Kızlar Ben Çok Kötüyüm

Bide psikologa bende gitmiştim
Adam bende de en fazla cinsellik konuşmuştu
:KK66:
Evli insanların cinsel birlikteligi uzun süre yaşayamazlarsa sınırlarının yiprandigini söylemişti
Evet uzun zamandır eşim burada olmadığı için cinsel hayatımız aksadı. Yani bazı şeyler de oldu bu da beni çok yıprattı açıkçası

Bak yerinde olsam dışarı çıkar bir güzel dolaşırdım, sevdiğim yerlerde..
Sağlıklısın ve özgürsün, çıksana..
Neleri seversin?
Park bahçe deniz havası, boş boş dolaşmak mı?
Vitrin bakmak, alışveriş yapmak mı?
Dilediğini yapsana hadi..
Sevdiğin şeyleri yap..
Tatlı şeyler ye, müzik dinle, hint filmleri izle, gardrobunun önüne geç, düzenle, eskiler yıpranmışlar varsa ayır, yeni birkaç parça şey al gücün varsa.

Zor şeyler yaşıyorsun, umarım çabuk toparlarsın, güçlü bir karaktersin bu çok belli..
Doktorunu değiştir,o psikolog verimli olmuyorsa işe yaramıyordur, başkasını bul.
Sevdiğin insanlarla görüş, kopma hayattan..
Dua et veya meditasyon yap, manevi olarak ne seni mutlu ederse...

İyi ol..

Sorunun yada sorunların kaynağını bulmak lazım.

İşinden mi memnun değilsin ? Hayallerini mi gerçekleştiremedin ? Eşinden mi memnun değilsin ? Ailevi mi ?

Yada hepsi mi ?

Geçmişe takılı mı yaşıyosun ? Nedir yani seni bu hale getiren

Evdeyim demişsin çalışmıyo musun
Çalışmıyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Devrettim her şeyimi.
Evde oturuyorum sadece. Birikmişim var onu eritiyorum açıkçası, çalışmayınca da gidiyor. Eşime para yolluyordum güya bize bir hayat kuracaktı. Ayda 15 liraya yakın para. O kadar deli gibi çalışıyordum ki hepsini veriyordum. Ekmek almaya param kalmıyordu. Şimdi yollamıyorum tabi, her şey değişti.

Birikmişler bitince mecbur çalışacağım yine. Birkaç küçük iş yapıyorum bazen tabi. Evrak işi bitmiyor. 24 saat evdeyim. Dışarı çıkmıyorum. Bir bayramda çıktım. Daha doğrusu şöyle Tekirdağ taraflarına gittim yamaç paraşütü falan yaptım.

Ondan bile zevk alamadım yani, hep almış gibi davrandım

hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.

oha 350 lira mı ?
1 saat mi 1 seans ?
bence senin psikoloğa falan ihtiyacın yok..
bir temiz sopa görür işini .. kendine acımayı bırak.. çişinide tutup durma prostatlı yaşlı amcalar gibi olursun yoksa :)
adam gitmiş e hoş gitmiş..
kazık mı yedin ? yemeyen mi var ?
bu kadar zoruna giden her ne ise acele etme zaman ver kendine..

hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.
Valla bikere ismi olan birine gittim izmirde.inanmazsın belki ama adama aynen şöyle dedim : siz bana ilaç verin çnkü şuan yaptığımız şeyler çok saçma geliyor.....(böle ellerime falan 3kere hafif hafif vuruyo , kendimi seviyorum de 3 kere diyo vs...)
Bide bana hemopatik ilaç satmayı denedi yaw bi git dedim.
Birtane ilaç 20günde kendime getirdi beni.dozajıda öyle yüksek değildi.kısaca artık pskolog/pskyatr lara para harcamam,insan kandırmacadan başka bişe deil.insanlar terapi ile ilaçta kullanıyorlar,ilaç bi süre sonra fayda etmeye başlıyor ,insanlarda sanıyorki terapi iyi geliyor.halbuki ilacı kes ,yine aynısın.herkes şimdi cırlıcak ilaç neden tavsiye ediosun ,kendi kendine yenebilirsin falan...yenebiliosan yen bacım ,ben yenemedim:)

