kizlar ben geldim

natlus kızın mı olacak yoksa
kız natluuus, kız halaya çeker derler. hadi hayırlısı....

Hosgeldin natlus.bende seni merak ediyordum nerelerde diye.bi gorumce olayiyla daha geldin.kesin.yuzsuzdur senin gorumce.ha bu arada kizin olursa dua etde gorumcene benzmesin

Natlus hoşgeldin. Eski konularını okumuştum ancak tek aklımda kalan eşinin ailesiyle birbirinizi sevmediğiniz olmuş. Haklısın bana da biri seni sevmiyorum dese daha onunla muhattab olmazdım. Ancak! bir de şöyle düşün yeniden aile olmak için zeytin dalı uzatıyorlar belki sana. Yaşadığını sen bilirsin. Ne kayınvalidenle ne görümcenle muhattab değilim ben. Fakat böyle kin öfke nefretle hayat geçmez. Ya mesafe koy ya uzlaşmaya çalış. Gerçi anladığım kadarıyla ilişkinize ne mesafe konuluyor ne uzlaşılıyor. Böyle kavga dövüşte nereye kadar be güzelim. Bebişini sağlıkla al kucağına inşallah.

Natlus arada bi geliyon kk yi canlandırıyon vala puahahahaha acaba sen tımarhanedenmi yazıyon düşünmüo deilim yani

sen ikizlere hamile değil miydin?
ah natlus ah.. bir yerden patlak veriyor işte

Son düzenleme:
sana karşı bi sempati oluşmaya başladı bende natlus, inan nedenini çok düşündüm ama bulamadım

bir müslüman bir müslümana 3 gün küs kalmazmış aranızdaki husumeti bilmiyorum fekettt hamilesiniz o çoçugunda bu tür hislerinle büyütmemelisin ,onlar barışmaktan yana adım atarak topu sana atmışlar ,barış aranızada mesefa koy bencee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…