• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ben cok abartiyorum yaaaa

eşinizden rol çalıyorsunuz sanırım, biraz davranışlarına müdahale etmeyin ve gözlemleyin belki eşinizin düşünmesine gerek kalmadan siz herşeyi planladığınız için böyle oluyordur.

Forum kurallarina iyice goz atan arkadaslar bu forumun kurallari arasinda sevmediginiz konu veya yorumlara yorum yapmakta yasak yaziyor...ama nedense sadece dil kismiyla ilgilenmis herkes...Bundan sonra yorum yapacak kisiler icin bu alintiyi koyuyorum...Ve konuyu kapatiyorum......Zaten fransizca yazan arkadasta sizden ozur diledi bense yazdigim iki kelime icin sizden ozur diliycek degilim....
Bana soz hakki dogdugu icin cevap verdim arkadasimin topigini daha fazla mesgul etmek istemem..

merhabalar,
demin bir konuda yarı Turkce yarı farklı bir dil kullanan bir arkadasımız vardı..bunu merak ettim ve editörlere sordum,aldığım cevap beni şaşırttı; herkes istediği dil de konusmakta ozgurdur..seklinde bir cevap aldım..

Son düzenleme:
Forum kurallarina iyice goz atan arkadaslar bu forumun kurallari arasinda sevmediginiz konu veya yorumlara yorum yapmakta yasak yaziyor...ama nedense sadece dil kismiyla ilgilenmis herkes...Bundan sonra yorum yapacak kisiler icin bu alintiyi koyuyorum...Ve konuyu kapatiyorum......Zaten fransizca yazan arkadasta sizden ozur diledi bense yazdigim iki kelime icin sizden ozur diliycek degilim....
Bana soz hakki dogdugu icin cevap verdim arkadasimin topigini daha fazla mesgul etmek istemem..

benim gocunacak hiç bir şeyim yok..o konuya herkes girip baksa daha da iyi olur..çünkü o yazının devamında gerekirse yani ben yanlış biliyorsam özür dileyecegimi yazdım..daha sonrada yabancı dil hakkında size verdigim bilgiyi verdi editör bana..
özür dilemek dilememek sizin bileceğiniz is zaten..
neyse cirkef olan bendim di mı :))))) başka konulardaki yazıları alıntı yapacak kadar cirkef olan bendim :))))
neyse neyse..size iyi forumlar..
ben kuralları biliyorum,bilmeyenlerde öğrenirse iyi olur..

benim gocunacak hiç bir şeyim yok..o konuya herkes girip baksa daha da iyi olur..çünkü o yazının devamında gerekirse yani ben yanlış biliyorsam özür dileyecegimi yazdım..daha sonrada yabancı dil hakkında size verdigim bilgiyi verdi editör bana..
özür dilemek dilememek sizin bileceğiniz is zaten..
neyse cirkef olan bendim di mı :))))) başka konulardaki yazıları alıntı yapacak kadar cirkef olan bendim :))))
neyse neyse..size iyi forumlar..
ben kuralları biliyorum,bilmeyenlerde öğrenirse iyi olur..

siteyle ilgili bir soru sormak icin girdigimde senin konunu gorunce ve benden bahsedince cevap vericektim tabiki ne kadar gereksiz uzattigini gorunce bunu yapmak zorunda kaldim...
cirkeflikmi ?tam tahmin ettigim gibi ben sadece seni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba kızlar artık konuyu kapatırsanız cok sevınırım lutfen bazı arkadaslarımız gercekten kırılmaya basladı hepınızden tesekkur ederım hepınızı cok optum

Back
X