Ben kimse yokken kufur ediyorum boyle durumlarda. Kendi kendime herkese sovuyorum saglam hemde. Snra bosveriyorum yine kufurlu sekilde. Ne seviyorsam onu yapiyorum devaminda. Simdi olsem neyden pismanlik duyardim diyorum kendi kendime. 5 dk suren var sonra yeni mekanin soguk toprak son anlarinda ne dusunurdun diyorum. Hep cevabim, bosa muteuxlukla harcadigim zamana uzulurdum oluyor. Daha cok sevmeli, daha cok dibine kadar yasamaliydim, daha cok iyilik yapmali insanlara yardim etmeliydim diyorum. Keske daha az baskalarinin beni uzmesine izin verseydim, yasamin degerini bilseydim.. bugun ortacadaydim. Mezarligin yanindan yururken, mezar taslarina donerek 'hic ozenmeyin nasilsa gelecegim yer sizin yaniniz' dedim. Bir de sunu anladim hayatin amaci basarili olmak veya olmamak degilmis. Cook daha derin cok daha her kisiye ozel bir anlami varmis. Oyle iste.

oha 350 lira mı ?
1 saat mi 1 seans ?
bence senin psikoloğa falan ihtiyacın yok..
bir temiz sopa görür işini .. kendine acımayı bırak.. çişinide tutup durma prostatlı yaşlı amcalar gibi olursun yoksa :)
adam gitmiş e hoş gitmiş..
kazık mı yedin ? yemeyen mi var ?
bu kadar zoruna giden her ne ise acele etme zaman ver kendine..
seanslar bir saat değil, 45 dakika :)
Yalnızlık mıdır neyse artık beni mahvetti valla. Kendime de kızıyorum kızım sen salak mısın diyorum. Bir de işte bu kafayla birkaç hatalar da yaptım. Özelden söylerim.

O yüzden depresyondayım

Ben ruhsal çöküntülerin acıyı dibini siyirana kadar yaşayarak azaldığına inananlardanım.
Psikolojimi yerlerden topladigim zamanlar oldu,psikologa falan da gitmedim evden çıkmadım hep uyudum yemeden icmeden falan kesildim yani o ruh halini dibine dibine en dibine en derinine kadar yaşadım.
Zamandan kaybettim aylarima mâl oldu belki ama ben hep yaşamayı tercih ettim.
Şu aşamada da pek iyi olduğum söylenemez en azından ben sürekli yerlerden toplamıyorum arada kendisi bana zıplıyor :işsiz:
Demem o ki kötü ol,en dibine kadar bir müddet sonra (aylarına mâl olabilir) ya ben hayırdır diyip perdeyi aralamak zorunda hissediyorsun zaten.

Çalışmıyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Devrettim her şeyimi.
Evde oturuyorum sadece. Birikmişim var onu eritiyorum açıkçası, çalışmayınca da gidiyor. Eşime para yolluyordum güya bize bir hayat kuracaktı. Ayda 15 liraya yakın para. O kadar deli gibi çalışıyordum ki hepsini veriyordum. Ekmek almaya param kalmıyordu. Şimdi yollamıyorum tabi, her şey değişti.

Birikmişler bitince mecbur çalışacağım yine. Birkaç küçük iş yapıyorum bazen tabi. Evrak işi bitmiyor. 24 saat evdeyim. Dışarı çıkmıyorum. Bir bayramda çıktım. Daha doğrusu şöyle Tekirdağ taraflarına gittim yamaç paraşütü falan yaptım.

Ondan bile zevk alamadım yani, hep almış gibi davrandım

Eşin nerede yurtdışına falan mı gitti ?

Sabırsız olabilir misin ? Çalışıyorum çalışıyorum ortada hiçbişey yok hersabahım aynı ama artık daha kötü gibisinden.

Kendinle konuşmayı denedin mi ?
Güzel bi terapi oluyo . Psikologa sadece üstünü kapattığın kısmı şeyleri ablatabilirsin ama kendinle herşey açık konuşabilirsin.

