

bunun icin senden izin alacak degilim ayrica yazilarimin tumu fransizca degil okudugunla yetin!anladigindan daha farkli seyler icermiyor yazdiklarim cunku...sana aciklama yapmak zorundada degilim bu arada daha once almanca veya ingilizce yazisan gordum bu forumda ama hicbirine senin yaptigin gibi saygisizlik etmedim...ben seninle daha fazla muattap olmak istemiyorum belliki cirkeflikte seni gecemem....eger birazcik gururun varsa cevap yazip bu konuyu uzatmazsin....
yada ben cirkefim cevap vermeden duramam diyorsan basarilarinin devamini dilerim....yerimseniben

benimde sana anlatmaya calistigim seyde buydu zaten insana nasil davranmasini bilmeyen erkekler!! anlamamissin belliki yoksa soylediklerime harfi harfiyen katilirdin...a.s
ha birde fransizcayi tam ogrenmeden herkes heryere gitmiyor senin cevrendekilerden giden varsa ogrenmisler demektir bu...bankaya gidip yeterince fransizca bilmeden hesap actirani gormedim ben hic:olmaz: hastane doktor v.s zaten kolay j'ai mal desen ilac yazar doktor....

yaaa Mehay niye herkese karsi (kötü) seyler yazip cvpliyorsun ki.. yani neden hemen kiziyorsun, kizmalari normal cekhu ve hayyal sizden ben özür diliyorum kendi adima çünkü ben yazdim fransizca , kusura bakmayin , bir daha yazmamaya özen gösteririm

anlaMAMISIM diye bisey yok !!! burda...ayrica bak insan larin farkli bakis açilari olabilir.. katilmak veya katilmamak onlari ilgilendirmez mi sence..burda söz duellosuna filan girmiyorum..( agresif degilim ayni seyi bana yazma lütfen) birde senin evli olman , benimde bekar olmam bisey ifade etmiyor benim için .. belki tmm evlenince tecrübeli olcam.. ama bu demek degildir ki .. gelip topik açicam .. hem ben bunda özgürüm istedigimi yaparim..su fr'ce kisma gelince, ben sahsen baska bi ulke ye gitsem, ve dil bilmesem bile Cikar Disari islerimi kendim hallederim !! ne bu ya kötü bisey mi ? bence degil .. bunu yapmak cesaret ister.. kimden utanicam ki? yani dil bilmemek kötü bisey degil..kendin birseyler yapip becermek te birseydir.. neyse konu sahibi nin sordugu sorudan uzaklasiyoruz gbi !!
Son bir sey söyliim .. ben hayati " Toz pembe" olarak görmüyorum..
Diyeceklerim bunlardi !

Son düzenleme:
yaaa Mehay niye herkese karsi (kötü) seyler yazip cvpliyorsun ki.. yani neden hemen kiziyorsun, kizmalari normal cekhu ve hayyal sizden ben özür diliyorum kendi adima çünkü ben yazdim fransizca , kusura bakmayin , bir daha yazmamaya özen gösteririm

anlaMAMISIM diye bisey yok !!! burda...ayrica bak insan larin farkli bakis açilari olabilir.. katilmak veya katilmamak onlari ilgilendirmez mi sence..burda söz duellosuna filan girmiyorum..( agresif degilim ayni seyi bana yazma lütfen) birde senin evli olman , benimde bekar olmam bisey ifade etmiyor benim için .. belki tmm evlenince tecrübeli olcam.. ama bu demek degildir ki .. gelip topik açicam .. hem ben bunda özgürüm istedigimi yaparim..su fr'ce kisma gelince, ben sahsen baska bi ulke ye gitsem, ve dil bilmesem bile Cikar Disari islerimi kendim hallederim !! ne bu ya kötü bisey mi ? bence degil .. bunu yapmak cesaret ister.. kimden utanicam ki? yani dil bilmemek kötü bisey degil..kendin birseyler yapip becermek te birseydir.. neyse konu sahibi nin sordugu sorudan uzaklasiyoruz gbi !!
Son bir sey söyliim .. ben hayati " Toz pembe" olarak görmüyorum..
Diyeceklerim bunlardi !

yaa ne kadar iyi niyetlisin gozlerim yasardialkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada kimseye durup dururken kizmadim ilk mesajimda oldukca iyi niyetli yaklastim ama bana saldiri olunca bende kendimi savundum dogal olarak neyse seninde dedigin gibi konudan uzaklasiyoruz gibi kapatalim artik

Son düzenleme:
yaa ne kadar iyi niyetlisin gozlerim yasardialkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada kimseye durup dururken kizmadim ilk mesajimda oldukca iyi niyetli yaklastim ama bana saldiri olunca bende kendimi savundum dogal olarak neyse seninde dedigin gibi konudan uzaklasiyoruz gibi kapatalim artik

yaa iste bak bunu da kotu yorumladin !! :umursamaz::umursamaz:
ne dusunuyorsan dusun , insanlar kötü degiller.. art niyetli hic kimse bisey yazmadine yaptik sana anlamadim

Son düzenleme:
Sevgili esmergirl, teşekkür ederim ilgin için.
Ben sadece forumun kuralları açısından birlik olması için böyle bir tepki gösterdim.
a.s
Cekhu'nun verdiği tepkiye ise sonuna kadar katılıyorum...
Mahey sana sadece uyarıda bulununca bu kadar agresif davranman yersizdi...
Bu forumun kuralları var.
Biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak dilimizi kullanmalıyız kaldı ki, bu forum da bir Türk forumudur...

Ben sadece forumun kuralları açısından birlik olması için böyle bir tepki gösterdim.
a.s
Cekhu'nun verdiği tepkiye ise sonuna kadar katılıyorum...
Biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak dilimizi kullanmalıyız kaldı ki, bu forum da bir Türk forumudur...

tesekkur ederim..
site yoneticilerine sordum,belki de ben yanlış biliyorumdur diye,ama bu tarz konularda yabancı dil kullanmak yasakmis..kötü icerik butonuna basıp açıklamada bunu söylersek yoneticiler gerekeni yapıyorlarmış..
bilmeyenlere açıklamak istedim..
iyi forumlar dilerim..

Hayyal .!.:
Ben sadece forumun kuralları açısından birlik olması için böyle bir tepki gösterdim.Cekhu'nun verdiği tepkiye ise sonuna kadar katılıyorum...
Biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak dilimizi kullanmalıyız kaldı ki, bu forum da bir Türk forumudur.....
tesekkur ederim..
site yoneticilerine sordum,belki de ben yanlış biliyorumdur diye,ama bu tarz konularda yabancı dil kullanmak yasakmis..kötü icerik butonuna basıp açıklamada bunu söylersek yoneticiler gerekeni yapıyorlarmış..
bilmeyenlere açıklamak istedim..
iyi forumlar dilerim..

a.s. önemli degil , rica ederim kizlar...;)

Son düzenleme:
aynısı benim eşim de daha şimdi tartıştık morelim çok bozuk:( bizde iki yıl çıktık ben modellik yapıyodum o da bayan kuaförü çocuk olana kadar çok güzeldi herşey sürekli ayrılma korkusu vardı onda ağzımdan çıkacak kelimeye bakıyoduu.ama şuan çok ilgisiz kilo aldığım içinmi acaba şun mankenliğin m si yok.çok üzülüyorum yaaaaa.evin içinde onun karşısında yürümeye bile utanıyorum benim fazlalıklarımı görcek diye çünkü o sürekli yurt dışındaki mankenlerle çalışıyo bebek gibi hepsi onlardan sonra beni çok şişko görüyo galiba:((

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X