Saat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.

Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.

İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.

Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.

Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.

Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
senelerde psikologa gittim hiç ne zaman adet oldun ne zaman sevıstın dıyen olmadı
depresyondasın

Aslinda herkes depresif bence.kendimde normal degilim.normal gibi davraniyorum.kendinin ne oldugunu biliyorsun.
Akil sagligi giderse korkuyorum kendi kendimi terapiye aliyorum.bu da yetmezse destek tabi ki.siz aliyorsunuz destek ins duzelirsiniz.
Sizi tanimiyorum
Kaybedecegimiz seyler varsa kendimizi bosluga salmamaliyiz.

Yalnızlık mıdır neyse artık beni mahvetti valla. Kendime de kızıyorum kızım sen salak mısın diyorum. Bir de işte bu kafayla birkaç hatalar da yaptım. Özelden söylerim.

O yüzden depresyondayım

uuuffff
depresyondasın açıkça

kendine yeni hayat kurrrrr

hani senin okul ne oldu ayrıca

çık dışarı ne olursa olsun

git ağla bir yerde mesela

ama oturma evde

Evden çıkmayıp erteledikçe ertelersen daha kötü olursun. Zorla da olsa aniden kalk gir banyoya duşunu al, git kuaföre saçına Fön çektir, bir ruj sür. Sonra çık dolaş, kendini ödüllendir, bir parça hediye al. Sonra ara bir arkadaşını hadi gel de yemek yiyin kahve için. Canın istemese de yap. Mesela tuvaletin geldi, amann kim gitcek diye düşünme. Düşünmeden hareket et. Aniden.

Psikolog ne kadar konuşursa konuşsun, bazı şeyleri içimizde halletmeliyiz. 350 lira da az değil hani.

Aslinda herkes depresif bence.kendimde normal degilim.normal gibi davraniyorum.kendinin ne oldugunu biliyorsun.
Akil sagligi giderse korkuyorum kendi kendimi terapiye aliyorum.bu da yetmezse destek tabi ki.siz aliyorsunuz destek ins duzelirsiniz.
Sizi tanimiyorum
Kaybedecegimiz seyler varsa kendimizi bosluga salmamaliyiz.
işte benim kaybedeceğim hiçbir şeyim kalmadı, inan yani aile bağlarım kuvvetli değil. Bekar bir kadınım. Hani şu hayatta sıkı sıkıya tutunabileceğim bir amaç yok. Çocuğum falan da yok. Ayakkabı koleksiyonum için de üzülemem ki hehe :)

O yüzden depresyondayım

pöff 45 dakka neye yeter ki..
hatalar insanlar için ki ben zaten az çok anladım yazdığın ilk mesajdan ne yapmış olabileceğini..
boşver neye göre kime göre hata.. depresyona girmeye değmez..
sen kendini toparlamaya bak hayatını temizle boşan öncelikle..

uuuffff
depresyondasın açıkça

kendine yeni hayat kurrrrr

hani senin okul ne oldu ayrıca

çık dışarı ne olursa olsun

git ağla bir yerde mesela

ama oturma evde
Selam damdan, okul iki hafta önce başladı.
Hiç gitmedim ama daha.
Yani ağlarsam böyle daha iyi olur diye düşündüm. Hani böyle küçük dil midir nedir ona dokununca miden bulanıyor gözün yaşarıyor ya, onu bile denedim.
Sevmiyorum ağlamayı, biraz da sağlıklı değilim galiba.

Şimdi burada söylesem aylarca her yorumumun altında yüzüme vurulacak bazı şeyler de yaptım, ondan pek açık olamıyom :(

Valla bende iyi değilim.

Avukatlığı bırakıp evimde battaniyenin altında yaşamak istiyorum.

Eşime sektir git demek,kendi kendime acı çekip,depresyona girip,sonra deli gibi gülmek istiyorum.

Kimseye değer vermemek sen kimsin demek istiyorum. Ama olmuyor.

Sanırım benimde gitmem gerek.

Ben içince rahatlıyordum iç bari ne diyim

Back
X